Gott nytt år :)!


Emergency - The Final Riot

Början är så jävla bra!!! Och så älskar jag när Jeremy hoppar runt sådär <3 (5:06)




Runk

Det här kommer vara den sugigaste nyårsaftonen någonsin. Har INGENTING att göra.

Baby loves to dance in the dark

Nu sitter jag här och diskusnerar (HAHA, klara vivvi..) med,ja, klara och veronica om när vi ska träffas. Vi ska ha sån där trevlig kväll igen när alla sover hos vrånkan. trevligt. Först ska vi ner till ica och köpa massa onyttigheter. Sånt klarar man sig inte utan.

Har föresten börjat knarka låten Dance in the Dark med självaste lilla Gaga. Hon äger. Älskar texten till den, va den handlar om. Så bra :(

Silicon, saline, poison inject me
Baby, I’m a free bitch
I’m a free bitch

Some girls won’t dance to the beat of the track
She won’t walk away
But she won’t look back
She looks good
But her boyfriend says she’s a mess
She’s a mess, she’s a mess
Now the girl is stressed
She’s a mess, she’s a mess
She’s a mess, she’s a mess

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’ she falls apart
Baby loves to dance in the dark


Fy fan va bäst hon är!!!!!


Silent Hill

Igår kväll var jag hemma hos min syster Elin och spelade klart Silent Hill-spelet vi höll på med. Fy fan va äckligt det är, haha. Men i alla fall så blev både hon och jag väldigt besvikna på slutet för man fattade typ ingenting. Det kunde ha slutat så mycket bättre och man kunde ha fått lite mer förklaring till allt som hade hänt, osv. Jaja, känns konstigt att det är över, vi har spelat det så länge hehhehe. Men nästa gång ska vi börja på ett annat Silent Hill. Och det ska tydligen vara myyycket bättre och äckligare!




Kaulitz tvillingarna - Intervju 2007

"Vi vill dö tillsammans!"
Tokio Hotel tvillingarna Bill och Tom pratar exklusivt om deras magiska relation och deras galna planer.

Deras nya singel "Spring Nicht" [singelsläpp 7/4] orsakade mycket panik bland Tokio Hotel fansen eftersom Bill [17] hoppar från ett tagi videon. Vad videon inte visar är: Ifall Bill skulle vara nära att hoppa i sitt verkliga liv, skulle hans bror finnas vid hans sida! Och självklart tvärtom! Men vad gör deras broderkärlek så stark? I Bravo pratar de två 17-åringarna för första gången om ämnet, varför de inte kan leva utan varandra...

Vad är så speciellt med eran relation?
Tom:
Vi är så olika men på samma gång så lika. Vi ser inte ut som tvillingar men vi är själsfräder. När jag tittar på Bill så vet jag vad han tänker. Jag vet när han har ett problem även om han inte är här.
Bill: Det är ett starkt band mellan oss.

Ni är båda väldigt olika - vad gör er lika?
Bill:
Om vi snackar om personligheten så är vi båda väldigt envisa.
Tom: ..och ihärdiga. När vi har en idé i vårat huvud så gör vi allt för att det ska hända.
Bill: Förutom det så hatar vi båda broccoli och älskar pizza. Det viktigaste är att vi kan skratta tillsammans. Vi behöver bara titta på varandra...

Och vad i era personligheter gör er olika?
Tom:
Att jag är coolare och lugnare. Jag tänker länge innan jag tar ett beslut medan Bill följer sitt hjärta.

Finns det något ni kan göra utan varandra?
Bill:
Gå på toaletten, bada, duscha [skrattar]. Förutom det, inget.

Saknar ni varandra när ni är ifrån varandra?
Tom:
Ja, absolut. När vi var 6 år gamla var vi på ett sommarkollo. Vi sov i tält och sånt. Bill hade hemlängtan och åkte hem...
Bill: Det är inte sant! Det var tvärtom! Våran mamma var tvungen att hämta Tom! Jag stannade där en hel vecka utan honom.
Tom: Skitsnack! Hur som helst, vi var ifrån varandra och saknade varandra. Vi blev glada när vi såg varandra igen.

Finns det någon tävling mellan er?
Tom:
Inte längre. Som barn kanske. Jag var den förste som lärde sig cykla och simma.
Bill: Åh, han är fortfarande så stolt över det!
Tom: Bill kan fortfarande inte göra något av det. Han brukade också bli avundsjuk över att jag fick mer tjejer men jag tror att han har accepterat det [skrattar].

Nu är Bill mer i rampljuset. Är det ett problem för dig, Tom?
Tom:
Så länge jag har mer tjejer än han så är det okej [ler].

Varför är du stolt över din bror, Bill?
Bill:
Jag beundrar honom för att han är en sån bra gitarrist och jobbar väldigt hårt med det. Jag är också väldigt stolt över att han är den bror alla önskar sig. Jag kan räkna med honom till 100 %. Min tillit till honom har inga gränser.

Tom, varför är du stolt över Bill?
Tom:
Bill är mer i rampljuset än jag. Jag beundrar sättet han hanterar det på. Han låter inget stiga honom över huvudet och är sig själv trogen. Bill var född som ledare. Jag kan också berätta allt för honom.

Oroar du dig för Bill?
Tom:
Ja, eftersom han är väldigt känslig. Jag tror att alla sångare är det. Han måste bara vara försiktig så han inte bryter ihop. Jag är orolig att han inte ska klara sig igenom turnén. Det är därför jag tar han om honom och ger honom té.

Tar ni hand om varandra när era föräldrar inte är med?
Tom:
Ja, jag säger alltid till Bill på turné att han ska sätta på sig en tröja så att han inte blir sjuk! Och vi campar inte ens, din mes [skrattar]!
Bill: Sångaren är alltid den fega i bandet. De andra kan vara på scen när de fryser men inte jag. Det är därför alla tar had om mig men när Tom blir sjuk så tar jag hand om honom också.

Tom verkar vara väldigt cool. Kan han vara känslig också, Bill?
Bill:
Tom har ett stort hjärta. Han kan vara kär, känslig eller ledsen precis som jag. Vi är väldigt lika på det sättet. Han visar det bara inte på samma sätt som jag. Han visar det bara hemma.
Tom: De två gånger då jag har gråtit i mitt liv har Bill varit där.

Säger ni till varandra hur mycket ni uppskrattar den andre?
Bill:
självklart säger vi att vi älskar varandra och kramar varandra. Men för att vara ärlig så behöver vi inte göra det. Vi vet redan vad vi betyder för varandra.

Vad skulle ni göra för varandra?
Bill:
Allt. Vi vill till och med dö för varandra!

En bonuslåt på eran nya singel heter "In Die Nacht". I den låten pratar du om att ni bara vill leva tillsammans.
Bill:
Det stämmer. Vi ville absolut göra en låt om våran relation. Vi vill till och med dö tillsammans. Bara tanken att någon av oss dör är ofattbar för oss. Vi kan inte tänka oss ett liv utan varandra.
Tom: Det vore helt sjukt ifall någon av oss skulle dö och lämnade den andre bakom.
Bill: Jag vill inte tänka på det så mycket men när vi måste dö så dör vi tillsammans.

Vad kommer hända när något händer någon av er?
Bill:
Jag har alltid föreställt mig det här: Vi står på en kant på en klippa och någon säger "en av er måste hoppa och aldrig komma tillbaka". Vi skulle definitivt hoppa tillsammans till 100 %.

I eran nya singel "Spring Nicht" sjunger Bill om någon som inte vill leva längre. Tom, vad skulle du göra om Bill skulle tänka så?
Bill:
Om någon av oss inte vill leva längre så vill inte den andre det heller.
Tom: När det går dåligt för Bill så går det dåligt för mig. Men självklart skulle jag göra allt för att rädda honom. Om någon kan göra det så är det jag.
Bill: När jag var på sjukhuset en gång, hade precis vaknat upp ur narkosen så var Tom där. Han satt bredvid min säng hela dagen och somna. Jag ville bara se min bror. Ingen kan hjälpa mig i en sådan situation förutom han.

Vill ni bo tillsammans?
Bill:
Ja, vi kan inte tänka oss något annat. Kanske bor vi grannar eller i två hus som sitter ihop.

Kommer ni inte bli avunsjuka på varandra när en utav er har flickvän?
Bill:
Absolut inte. Vi skulle vara glada för varandra. När en tjej är viktig för Tom så kommer jag acceptera henne oavsett vad jag tycker om henne.
Tom: Relationen med en tjej är också väldigt annorlunda från våran. Jag kan inte tänka mig att kunna lita på en tjej så mycket som jag litar på Bill. Jag skulle inte heller umgås mindre med honom bara för att jag har flickvän. Hon måste bara acceptera det.

Och om en tjej skulle säga: Din bror eller jag!?
Bill:
Om hon har något emot min bror så kan jag inte älska henne. Jag låter ingen komma emellan oss.

Kan ni älska någon annan på samma sätt som ni älskar varandra?
Bill:
Vi älskar såklart våra föräldrar men relationen som vi har är väldigt speciell. Vi kände varandra ända sedan vi var i magen! Man kan inte komma närmare än så...



*svimmar*

Va söta dom är. Sitter och ler, kan inte sluta. Mina kinder gör ont :(









Just det!

Bästa (!!!) Hanna gav mig The Final Riot CD/DVDn och presentkort på Ur & penn i julklapp. Blev jätteglad! Och så fick jag en jättefin vänskapssten (HAHAHA jättesöt).


Bravo fotografering 2005





Pippa <'3


...

Hur fasiken lyckades jag sätta på min BH ut och in?





Fy fan va söt vill mosa


the imaginarium of doctor parnassus

Var ju på bio igår med Hanna och hennes två kompisar, Elsa och Pippa. Det var mycket trevligt =) Vi såg the imaginarium of doctor parnassus. Den var bra, men inte jättebra. Man blev lite förvirrad. Handlingen ändrades typ hela tiden kändes det som. Men den var nog bättre än vad jag trodde att den skulle vara.




------

EDIT: AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA JAG ORKAR INTE HAHAHHAHAHAHAHAHAHA VARFÖR SKRE JAG PIPPA?!!?? HAHAHAHAHHA DET SKA STÅ PIPPI


GRATTIS HAYLEY!

GRATTIS HAYLEY NICHOLE WILLIAMS PÅ 21-ÅRSDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!! <3



Saknar dig OCH DINA JÄVLA PARAMORE KOMPISAR KOM TILLBAKA!!! ;__; <3

Hayley!!!!!

Här är hennes nya frisyr Hanna. Om du inte sett den ännu.. ;)


Nya kläder! ;)

Kom hem för ett tag sen. Har varit i forum med Hanna och köpt lite kläder! Äntligen! Älskar att ha pengar, moahah. Va kul att få träffa Hanna, vi träffas typ aldrig längre :( Men jag kommer inte behöva sakna henne så länge, för imorgon ska jag, Hanna och hennes två kompisar gå på bio. Sen ska Hanna med mig hem :)

Det var föresten sjukt mycket folk på forum. Ville typ tackla ner alla, det vart så jävla varmt. Sen var det någon jävla tjej som var sååå seg i kassan. Vi stod i den kön 20 minuter.

I alla fall så köpte jag en kavaj och två likadana skjortor i olika färger. Jag och Hanna köpte självklart likadana skjortor. Vi lyckas alltid fastna för samma kläder, hehe. Vi får se till att inte använda dom samma dag bara.

Orkar inte ta bild på kläderna. Eller jo, eller nej.

Just det! Jag fick en nya kamera i julklapp, så när jag köpt minneskort så ska jag börja fota lite och lägga upp här :)


Skye <3

Ler så att mina kinder gör ont <3




Haha

Haha, asså. Tycker det är lika sjukt varje gång jag ser den. Sitter och ler när jag tittar liksom. Henne är det något fel på.




Blir lite rädd också, tänk om typ jag blir sådär när jag är 36 :(

HAHA ÅH

JAG DÖR, HITTADE DEN HÄR <3



Helt seriöst, varför blir ALLA bebisar så fula på den där sidan :(?

Skye - Winter Wonderland photoshoot







Jävla test

Men jag har tråkigt. Tog den av Hanna.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaadå

2. Höll du några av dina nyårslöften? Nepp. Tror inte ens jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nae

4. Dog någon som stod dig nära? Ne, det tror jag inte. Åh gud.

5. Vilka länder besökte du? Grekland

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? TOKIO HOTEL KONSERT!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30/11, Paramore <3

8. Vad var din största framgång 2009? Ingen aning

9. Största misstaget? Missade Tokio Hotel ;_; kommer börja gråta omg

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja

11. Bästa köpet? Konsertbiljetter (hehe) och Tokio Hotels Humanoid album ;D

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder antar jag.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Alla Tokio Hotels låtar från Humanoid och Paramores låtar från Brand New Eyes. Paparazzi, Pokerface - Lady Gaga.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet faktiskt inte. Fast tror jag hade en bättre sommar det här året.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Gått på fler konserter, haha.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit mindre framför datan och ätit mindre godis.

18. Hur tillbringade du julen: Hemma med familjen.

19. Blev du kär i år? Nepp

20. Favoritprogram på TV? Har inget.

21. Bästa boken du läste i år? HAHAH, typ ingen <'3

22. Största musikaliska upptäckten? Jadu.. Lady Gaga, Kerli, Mindless Self Indulgence kanske.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar antar jag.. hehe

25. Något du önskade dig men inte fick? En träff med Tokio Hotel. <3<3<3<3<3<3<333333

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var med familjen antar jag

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det tror jag. Sett/träffat Tokio hotel. (nu får jag sluta tjata.)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? HHHAHAHAHAHHA!!!! faktiskt. Det har varit som en av våra lärares humörsvängningar.

29. Vad fick dig att må bra? Vänner/familj och konserter :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Bill Kaulitz (omg)! Nu blev ni förvånade va.

31. Vem saknade du? Vet inte riktigt. D:

32. De bästa nya människorna du träffade? Har inte träffat så många bra kan man säga, hehe ;)

chips <3

JAG HAR FÅTT MINA CHIPS OMG <3

Jag har tråkigt.

Eftersom jag har så otroligt tråkigt så tänker jag sno ett test från Veronica.



SENASTE:

1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Veronica
3. SMS: Hanna
4. Sång du lyssnade på: Marsianskiye Glaza - t.A.T.u
5. Gången du grät: Vet inte

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Nae
7. Har någon varit otrogen mot dig: eh, julgran
8. Har du varit otrogen: Ja, varje dag.
9. Förlorat någon speciell person: Ja
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha, ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. svart
14. och svart :)

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jaa
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja typ
17. Skrattat så att du har börjat gråta: HAHA JA, ofta inte <3
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Njaa, tror inte det
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Gjorde det för lääänge sen
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, det tror jag
21. Kramat en kompis: Nej, aldrig.......

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: Ingen
23. Hur många barn vill du ha: 3
24. Har du några husdjur: Två katter :) och harkrankar på somrarna :(
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Va med familjen!
27. Vilken tid vaknade du idag: halv 1
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt vid datorn.
29. Någonting som du längtar till: TOKIO HOTEL KONSERTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. Senaste gången du träffade din pappa: Typ två sekunder sen
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet inte riktigt
32. Vad lyssnar du på just nu: Humanoid - Tokio Hotel
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: HAHAHAH NAE MEN HÖRT TALAS OM EN VÄÄÄLDIGT MYCKET <3 (klara......;) )
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag har så jävla tråkigt

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Mathilda
37. Singel/upptagen: Snnniiigel
38. Stjärntecken: Kräftan
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Ja
41. Gymnasie: om jag går i grundskolan så går jag i gymnasiet
42. Högskola: och högskolan.
43. Hårfärg: Oj, jadu. Röd-brunt-orange-guldigt typ, vädligt mörkt.
44. Långt eller kort: Håret elr?
45. Längd: 157 cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: ALLT! ne skoja, jag vet inte
47. Piercings: Nepp
48. Tattoos: Nope
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Eh, kommer inte ihåg hur gammal jag var. 2?
52. Piercing: I öronen
53. Tatueringen: har inggggenn
54. Bästa vän: Hanna
55. Sporten du gick på: dans HGHAAGHSH
56. Husdjur: Katt
57. Vaccination du minns: Ingen aning
58. Konsert: Åh nej, tror det var An Cafe :( (hanna....)
59. Förälskelse: Kommer inte ihåg
60. Alkohol du drack: Bajs

JUST NU:
61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: Ingenting
63. Är du på väg att: dö för jag e så jävla sugen på chips
64. Lyssnar du på: Komm - Tokio Hotel
65. Väntar du på: Få mina chips

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja
67. Vill du gifta dig: JA!!!
68. Karriär i åtanke: Vet inte, något med musik eller kanske bild

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Nej
80. Gjort något sjukt pontant: Antar det
81. Tappat glasögon eller linser: Nej
82. Haft sex på första dejten: Nejj
83. Krossat någons hjärta: Ingen aning <.<
84. Har någon krossat ditt hjärta: Jag vet inte
85. Har du blivit arresterad: ASHASGH nej
86. Dissat någon: Ja <'3
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Vet inte
90. Mirakel: hehe, jadu..
91. Kärlek vid första ögonkastet: Jaa <3
92. Himlen: Nja, jag vet inte riktigt ;)
93. Tomten: Neee, heheh
94. Att kyssas på första dejten: Ja
95. Änglar: Nepp

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nae
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Hmm...
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen, vännerna och musik!! (härma vrånkan lagom men aja..)
100. Att posta det här är din 100 sanning: runka balle


God Jul :)!!!!!!!

Nu har jag vaknat och ska gå ner och äta frukost. Sen så ska jag göra mig i ordning inför dagen :)


GoD JuL!!!





Vill se dom igen :(

Åh, va jag önskar att jag någon gång kommer att få se och höra Oh, father outrot live.


Börja kolla 4:03 till slutet. Lugnt hon dansar........ Världens bästa outro.


Vem e mammas favoritbarn :)?



Ska nog se till att hon fixar en ännu större bild på mig, HEHEHHEHE


Dan före dopparedan!

Har inte någon speciell julkänsla nu heller tyvärr, men det är väl så nu när man har blivit lite äldre :( Vill tro på tomten igen <3

Igår pyntade jag, pappa och mamma julgranen. Jag sa först att jag inte skulle vara med och pynta den, men när jag såg hur mamma gjorde så blev jag förvirrad och tyckte hon gjorde fel. Så det slutade med att nästan bara jag pyntade granen, hehe.

Är föresten väldigt glad över att det är SNÖ nu och att det kommer vara det imorgon också! Det är liksom första gången på sjukt länge det är mycket och fin snö på julafton.

Jaja, snart kommer min syster Ida hit och ska sova här. Eller, snart å snart. Vet inte när hon kommer men jag vet att hon gör det ;) Det är liksom en tradition att hon kommer hit dagen innan och sover över, heeela familjen ska vara på plats!




Haha<3

Ska ni spendera Nyårs Afton tillsammans eller vad ska ni göra?

Bill: Nej, aldrig! Absolut inte! [skrattar]
Georg [till Bill]: ... besök.
Bill [till Georg]: Tidigare tänkte vi att vi skulle komma och besöka dig. Seriöst.
Tom: Ja, vi måste fortfarande prata om det dock.
Bill: För vi kommer att vara i närheten, ja. Kanske kommer vi att hälsa på hos Georg.
[Georg tittar på Tom, säg något]
Tom: Ja, alltså. Ursäkta mig. Du har den största lägenheten av oss alla.
[Georg vänder sig bort från Tom, skrattar]
Tom: Georg har...
[Bill och Tom börjar skratta]
Georg: Härligt...störst lägenhet! Du skrattar ju åt det själv, Tom.




<3

Åh, va gulligt

Kolla Bill när han kramar sin hund. <3


HAHAHAHHAHAHAHAH Tom ser sjukt obehaglig ut på den där bilden.


OMG

JAG DÖR


Kerli har svarat på ett myspace meddelande jag skickat till henne!!!!






<3

Intressant för er..







Va gulligt dom skriver <3





Charlottes song

Tycker dom här är asfina så måste lägga upp dom.








:(





Usch, stackars. Fick ångest nu :(



R.I.P. <3<33<3<3<33

Jösses

Det pinsamma är att om jag skulle träffa dom skulle jag säkert bara nå upp till deras knän.


Lika rolig varje gång <3



Så små dom var ;_;

Alien


Proposal @ Wembley

Gud va töntig jag är, började nästan gråta, haha <3

Om man har följt lite trådar inne på Paramore.net's forum känner man nog till Liam Woods som under ett bra tag kämpat för att kunna fria till sin flickvän på scen under en Paramorekonsert.

Igår gick hans dröm i uppfyllelse! Innan "The Only Exception" på Wembley kallade Hayley & Josh upp Liam och hans flickvän på scen.

Här är ett klipp från tillfället. Otroligt fint gjort!


Äcklig dipp :(

Igår sov jag hos Klara med Veronica, det var trevligt :) Vi vart assugna ett tag på chips, klockan 1 på natten, och Klara hade inga hemma. Så vi fick ta nachochips och göra en egen äcklig dipp som var god i två sekunder. Åt typ ett chips och mådde asilla efteråt.


Bajsbajsbajsbajsbajs

Har fixat mig nu, vet inte varför för kommer ändå bara sitta hemma :) Klockan 18:00 till 19:00 kommer det vara något grejjs på MTV, och Tokio Hotel är med i typ, fem minuter, så måste titta då hehe.




NAE, EW, nu är mina händer torra! MÅSTE smörja in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lillefot <3 ;_;

FY FAN VA SÖT VILL KRAMA HONOM ASHÅRT



(klicka på bilden)

GRATTIS

GRATTIS TAYLOR BENJAMIN YORK!<3





Fireflies

Klockan halv 7 så ska jag tillbaka till skolan för att få betygen och blablabla. Så jäkla skönt att få lov nu, att vara ledig, att få sova lääänge på mornarna. Det blir föresten ingen sova-över-kväll för mig, Klara och Veronica. Vi kunde inte så vi får ta det någon annan dag. Kanske bäst så, annars hade vell alla bara somnat på soffan efter tio minuter, hehe.

Har fastnat på den här och jag älskar den <3


Bajsskola

Sitter i ett tyst klassrum och gråter tänkte jag skriva men menar sjunger. Vi har typ bara slappat hela dagen idag och haft onödiga lektioner. Men snart slutar vi, skönt.

Och föresten, Jakob. Är besviken på att du skolkade idag..

Lov imorgon!<3

Det här var en sjukt jobbig och låååång dag. Började med att vi egentligen skulle ha syslöjd på morgonen i en timma och 40 minuter, MEN.. läraren var sjuk så vi fick lång håltimme. Så jävla onödigt, om vi hade vetat att lärar jäveln var sjuk så hade vi fått världens längsta sovmorgon. Så under den där håltimmen drog jag, Klara och Veronica hem till Klara.

Orkar inte berätta allt som hände under dagen för det är bara tråkigt.. men kan säga att jag kom hem ungefär kvart över 5 och ville slå allt för att jag frös så mycket och var trött. Fy fan va kallt det blivit ute nu, det här helt okej egentligen, men när det blåser är det mysigt............

Nu har jag i alla fall tagit ett varmt bad och det var asskönt, skulle ha velat legat kvar lite längre men en jobbig pappa var tvungen att knacka på dörren och säga att han behövde gå på toa precis när jag lagt mig i badet.

Imorgon är det sista skoldagen för det här året! WOHO! Ska bli så jädrans skönt med looooov, äntligen <3 Jag Klara och Veronica ska sova hos Veronica imorgon också, ovanligt.. 


Paranormal Activity

Har nyss varit hemma hos Veronica med Klara (ovanligt). Vi bestämde oss för att titta på Paranormal Activity. Jag hade låångt innan bestämt mig för att INTE se den för jag visste att jag skulle skita på mig, jag som lixom hatar läskiga filmer. Men jag kan säga att jag tyckte den var sjukt bra, fast skitläskig. (Hanna, va stolt över mig!)




*svimmar*

ÅH, KAN INTE SLUTA TITTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Älksar dom så jävla bajsmycket och den är så fin och alla klippen i mitten, herre gud! Jag vill se dom nu, NU NU NU!!!! Sitter och piper lite då och då... vill skrika. Får göra det på vägen till skolan.


Tokio Hotel <3

WBMW

Kommer börja gråta. GUD VA FIN Tokio Hotels nya musikvideo är. Alla klipp i mitten av videon är så söta och man blir alldeles känslofylld ;_;

Ska titta igen, men måste andas lite först.


Webbsidan kan bajsa

Det är precis sånt här man inte vill vara med om när Tokio Hotel har världspremiär för deras nya musikvideo.


Skär dig


Sacrifice



Slapp-dag <3

Riktigt slapp dag. Hade bara tre lektioner och första var bild, andra SO (vi tittade på film och pratade lite) och sista, spanska (tittade på film). Märks att lärarna inte orkar bry sig längre om vad man gör på lektionerna nu när dom satt betygen.

När vi slutat gick vi tre apor,(klara,veronica och jag) hem till Veronica. Ja, och nu är jag här, har precis ätit så nu är jag mätt :)


HOHO, snart jullov!!!!

Sssshhhhh...

Haha, måste visa den här. Min gamla kompis Joss, skickade den här till mig. Jag DOG! ;D

"Are you afraid she's gonna play baseball better than you?"

"Ssssshhhh... don't talk.... you're injured"

"Check out my bazillion ab muscles"


HAHAHAHA!!!




I get down on you, get down on you!

Måste bara berätta att när jag och Hanna satt och spelade TV-spel hade vi precis lyssnat klart på låten Down On You med Tokio Hotel och så började låten Komm.

Jag: ... Gillar att dom sjunger "OOH, KOMM!"
Hanna: HAHAHAH, Jaaa!
Jag: Jävla pervo-låtar.
Hanna: Ja, och så sjöng dom Down On You nyss lixom.
Jag: HAHAHAHAHAH

<3


Lucia!

Godmorgon! Nu gick jag upp, ångrar att jag inte gick upp tidigare för nu kommer jag inte kunna somna ikväll. Aja, idag är det Lucia!! Känns konstigt, har fortfarande INGEN julkänsla alls. Saknar känslan när man var liten, det var så roligt och mysigt då :(

Nu ska jag gå och KISSA, för jag håller på att kissa på mig och sen så ska jag äta frukost.


Varför är dom så jävla bra

NEJ NU FÅR JAG ÅNGEST! Jag vill tillbaka till konserten, jag vill se Paramore igen!!!


2:52 - 3:09 <3


Lördag

Hanna gick hem för ett tag sen och nu sitter jag här själv, svettig och med huvudvärk. Ska bada snart, skönt. Känner mig som en svetthög. Har redan ångest över att det snart är söndag och efter söndag är det måndag. Usch.



HAHAHHAHAHAHAHAHAH! Klara, jag var tvungen <3 Finaste bilden.

welcome to maaarioooo kaaaaaart



Har spelat med Hanna. Ville dö, gud va dåliga vi blivit HAHAHAHHA <3!!

Julpynt

Har pyntat mitt rum lite, försökte få lite mer julkänsla.

Ja, det blev ju så här lagom överdrivet.. ;)




hehe..

Bajsbuddy (TÄNKTE SKRIVA BUFFY)

Sitter och väntar på Hanna nu. Hon kommer vid 7tiden eftersom hon ska se det där jäkla buffy the vampire slayer. Och nu är jag hungrig så funderar på att äta utan henne (förlåt hanna, men jag är hungrig. Du vill vell inte att jag ska svälta ihjäl? Ne, tänkte vell det).

Satt nyss och tittade lite på Paramore videos från konserten i stockholm. Gud vad jag vill tillbaka!!!! Ville börja hoppa omkring och sjunga skithögt när jag tittade på en video. Asså känslan när man var där är obeskrivlig, det var så JÄVLA kul!


LÄNGTAR *_*

14 december är det världspremiär för Tokio Hotels musikvideo World Behind My Wall. OMG!


Snö

Det snöar lite granna ute just nu. Hoppas det snöar på julafton, då måste det snöa, annars blir det ingen bra julstämning.


Åh, helg <3

Är hemma nu, skönt. Är riktigt trött så KANSKE går och vilar en stund. När alla dagbarn har vaknat så ska jag ta och städa rummet lite eftersom min älskade, bästaste, väninna ska komma hit :) (inte dig Hanna....aldrig i livet, ew). Ne skoja, kul va.

Lucian sjöng föresten riktigt bra så det kändes..bra. Det är så jobbigt när lucior sjunger dåligt för då blir man nervös själv.



MEN NU ÄRE HELG, DOODOSIODFO!!!!!!!!!!!!!!!

<3<33<3<3<333333<3<3<3<3<3

Luciatåg idag

Idag blir det luciatåg i Nacka aula. Tycker det är synd att dom inte ska köra alla vanliga lucialåtar, dom ska typ köra massa andra askonstiga och någon musiklärares egna låtar (?!). Varför då lixom, man ska ju ha dom gamla.
Jaja, vi slipper fortfarande gympan så jag ska inte gnälla ;)


In your shadow I can shine




Kiss me goodbye

Så skönt att inte ha några läxor, prov eller redovisningar nu innan lovet. Vi har en redovisning, men den räknas inte, hehe.

Imorn så blir det bara en och en halv lektion, för sen ska vi till nacka aula och titta på luciatåg. Alltså missar vi gympan(!!!!!!<33333333!!!!!!!!). Asså, det är jul nu, känns inte alls så. Jag har ingen julkänsla alls.. men kanske får det när jag städat rummet och pyntat lite ;)

Sitter just nu och dreglar över lite halsband och sånt.




så fina omg <3



Föresten så måste jag visa något.



Min katt ligger där i.

GRATTIS CHRISTINA

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!


Christina Klein <3

GODNATT

SKA SNART SOVA OMG KUL VA.

Har inte bloggat idag, elakt. Speciellt mot Jakob som är beroende av min blogg :)


omg *dreglar sönder*

svart pöl

HAHAHHAHAHA asså förlåt, men kan inte låta bli att ta kort på henne. Hon ser så rolig ut, hon ser ut som en svart pöl på golvet <3


HAYLEY!

Okej, nu är den här bilden tagen med min OTROLIGT PROFFSIGA MOBILKAMERA men jag vill bara visa ungefär hur nära vi var. I för sig har jag zoomat lite där, eller, ganska mycket, men vi var sjukt nära. Och jag DOG.


Kittr





Bra det går att skriva när hon sitter sådär, precis framför en SÅHÄR |----| nära.

:)

Ska inte göra några läxor idag, åh va skönt!!! Sitter här och tjockar i mig B&J's <3


Fredags

Här är lite bilder från i fredags.



Klara vill inte vara med på bild :(


Vet inte vad jag gör med ansiktet, ser ut som en svullen padda.



Och såhär såg det ut när vi tre tjockis apor hade proppat i oss allt. (speciellt chips-drottningen)


"FJAAANT!" "JA MAMA!"

Det här måste vara en av dom bästa filmerna som finns. DÖR av garv varje gång jag tittar på den.

0:03 vaaAAAAAAHHHHH
0:33 Ja eh hungriii!!
1:26 Vi kan ju inte gå omkring å glo på träd hela dan!




6:49 HAHAHAH "GÖLLI, GÖLLI GÖLL!
7:40 Älskar hur han springer efter <3




Bästa.

MAMMA HJÄÄÄLP!!!<3



5 december :)

Den här dagen har jag BARA segat och ÄTIT, mycket. Kommer sluta med att jag ser ut som Siv (vår mat-tant). Jaja, igår hann jag och Veronica och Klara vara med varandra ungefär i en och en halv timme innan jag och Veronica somnade :) Trevligt, men jag var så jävla trött..

Sitter och svettas nu, ska bada snart. Imorgon ska jag till sickla med Hanna och kolla balklänning (JAG VET, LITE TIDIGT KANSKE, men hittade två asfina), ska prova dom och kanske köpa någon.


MVG <3

JAG FICK MVG PÅ MUSIKEN! Vet ni hur stolt jag är eller? Var så lättad när det var över, var nervös som fasiken innan.



Ja, snart (eller, klockan 10) så ska jag hem till Veronica med Klara, som vanligt ;) Vi ska sova där HEHEHEIWPROHSDRRDLGK.

:)

HELG <3

Aww

Sitter och äter melon nu, åh va gott!<3 Det var så länge sen HAHA. (Hanna, vet att du vill ha).

Veronica skickade nyss en bild till mig som jag så fint och duktigt kämpat med hemma hos henne. RÅKADE.....spara den också =)


I’ve got a feeling

Min käraste vän Hanna la upp den här på sin blogg för ett tag sen. Måste lägga upp den jag med. Asså, HERRE GUD! Vilken publik vi var ;D

Alla sjöng med och alla i bandet var så glada. Såg i för sig bara Josh le typ... tre gånger, men ändå, hehe.

3:00 och 4:09 <3




ÅH JAG VILL TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Åh, va kort hon e"



<3

Musikläxa <3<3<3<3<3<3<3<3

Övar på musiken nu.. mmmmmmmmmmmmm.........älskar musikläxan...................................

Kommer vara så jävla nervös. Och som jag sagt förut, så låter jag som en brunstig älg. Asså, nu har jag börja5t få ont i halsen också, och så har jag typ ingen röst. Om jag ska sjunga ljust så kommer jag inte få fram något. ÅååååÅÅÅÅHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
Jaja. Det får gå som det går.

FRIDA intervju

Om ni vore tjejer för en dag, vad skulle ni göra då?
(Alla asgarvar)
Tom: Det finns många olika saker... Så många olika saker...
Bill: Vi tänker bara på snuskiga saker! Jag vet bara hemska saker, haha. Jag skulle vilja testa så mycket som möjligt.
Tom: Om jag vore tjej för en dag skulle jag försöka ligga med Tom Kaulitz.
Georg: Vi andra kan ansluta oss till det... Det skulle vi också försöka göra, haha!

Hur ser den perfekta lördagsmorgonen ut?
Tom:
Att bli intervjuad i Sverige!
Haha. Kom igen.
Tom:
Jo! Intervju med FRIDA!

Vem sjunger mest i duschen?
Bill:
Det måste vara jag. Hela dagen!
Tom: Det är irriterande.


HAHA, åh vad dom är tråkiga ;_; <3

.

Hatar matte :)

Hon borde ha vunnit.



Jag skulle vilja spela en vampyr eller en knarkare.

Vad skulle du vilja spela?
Bill:
Jag skulle vilja spela en vampyr eller en knarkare. Jag kan tänka mig det..


HAHAHHAA VA?! EN KNARKARE??????


<3


30/11-09

Okej, nu ska jag berätta lite om gårdagen. Det började med att jag och Hanna gick upp klockan halv 5 på morgonen för att kunna ta en tidigt buss. Var så jävla trött och orkade nästan inte ens blinka. Frukost köpte vi i slussen och ungefär kockan 7 så var vi framme vid kön. Blev ganska chockad när jag såg att det typ bara var 15 personer framför oss, trodde det skulle vara mer. Eftersom det var så få personer framför oss så blev jag och Hanna skitglada och trodde vi skulle få stå längst fram. Men när vi hade suttit ute i den där jävla kylan och haft tråkigt i 7 timmar så kommer det någon jävla kärring som tog hand om kön och typ ändrade den för att vi stod vid fel ingång. Och när hon ändrade kön så skulle ju ALLA såklaaaart tränga sig och knuffas som fan. Så alla som hade köat från tidiga morgon eller tillochmed övernattat hamnade bakom personer som kom till kön vid klockan 2. Blev så jävla förbannad och det var så trångt och äckligt i kön och jag kunde inte ens vrida på huvudet för att det var så trångt. I alla fall, vi stod i den där trånga kön från klockan halv 3 till klockan halv 7. Asjobbigt. När vi väl blev insläppta så var det lixom 325756 andra köer man skulle stå i så vi hamnade bara längre och längre bak för att omogna jävla damp-vuxna skulle tränga sig före oss. Störde mig på alla jävlar som trängde sig. Men, klockan 8 tror jag att det var, då var vi vid scenen och väntade på att förbanden skulle börja. Det var FYRA förband. Alla sög lite men det sista var okej ;) Efter ungefär två timmar så äntligen, ÄNTLIGEN kom PARAMORE in på scen. Det började med att Josh spelade introt och efter det så kom Hayley (<3<33<3<3<33333<3<33) in och började sjunga. Asså, skrek så jag DOG och blev så jävla hes. Hayley var så jäkla liten och Josh var så söt. Tyvärr så såg jag inte dom andra så mycket :( Men vi var ASNÄRA Josh, vi fick ögonkontakt med honom flera gånger och jag ville bara hoppa på honom och krama honom. Konserten var grym och publiken med. ALLA sjöng med i VARJE låt. Man såg hur glad Hayley var och man märkte att hon tyckte att Sverige ägde <'3 Gud va söt hon var, så liten och så söt. Var så glad efter konserten och ville nästan gråta. Dom var BÄST och jag ville bara tillbaka. Hoppas dom kommer tillbaka snart igen, saknar dom redan!!!!!!!

Oj, ganska lång text AHGAGHH får se om någon orkar läsa.

Älskar Paramore

ASSSÅ OMGOMGMOGMOGMOMOGMOGMOGMO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan inte skriva nu heller men kan lova att jag kommer göra det efter skolan. Har filmat lite med mobilen så kanske lägger upp det också. Oh my Goooood säger jag bara. Dom var så jävla grymma. Hayley var SÅ JÄVLA LITEN OCH SÖT OCH ALLT BRA OCH JAG VILLE BARA TA JOSH OCH **FNTFD*HDH*RJGKR NÄR HAN LOG.

Jag ÄLSKAR Paramore, verkligen. Ville gråta av lycka när jag kom hem. Bästa konserten någonsin!



HEMMA

Allt jag hinner säga är att den här dagen har varit en av de jobbigaste men bästa dagen i mitt liv.


Har blivit lite småkär i Josh och Hayley nu, åh älskar dom <3


RSS 2.0