Igen

Det var ju jag som sa att jag inte skulle lägga upp något sånt här igen... Men jag kan bara inte låta bli, den vart ju så fin!

Tack ännu en gång, Vero <3



HAHA fint att jag fick bli det feta mumintrollet. Aja, vi har samma hudfärg iallafall.

Yeees



Mellan den 10:e och 17:e juli är jag, Hanna, hennes mamma och hennes mammas kille i Tunisien! Ska bli så himla roligt och skönt. Ser fram emot det som tusan!!! ;D


Jag klarar det inte.

Nej. Jag klarar inte av det här. Jag blir rörd. Kommer gråta snart. Jag blir kär när jag tittar på det här. Jag får en kär-känsla. HAHAH. Jag är inte äns kär, men jag blir kär, i någon som inte finns när jag ser det här.

Hur bra får man vara?


Fooled me again, honest eyes


Looking Up intro

Det är helt sjuuukt hur bra ett band kan vara. Det här introt, blir så himla glad va det. Och hennes dans och energi <3



HAHAHAH

HAHA. asså, det är så roligt. Sitter och skrattar för mig själv.




Och min favorit:





HAHHAHAHAH asså den är så tråkig. Men kan inte sluta skratta <3


Va söt hon är ;_;


<3


Bajsdag.

Lite granna, faktiskt. Ser ut som ett troll och är på tråkigt humör. Får hoppas på att mammas potatissallad gör mig på bättre humör (<3<3<3<3).

Det var tänkt att jag skulle hem till Veronica med Klara, men vet inte riktigt om vi kommer hinna med det eller inte. Vi får väl seeee.


Jaja, även fast jag är på tråkhumör så ska jag och Hanna se Gaga, vi har bara tre lektioner i skolan imorgon, på torsdag är jag ledig och på fredag så är det valborg. Livet är helt okej ändå, om man bortser från alla jävla läxor.



Tycker den här bilden är fin, så nu får ni titta på den.

HAHAH FÅGELSRKÄMMA <3


Out of control




Han är så snygg så man dör.




Gnnahhh *dreglr*


Tjohej, asså!!!




Hanna, du och jag skulle (kommer!!!) skita på oss. Det ser ju ut som en marulk.

VI HAR GAGA-BILJETTER!!!

YES!


ASGHAHGA AASÅ TOM <333

00:38 <3


Gaga :( <3

Fick värsta ångesten nu helt plötsligt över att jag och Hanna inte har några Gaga biljetter. Det suger. Jättemycket. Ska försöka få tag i några ändå, man vill ju inte missa henne! Även fast vi sett henne en gång (JÄVLIGT NÄRA VILL JAG BARA BERÄTTA) så vill man ju se henne igen.


OMGGG

Har drömt om den här jävla glassen två dar i rad, och så kommer pappa hem med två stycken. OMG. Är så lycklig. Ska äta en nu <3


Har fått klagomål

Har fått klagomål så det är väl bäst att jag bloggar.

Kom nyss hem från Klara. Jag och Veronica var där och övade inför vårkonserten. Måste säga att ni två ejps är väldigt duktiga och snabba på att lära er ;)
Det är iallfall tre veckor kvar till den där konserten och jag är nervös redan nu. Tänk om folk tycker man suger liksom, då tänker jag aldirg mer gå utanför dörren.

Har förresten haft 23645264 nationellaprov, känns det som. Eller, vi har haft ett, hehe. Men vi ska ha två till nu i veckan, eller, ajaj skitsamma. Vi ska ha svenskaprov imorgon iallafall. Roligt. Satsdelar <3



Har lagt upp den här förut, men jag tycker den är så festlig så ni får se den igen. Sorgligt nog så garvar jag åt den.


OMG VA SÖT


SO-prov imorn

SO-prov imorgon och jag kan allt :D Eller inte. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Det är ju så att SO råkar vara ett av mina favoritämnen.. Det är ett sånt där ämne jag älskar såhär extra mycket.............................

Dagen ska inte heller bara förstöras med ett SO-prov. Imorn är det ju värsta dagen på hela veckan. 8763482635 lektioner och 2 sekunders rast. Baaaaajsigt!

SO suger =)

Efter att jag läst EN mening i Religionsboken så gäspade jag. Så intressant tycker jag att det :) Det har hittills varit en helt okej veckan, men jag ska inte vara glad ännu, för det har bara gått två dagar, hehe. Är så himla lycklig över att det är SOL och VARMT ute!!!! Jag kunde liksom ta av mig jackan ute utan att frysa, omg <3

Nae, nu ska jag äta och sen ska jag faktiskt försöka att läsa lite mer SO.

Knaaaaarrrkkk <3


ÄLSKAR HAYLEY

Hon kan få allt att låta bra, seriöst.


Spinken.

.

Skola imorgon. Känns lockande...

Känner mig inte såhär jättetaggad inför skolan just nu, men det ska nog funka ändå. Solen skiner ju ute just nu så jag får väl hoppas på att den gör det nästa vecka också, dagarna känns sååå mycket bättre när det är fint väder ute. Är på mycket bättre humör idag än va jag var igår, hehe. Fast har ont i huvudet idag. Men det ska inte få mig på sämre humör.


Surdag

En riktig jävla surdag har det varit idag. Har varit irriterad och arg hela dagen. Det har inte hänt något stort, men små saker har fått mig att bli riktigt irriterad. Och inte känns det bättre när man tänker på att man surat bort en hel lördag, för snart är det måndag och inte mer något lov. Vet inte hur jag ska bli på bättre humör. Det bästa skulle vara om jag gick och la mig, men nog är det lite för tidigt för det, för jag kommer inte att somna. Åh, idiotdag...

Och så ska datajäveln vara seg när jag ska ladda upp en bild också. JKJKJKJKFLÖSDRIUO



--

Det där inlägget skulle jag lagt upp runt kl. 21.00, men eftersom att mitt internet var helt mongo så fick jag gå och sätta mig i soffan och titta på en Tokio Hotel dvd istället. Blev faktiskt på bättre humör då.


<3


HJGSDJ så snygga så man vill dö


Stay


God morgon kära barn.

Jag har sovit som en prinsessa  Nej men jag har sovit bra. Om ni vill veta. Har nyss badat och ska snart göra mig i ordning för lite senare så ska jag träffa Klara och Veronica.


Juuust nu =)



Satt och ritade nyss, orkar inte göra det mer nu. Ska nog fortsätta lite imorn eller senare ikväll. Kommer ta låång tid att få den här bilden klar.

Den här ska det bli:


Jag och Hanna igår


Hanna solar.


Räkchips :9


Jag


Hanna


Jag är vacker som vanligt


Ni kan ju gissa vad det där är.


Lite mer från ejpkvällen


Likt?

Likt ;)?




HAHAHAHAHHA asså skrattade så jag dog <3

Ejpkväll




P.S. Vero, du anar inte hur mycket jag ville lägga upp den heta bilden på dig.

Aw

Lilla Josh-ponken har gift sig :)





<3

:)

Har haft en jättetrevlig dag med Hanna. Mötte upp hennes vid skuru skola och så gick vi och handlade godis + hyrde film. Efter det gick vi hem till mig och tittade på filmen osv. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men den sög. På riktigt. Skitdålig var den.




Bra bilder jag tog...

Halv ejpkväll

Har haft lite halv ejpkväll med Vero och Klara. Vi sov aldrig över hos någon, och därför så var ju jag och Klara tvugna att gå hem i det här mörkret. Det var asläskigt, dimma och allt. Kändes som om att man var i ett Silent Hill spel. Tycker synd om Klara som har ganska långt hem. Borde ringa den tösen och se så hon har kommit hem ordentligt.

Men nu ska jag sova. God natt <3

God natt

Kom hem från Veronica för ett tag sen. Är jävligt trött, så har gjort mig i ordning och ska gå och lägga mig.

God natt<3

Veronica, here aj komm.

Nae, nu ska jag gå hem till Veronica. Hon får rädda mig från denna tristess.

You are, the only exception

Trevlig dag har det varit. Hela släkten har varit här och ätit middag osv. Så, i för sig, har det bara varit som en vanlig helgdag nästan, hehe.

Har tyvärr ganska tråkigt just nu. Vet inte vad jag ska göra. :(

Godmorgon!

Godmorgon kära vänner. Gick precis upp, och det första jag gör är att sätta mig framför datan..sorgligt. Men i alla fall, ska gå ner och äta frukost snart.

Måste bara lägga upp två videos som jag satt och tittade på igår. Man blir så himla glad av dom. Paramore-fans är så jäkla grymma när dom ska sjunga med i alla Paramore-låtar!


LaFee-bloggen

HAHA, här är min gamla Lafeeblogg. Tjusig blogg det där. Den är faktiskt det. Skrattar inte åt själva bloggen, men åt att jag inte kunde blogga mer för att jag glömde bort min inloggning till den <'3 Så jävla osmidigt så det inte är sant. Jag som hade försökt att få fler i Sverige att gilla henne, så hon kunde komma hit till Sverige och ha konsert. Men ni ser ju hur det gick med det ;)



P.S. Nae, nu vill jag blogga i den bloggen igen :( Vill också att hon ska släppa någon ny musik snart. Har väntat för länge nu!!!

Dom är så fina på den här bilden<3



Lite bilder från...någon dag.


Tjusig bild det där. Vero in action.



Tacos och påskägg

Tacos, en av dom bästa maträtterna någonsin. Och för första gången någonsin så lyckades jag bara proppa i mig en tacorulle. Fast kommer nog ta en till senare, hehe.

Min syster Ida kom upp till mitt rum för ett tag sen och gav mig ett påskägg. När jag öppnade det så fick jag syn på en sån där choklad-snäcka. Omg, dom är så goda. Hon är en bra syster hon den där Ida.


*_*


Vår och påsklov

Nu har jag inte bloggat på 700 år. Ska bli bättre. Hoppas jag, hehe... I alla fall så är det äntligen Påsklov nu, så himla skönt. Och det här lovet har jag inte alls så mycket att göra så det är ju skönt. Nu kan jag planera en dag i taget. Och jag antar att alla är lika glada som jag över att den här äckliga snön håller på att smälta bort helt. ÄNTLIGEN så kommer våren fram. Såg dom första snödropparna på min baksida idag, och jag fick som typ.. ett rus i hela kroppen när jag såg dom, haha.

Åh, vår vår vår...<3 

Nu är det bara 10 veckor kvar tills vi slutar skolan. Fast får nog vänta med att längta till det lite, hehe.


RSS 2.0