HALLOWEEN!!!!!!

Igår firade jag, min familj och några vänner halloween. Vi åt middag tillsammans och några klädde ut sig. Hanna var med och hon sov också över här, vi hade askul som vanligt. Vi tog lite bilder men har inte fått dom av Hanna ännu.. Jag filmade också Hanna när hon dansade till lite Tokio Hotel låtar HGHAGHADHGADGH men tror inte jag får visa dom här på bloggen... ni skulle tycka hon dansade för hett.. det skulle bli för mycket för er.

Klockan 10:00 ska TOKIO HOTEL vara på MTV med deras Grekland konsert som dom hade för... ja kommer inte ihåg.. Ska titta då. :)


"ASSÅ, KAN DU SLUTA GÖRA SÅDÄR NÅNGÅNG?!"

Oj, har inte skrivit några inlägg på ett tag nu HEHE förlåt..fast tror ingen saknade det precis..

I alla fall så tillbringade jag kvällen igår med Veronica och Klara, vi hade asroligt :) Fick många såna här dampgarv.





Sen får jag vell fråga.. vem tog dom här bra bilderna? 


HAHAHHAHAHA asså kolla den här bilden liksom, ser ut som Quasimodo.


World Behind My Wall

ÅH NEJ men måste få lägga upp den här. Tyckte Bill var så här extra fin på den här bilden <'3


NYTT!

HÄR är mina kläder.


Tråkig, vanlig, svart långärmad tröja.. Men den behövdes!


Glansiga leggings med dragkedja på sidan. Man ser typ inget..


Och här är hårfärgen. Mitt hår kommer absolut inte få just den där
färgen men det var den bästa färgen jag hittade.

Hey! Du!

Nu har jag precis gått upp. När jag hade vaknat låg jag kvar någon timme i sängen och lyssnade på min ipod, Hey Du är så jäkla bra!!!!!
Idag ska jag tillbringa kvällen med Veronica och Klara hemma hos... Veronica (ovanligt). Det kommer att bli mycket trevligt :>
Eftersom jag HAR hårfärg nu så vill jag färga det idag men Elin jobbar och kommer lixom hem efter 5 så då orkar hon säkert inte och om hon skulle kunna färga det senare så hinner jag ändå inte eftersom jag ska vara hos Veronica..
Som jag skrev förut så skulle jag lägga upp bilder på mina kläder men jag vaknade nyss så ni får vänta..hehe. Nu är jag hungrig, ska gå ner och äta frukost. Mamma kommer förmodligen bli irriterad på mig för att jag går upp så sent och Kian sover nu så hon kommer tycka att jag låter mycket. Blah.... :)


:)

Åkte som sagt till forum med Veronica. Köpte hårfärg, ett par leggins och en tröja. Efter forum drog vi hem till Veronica och degade.

Kan föressten inte lägga upp bilder på kläderna ännu, orkar inte ta bilder nu för dom ligger inte i mitt rum.

<3 :)


HAGHSGHASHGA tog första bilden som kom upp <3


FORUM!

Snart drar jag till forum med Veronica. Jag ska köpa hårfärg, och den här gången ska jag det! Åker inte där ifrån utan den där jävla hårfärgen. Ska fixa mig färdigt nu.


Asså förlåt..

..men MÅSTE lägga upp den här.

Älskar det sista ljudet <3


God morgon! Eller, ah..

Har nyss vaknat och proppat i mig massor med mat från igår som jag inte åt då eftersom jag inte var hungrig. Tänkte hoppa i badet och göra mig i ordning nu men mamma lägger kian just nu så jag väntar nog med det.


Åh va söt ;_;

Utväxt <3

Utväxt, utväxt, utväxt. Känns nästan som att jag är skallig där min utväxt är, får panik. Varför kan inte mitt hår vara perfekt och allt? :)

Sitter och lyssnar på Paramore och längtar, det är så snart! Har blivit hungrig också, men orkar inte gå ner och hämta mat och sen gå och borsta tänderna igen, det är så jobbigt HAHA.

Vill använda min nya skjorta imorgon men känner att jag inte vill ha på mig något nytt innan jag färgat håret, kläderna skulle förstöras av mitt hårs ful-het. Undrar om det är många som tänker på min fula utväxt, som bah: HAHAH kolla hennes utväxt. Va pinsamt isåfall. Gud, jag har nog inget liv, är nästan värre än Hanna som sitter och övar för sig själv framför spegeln på att vända tungan åt båda hållen.

Var tvungen att ta bort ansiktet där... är för söt........


09:10 <3

HAHHAHA asså Tom

09:10 <3


Mååååndaaag

Som sagt så drog jag till stan idag med Hanna. Skulle ju köpa hårfärg men är fortfarande lite osäker på just vilken färg jag ska köpa så jag köper färg imorgon istället. Men jag fick med mig Humanoid skivan hem och en skjorta.




We are dogs unleashed, dogs unleashed

Ja jag sitter fortfarande här. Har inte kommit iväg still stan ännu, vet inte ens om Hanna vaknat. Frågade mor min om det var kallt ute och hon sa att det inte var så kallt och att jag nog inte behövde halsduk. Men jag ska ta den ändå, annars förstörs min outfit HHSGAHGSHAH <3 Ville ha mössan också så att den kan gömma min fula utväxt, men det blir nog för varmt. Får vell ta och hitta någon bra färg så jag slipper mitt fula utväxtshår.

Har inte riktigt fattat att jag ska se Tokio Hotel ännu, känns som konserten ska bli inställd, igen. Åh, får verkligen hoppas på att den inte blir det, skulle svimma då.

Är föressten väldigt stolt över mig själv att jag är helt färdig fixad inför dagen och klockan är bara kvart över 12! Brukar vara färdig vid ungefär tre-tiden, hehe.


Står ni på scenen eller??

Tror jag ska försöka andas lite nu. Och föressten, förlåt för att jag väckte dig Hanna, men du måste förstå, det var mycket viktiga grejer jag talade om för dig.

Idag ska jag och Hanna åka till stan. Ska försöka hitta någon bra hårfärg och sen ska jag köpa den engelska Humanoid skivan. Eftersom jag har pengar nu så kan vi ju hoppas på att jag hittar något annat fint också som jag kan köpa (som inte är skor) ;)

Åh mamma ringde nyss <3 :

Mamma: Ja, hur gick det med biljetterna nu då?
Jag: VI HAR BILJETTER!!
Mamma: Åhhh, vad bra!
Jag: Jaaa, omgomgomg.
Mamma: Hur mycket kostade dom då?
Jag: 450
Mamma: 450?! Står ni på scenen eller??
Jag: .... men
Mamma: :)
Jag: Men det här är viktigt


Ska försöka andas nu och göra mig i ordning.


OMGOMOMGOMGMOMOGMOGXCVHJOGKFV

OMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMGOMG
OMG
OMG
OMG

JAG HAR BILJETTER!!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSS


JAG DÖR AV LYCKA

JAG FICK A-BILJETTER OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag kommer inte få biljetter.

Jag kommer inte få biljetter.

Gnagarens liv


Biljetter..andas

Blev jättenervös nu, tänk om jag inte får några biljetter? OM JAG INTE FÅR DET SÅ..... ssh, ta det lugnt. Måste ställa klockan imorgon på kvart i 9, ska ringa Elin då och påminna henne om att hon ska beställa biljetterna.




"TOKIO HOTEL.. Huuuumaaanooiiid"

Shit asså. Konserten blir min död <3


1:10 - 1:16 "TOKIO HOTEL.. Huuuumaaanooiiid" ASSÅ DET FÅR MIG ATT BLI HYPER omg. Och sen när musiken börjar... shit asså jag skakar omg.



30 oktober på MTV. Får INTE glömma det.

Livet äger :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

Jag är så jävla irriterad på mina föräldrar just nu så jag vill kasta något riktigt hårt på dom. Frågade om jag får gå på TH konserten i Göteborg också men NEEEEEJ det får jag iiiiinte. Frågade varför och dom sa att jag inte fick åka själv med Hanna och vi hade inte råd. Då sa jag att jag kunde tjäna egna jävla pengar och att jag kanske kunde fråga Ida om hon kunde följa med. MEN NEEEJ då säger dom inte ens varför jag inte får åka. QKADHSKFRJ
Sen sa jag att jag kan vell få köpa biljetter till den konserten också I FALL jag kunde åka dit, och om jag inte kunde så kan jag sälja biljetterna. MEN NEJ DET FÅR JAG INTE HELLER DOM ÄR SÅ JÄVLA NEGATIVA VILL DRA DOM I HÅRET Å FY FAN VA SUR JAG ÄR SKA STÖKA NER HUSET NU NÄR DOM STÄDAR.

Tänker inte ens försöka ta ledighet till Paramore. Tänker skolka. Fittcpn.


Where The Lines Overlap

Den här dagen gick jag upp klockan 13:00 och sedan dess har jag bara suttit och degat. Spännande va? Men det har varit skönt ändå, att bara sitta. Fast imorgon ska jag försöka göra något trevligt. Ska försöka att få med mig någon till stan så jag kan köpa det andra Tokio Hotel albumet Humanoid på engelska, har ju faktsikt ett presentkort på en skivbutik som jag måste använda innan året är slut, tror jag ;)

Ja, det blir sittplats till Tokio Hotel konserten och Hanna följer såklart med. Vi kommer få världens sugigaste platser och så kommer vi säkert inte se något. Men jaja, det kommer bli sjukt kul ändå OCH JAG KOMMER DÖ OMG har fortfarande inte fattat att jag ska se... omg... dom... omgomgogomgomg. <33333

Längtar till PARAMORE KONSERTEN!!!!!!!!! Så ni vet.... visste ni inte...



Och nu tycker jag inte att vi ska kommentera bilden. Tycker faktiskt att hans händer är fina. ;RAGE;

HÖSTLOV

Är sjukt glad över att vi har höstlov just nu. Men är inte så glad över att jag har så tråkigt så att klockorna stannar. Vet inte vad jag ska göra. Har inte planerat något inför lovet heller. Gud, det måste verka som att jag har världens tråkigaste liv.

<3


Shit

Känns som jag är väldigt tråkig nu och bara lägger upp videos. Men jag måste visa den här, började nästan gråta när jag tittade på den. KOLLA LIKSOM, VA NÄRA DOM ÄR. Vet inte vad som skulle hända med mig om dom hade signering.. skulle, ja vet inte.. typ bli helt...tyst? Fast sen skulle jag nog skrika.

btw, Tom ser fett pissed ut. Antar att han bara är stressad.


Jasså ni


Misery Business

Sitter och lyssnar på Misery Business, en av dom bästa låtarna någonsin. Längtar mer och mer till konserten. Snart händer det! Snart får vi se dom, om lite mer än en månad.

HAHA asså älskar Taylor's min 00:49


No Way

.....Skolan gick snabbt men sög. Jaja, var med Hanna efter skolan och vi drog hem till min syrra en snabbis för att vattna hennes blommor osv. Hon ska ju vara borta i två veckor. Orkar inte skriva något, ska göra svenskaläxa snart och sen äta pizza.



Föressten, så älskar jag Lady Gaga låten No Way <3

<3





<3

*dör igen*

ASSSÅ FÖRLÅT MEN JAG MÅSTE FÅ DAMPA LITE TILL

VAD SKA JAG GÖRA

JAG KOMMER DÖ

PÅ RIKTIGT!


Asså vill så jävla gärna köa så jag står längst fram men får inte för mamma ;_______; ÅÅH JAG VILL JU, VAD ÄR PROBLEMET JAG VILL. Kommer vara så sur annars. åååååååååååååh. Om jag får sugiga sittplatser som jag fick förra året eller näre nu var så kommer jag bli arg. MAN ÄR JU SÅ LÅNGT BORT, MAN SER JU INGET. JAG VILL JU VARA NÄÄÄÄRAAAAA!!!!!!!!! SFKJSDKFUJDHSKLGJSDLJDOFIURIOGEOPFJKLKSGJKLDSJGKLSDJGKLSDJGKLSDJGKLSDJGTLSRGLKJDFKLGRVBBHJNJB

 

GYHJ

GHUN

JH

K

HGFK

HUJN

UG

GF

 

 

Oh my god.


OMG *dog*

OMG
ASSÅ
OMG
ASSÅ
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
 



TOKIO HOTEL BILJETTER...HHHHHHHHHHH.....ANDAS............ SLÄPPS....HHHHHHH... DEN 26 OKTOBER...HHHHHH


JAG DÖR HHHHHHHHHHHHHHHHH

KONSERT DEN 4 MARS HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH







DÖ INTE


.H.U.M.A.N.O.I.D.

Vill slå sönder något. Vi har fått spanska läxa och jag fattar inte vad jag ska göra, palla. Kan typ inte ens göra den (orkar inte förklara varför). Men om jag säger till vår lärare att jag inte kunde kommer hon att bli sur. Jaja, skitsamma.

BLEV SÅ JÄVLA GLAD IDAG. Elin ringde mig precis när jag kommit hem från skolan när jag satt med Klara och Veronica hemma hos Veronica. Så här var vårt samtal ungefär:

Jag: Jag är hemma hos Veronica, va är det?
Elin: Jaha.. det var ju synd för..
Jag: Va? Vadå?
Elin: Ja...
Jag: Har alb.. Vänta, vad är det?
Elin: Ja, vad tror du ;)?
Jag: Vänta nu... Har albumet kommit?! O.O
Elin: ... Ja ;)
Jag: OMG

Ja, och så fortsatte det. I alla fall så gick jag snabbt hem till mig med Veronica och Klara och hämtade albumet. Flaggan som var med är SJUKT STOR och så jävla fin.

Flaggan


Här fick de gamla affischerna sitta. Fick tyvärr ta bort en Avril affisch för att dom skulle få plats.


OCH HÄR ÄR ALBUMET!!!!!!!!!




Välkommen hem ejpi

Välkommen hem Klara, din lilla brödbakare :)

Hon har varit i Frankrike.


Apa, häst och vagn.


PARAMORE-HUMÖR

Nu sitter jag här, nästan alldeles nyvaken och full av fiskpinnar och mos. Mår lite illa av att äta mat MAT på morgonen istället för frukost. Men eftersom jag är ledig och mamma jobbar hemma och gör maten osv så åt jag blablablabaskdfjf.
Är trött och känns som jag NÄSTAN har slösat bort hela helgen. Men det gör inget för den har varit trevlig ändå, och snart så är det ju höstlov.

FÖRESSTEN så har jag äntligen lyckats lägga in massa videos på min ipod nu. När jag skulle sova igår så kunde jag inte sluta att titta på en Paramore Live Intro video. Asså introt är så bra så jag svimmar, speciellt vid ett tillfälle, då dör man på riktigt.

1:21 - 1:50
Älskar musiken då och texten och diggar henne dans :( HAHA <3



Jag är verkligen på något jobbigt Paramore-humör just nu. <3

Paramore FTW

Paramore Concert

Setlist

Intro
Ignorance
I Caught Myself
That's What You Get
Looking Up
Emergency
crushcrushcrush
Turn It Off
Here We Go Again
Careful
Conspiracy
Where The Lines Overlap
Decode
Miracle Outro

Encore:
Misguided Ghosts
Misery Business
Brick By Boring Brick


Åh, det är ALLA bra låtar!





2:54 - 3:05 <3



B&J's <3

Gick upp kl 8:30 för att titta på nyhetsmorgon, Tokio Hotel skulle ju vara med i några minuter!!!!!! ;) Men jag satte mig först framför datan och kollade när dom skulle vara med exakt. Dom skulle vara med kl 10:31 så jag la mig ner i sängen igen och tänkte att jag vaknar säkert utan att ställa klockan. Ja.. Jag vaknade precis kl 10:37, PRECIS DÅ så skulle det sluta. Jaja, det var bara en liten intervju med dom från när dom var här i Sverige. Den kanske finns på youtube sen eller något ;)

Åt två mackor till fukost och nu sitter jag och äter glass, B&J's <3333 Gillar inte dom där hårda chokladfiskarna i så mycket, men jag har faktiskt börjat tycka om dom lite nu när jag måste äta dom. Annars brukar Hanna äta dom åt mig.


Tror Hanna har sparat den här för har inget minne alls av att jag gjort det.


Foki vann <3

Dagen igår och idag var båda väldigt trevliga. Igår såg jag och Hanna District 9 på bio. Den var jättebra! Trodde inte alls den skulle vara så bra.
Idag så har vi bara slappat, haft på oss pyjamas hela dagen och suttit framför datan, ätit (ovanligt) och skrattat väldigt mycket. Hanna har också översatt 20 minuter av en Tokio Hotel dokumentär åt mig så nu vet jag PRECIS vad dom snackar om..... ;) Fick veta att Tom gillar tuttar väldigt mycket, nästan det enda han hade att prata om.
(Vill också säga att Bill har en hammarhund)

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vill åka till forum och köpa hårfärg så min fula utväxt kan försvinna. Ska kanske åka dit med Veronica om hon mår bättre. Hon är nämligen sjuk. Krya på dig :( <3

Fick för några minuter sen reda på att Foki vann Årets Blogg, blev så glad över det, ville verkligen att hon skulle vinna!



District 9

Idag ska jag och Hanna gå på bio och se District 9. Har hört att den ska vara bra så hoppas på att den är det.
Skön men konstigt dag, vi slapp gympan men det känns inte alls som fredag. Har inte den dära härliga fredags-känslan :( Hoppas att det kommer kännas bättre när jag träffar Hanna.
Ja, efter bion så drar vi hem till mig och så sover Hanna kvar här, treeevligt. <3 :)


HANNA HANNA HANNA

HANNA, imorgon är det dags för lite "chilla vid kedjan" ;) Längtar, SAKNAR DIG DIN PODRIA!

I alla fall så är jag sugen som vanligt så jag ska hämta lite choklad snart. Sen ska jag nog öva glosor, eller jag vet inte vilka vi har så jag får ringa och fråga VERONICA först.


Torsdag, snart fredag

Är hemma från skolan nu! Är så glad över att det är fredag imorgon så att jag inte ens är sur över att vi har läxa. I för sig är det bara engelska glosor, det brukar gå ganska snabbt att lära sig.

Dricker te nu, ovanligt..


SISTRSSSS <3333333333333

Nu kommer ni bli sura om ni ser dom här bilderna eller något men ni kan bajsa.
Hoppas ni älskar mig lika mycket ändå :) (Vet att ni gör det.. svårt att inte göra det.. HIHIHIHIHIHI)




YOU. HAVE. NO. IDEA!

HAHA, asså ååh Amy <3


Skor

Skor, skor, skor, skor, skor, skor, skor..... Känns som jag vill ha nya hela tiden. Eller känns och känns, vet att jag vill ha nya hela tiden ;)





Skye!!!

ASSÅ AHSGHAHSGA stackars lilla Skye <3

btw, älskar början när hon bara sitter där, påminner lite om dig Hanna, när du ger upp.


JULBENT

HAHAHHAHAHAHAHAH, så här ser det alltså ut om man är "Julbent".


Mat?

Det luktar mat hemma hos mig nu, vet inte om jag inbillar mig eller inte, jag är ju hungrig som en basilusk :(

Så här kan det gå när man har tråkigt.
      |
      |
      |
      v 



OJ JÖSSES, nu ropade mamma. DET ÄR MAT, PÅ RIKTIGT ;_; <3


HUVUDVÄRK ÄR SKÖNT..

Är inte i skolan idag. Istället sitter jag här, trött och med huvudvärk. Fryser gör jag också så ska nog svepa in mig i en filt och lägga mig framför TVn och vila.

Tittade nyss på mig själv i spegeln, ser ut som en död fisk.



Bajs<3

Nu har jag tråkigt. Har också brutal ångest inför imorgon, vet inte riktigt varför. Kanske för att det är en jobbig dag med slöjd, språk och >>>>>gympa<<<<<. Hatar gympa med hela mitt hjärta. Jaja, jag har tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Vill gå ner och titta på TV med mor min, morbror och kusin men det är tråkigt det med om man inte får välja kanal. Funderade ett tag på om jag skulle rita något men insåg att jag inte orkar det för jag blir bara sur när jag gör det. Är sugen OMG KOM PÅ ATT JAG HAR CHOKLAD I VÄSKAN<3333 Åh, livet äger just nu, eller kanske bara för stunden. När jag ätit upp chokladen kommer jag både ha ångest och tråkigt igen. GUD VA NEGATIV JAG ÄR HELA TIDEN, NE NU SKA JAG HA EN POSITIV BLOGG, ne orkar inte. Eller jo, nu ska jag skriva upp positiva saker om den här dagen.

- Jag hade både råd med mackor och choklad på ica.
- .. eh. Jag slapp göra klart en tråkig grej på inriktningen

:)

Nu mår jag illa.


Phantom Rider

EMOBILDER, ne skoja. Kul va. HIHI.



Utanför mitt fönster :)




Kattjäkeln ville inte sitta still en sekund.

HANNA, så du vet. Hon vet vad du gör...varenda sekund.. hon ser dig, vart du än är.


Misguided Ghosts

Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen, jag kunde verkligen inte gå upp, hade sån ångest. Men när jag väl var på väg till skolan var det inte så jobbigt längre. Gud vad jobbigt det är att gå upp sådär tidigt på morgonen när det är mörkt ute, man blir liksom tröttare då. Jag var inte bara onaturligt trött idag, jag frös som tusan. Det är ju skitkallt!!!!!!!!!!!! Sitter och slappar och dricker te nu för att bli varmare. Så skönt att inte ha några läxor eller prov!
Längtar till fredag, då ska jag träffa Hanna (HANNA<3<33!!!3<3<33<3<3<3<3!!),  vi ska åka och hälsa på några av hennes vänner i BMTH kön och senare ska vi nog gå på bio, vet inte vilken film ännu men det bestämmer vi då. Sen senare på kvällen drar vi hem till mig och degar tills vi somnar.

btw, JAAAAAAAA HANNA GE MIG AFFISCHEN *dreglar sönder* <3333333333





OJ, glömde nästan att berätta att LaFee ska typ släppa ett nytt album med hennes bästa låtar och några nya låtar <3 LÄNGTAR SOM TUSAN


HAHAHHAHAHAHA


TIK TOK

VILL HA HELG!!!!! Usch för skolan. Var så trött imorse så jag trodde jag skulle svimma. Ville verkligen bli typ sjuk för att kunna få stanna hemma och sova lite till. Dagen gick i alla fall fort, tur det. Fick 33 av 39 på spanskaprovet, är asstolt över mig själv.

Den här är bra föressten




HAHHAHAHAH åååh twins elr vad ;D ne skoja...elr jo, menar det fakitskt :1


*

Den här bilden är för fin för att existera.


UPPDRAG

Matteprovet..... Vill inte ens prata om det :)


SÅ NU PRATAR VI OM hur jag kommer lida idag. Lidandet börjar runt kl 18.00 när jag och min kollega, Fiskvivvi, ska ta det röda fordonet till Londonviadukten. Där ska vi gå av och smyga ner för en backe och spionera efter en viss person som jag helst inte vill berätta vem det är.. Ni kommer tycka det är för häftigt och då är chansen att fler människor vill vara med, och så går det inte till.



Sådär kluriga kommer jag och min kollega se ut.

Okej det blir en tredje kollega som följer med på uppdraget... men hon var för seg för att berätta att hon skulle med så henne hann jag inte rita.

GAGASDGHAGHHA

HAHAHHAHAHAH, asså sitter och fnittrar för fullt här. Åh, Tokio Hotel va söta ni är <3


Om ni skulle vara tjejer, vem i bandet skulle ni vara kära i?
Bill:
Georg, mste jag säga. Till och med nu tycker jag att han är väldigt snygg och ifall han skulle vara tjej så skulle jag..
Tom: Nej.
Georg: Nej, ifall du skulle vara tjej!
Bill: Aha, om jag skulle vara tjej?
Tom: Vem tycker du är den snyggaste killen, dock är det ju uppenbart men..
Bill: Åh, jag förstår. Så det var frågan..
Tom: Nu tänker alla.
Bill: Jag trodde att ifall ni skulle vara tjejer, vem skulle jag vara kär i.
Georg: Älskar du mig fortfarande? Det skulle vara...
Tom: Nu har alla tänkt på det länge men det är uppenbart. Ni har ofta sagt till mig att det är jag!
Gustav: Jag vågar inte.
Bill: Vänta lite.. Så jag förstår, ifall jag skulle vara en tjej, vem skulle jag då vara kär i?
Tom: Precis, Bill.
Georg: Det skulle nog vara Gustav för att han har den mest sexuella trögheten.
Bill: Men då är mitt svar fortfarande samma, alltså Georg. Ja, för att Georg är en liten bitch.
Gustav: Ja, han är pervers!
Bill: Ja!
Tom: Ja, jag skulle verkligen vara kär i mig själv och det skulle de andra också vara.

(Frågan var - Skulle ni kunna donera era organ eller tillåta andra använda eran kropp för forskningar? )

Bill: Detta har inget med värdighet att göra.
Tom: Det enda jag kan tänka mig är att donera sperma.
Georg: Sperma, du har tillräckligt.
Tom: Ja, jag har tillräckligt. Jag har faktiskt gjort det redan - direkt!

(Frågan var - I vilken film skulle ni vilja ha huvudrollen? )

Bill: Eller tillsammans med Olsen tvillingarna i "En Galen Dag i New York", den med duschen..
Georg: Och vad skulle du vilja vara? Duschväggarna?
Bill: Ja, duschväggarna eller duschen..


ååååh <333333333333


MATTE IN MAJ HART <333

Asså, har sån jävla ångest. Kommer inte fatta någonting imorgon. Jaja, det får gå som det går, matte är inte min grej så det spelar ingen roll hur mycket jag än övar. Ska bada nu och försöka att INTE tänka på matten, då blir jag bara mer stressad.


Plugga matte

Sitter just nu och väntar på Veronica. Hon ska komma hit hem till mig och så ska vi plugga matte tillsammans. Hoppas det går bra för oss, vill verkligen kunna förstå så jag får G i alla fall. Usch, bajsmatte.
Ja, och den här helgen gick ju lika fort som alla andra. Orkar inte skolan, vi har prov hela tiden. Men efter det här matteprovet så tror jag inte vi kommer ha prov på ett tag. Längtar så jäkla mycket till höstlovet, gud va mysigt det kommer bli då. Kommer tillbringa mycket tid med min allra käraste väninna - Hanna <3 Usch, känns så tråkigt när jag tänker på hur lite vi egentligen träffas.

Men nu sms:ade Veronica, hon är påväg hit.


SKOR!<3

Kom nyss hem, är glad att jag hann innanför dörren innan det började regna. Har varit i forum och köpt skor. Fanns tyvärr inte i min storlek, 37, men prövade 36 och dom passade bra dom med. Är så jäkla trött, vet inte varför, kanske sov jag för länge i natt. Och jag blir inte piggare eller gladare av att tänka på att jag och Veronica måste plugga matte eftersom vi har matteprov imorgon. VAD ROLIGT!!!!<33333......................
Blev lite hyper i forum också när jag såg Tokio Hotels engelska skiva där, ville köpa den men jag väntar med det eftersom min snälla syster sa att hon kunde köpa den.

Pratade också med min käraste Msn-kompis Verena och hon sa att Tokio Hotel kanske har en till bonus låt som heter "Reasons". ÅH, hoppas dom har det, vill höra den.

Nu skriker Kian på mig så jag måste gå ner.


:()

Fy fan vad tråkigt jag har :)


Beautiful Dirty Rich

Just nu sitter jag och äter chips, apelsin och dricker mjölk, härlig kombination. Nej men det är fakitskt ganska gott, hehe. Blev jätteglad när jag läste på Hannas blogg nyss, ni kan ju titta själva.

Har fortfarande inte bäddat sängen, HASHGHA, men jag gör det sen när jag ska sova. Är i alla fall nyduschad, ÄLSKAR DET ÅH JAG HAR INTE FETTIGT HÅR LIVET LEKER<333333333333333333

Som sagt så ska jag till forum imorgon, med Veronica och Klara. Ska köpa ett par skor som jag dreglat över och sen så får jag se om jag hittar något på gina för 100kr.




ceRAAAAAAAAA

Har städat mitt rum nu, eller det är inte riktigt klart ännu för ska byta sängkläder osv. Har haft en ganska trevlig helg än så länge, sov hos Veronica igår igen. Imorgon ska jag åka till forum, men vet inte med vem eftersom Hanna tydligen inte hade tid :( Så jag får fråga någon annan.

Kollade föressten nyss en mapp där jag har massa gamla msn-konversationer, AHHAHAHA <3




Nu kommer ni inte fatta våran humor och sånt men det är kul ändå :)

Bill BILL BILL BILL BILL KOM HIT ==

Nu är jag tråkig igen men ni kan få en fin bild på Bill :)


SO-prov suger

Har nyss varit med Hanna och vi hade kul. Vi gick ner till ica och köpte godis och satte oss på en bänk och pratade, det var kallt men ändå trevligt. Fy fan va kallt det är ute nu egentligen, typ darrade sönder på vägen hem. Sen när jag var hemma och skulle tvätta händerna med varmt vatten så stack det asmycket i dom för att dom var så kalla. Min näsa var också väldigt kall, och röd.
HADE SO-PROV IDAG OCH DET GICK BRA....... Eller asså, jag borde få G tycker jag, annars blir det kul..

Imorgon är det fredag, igen. Oh my god va bra, älskar fredagar när man går hem från skolan, ÄLSKAR känslan!

Nu är jag tråkig :)





Vill bara säga att min pappa alltid gör sådär, drar handen över ansiktet :1


GAGHAHGSA

HAHHAHA AASSSÅ KLARA <3





<3

Åh, vad jag älskar er <3 HIIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHHIHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




;)

<3

Åh, vad jag älskar er <3


In your shadow I can shine




I hate my life
I can't sit still for one more single day
I've been here waiting for something
To live and die for

Let's run and hide
Out of touch
Out of time
Just get lost without a sign
As long as you stand by my side

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine

You see my soul
I'm a nightmare
Out of control
I'm crashing into the dark
Into the moon
Into the world of our cocoon
You're the sun
And I'm the moon



Okej vill dö så bra är låten och så fin text är det. En av dom bästa låtarna med dom.

 


TISDAG neeej :(

Jadu, nu sitter jag här med den där jädrans spanskan. Vill bara riva sönder boken och kasta den på golvet, hoppa på den och sen slänga ut den genom fönstret. Men istället så är jag duktig och pluggar, eller...ah. Vill ha höstlov nu, har redan tröttnat på skolan. Maten suger och mat-tanterna är äckliga också. Gud vad jag är negativ men det är svårt att vara positiv när allt känns runkigt. Och föressten ska man inte ljuga så då är det ju bättre att jag talar sanning.

Är väldigt förvånad över att Kian inte har tjatat något om grävskopan idag, förväntade mig att han skulle börja tjata om det när jag kom hem från skolan, men istället så låg han på golvet och gnällde över att han inte fick se papegorjorna på skansen igen. Mamma, min moster, Kian och Amilia (min kusins barn) var nämligen på skansen idag. Jaja, jag förstår honom, jag hade inte heller varit så glad om jag var liten och hade varit på skansen, sen somnat och vaknat upp hemma.


Åh, trodde föressten det var onsdag idag, blev besviken nu när jag såg att det var tisdag.



Tyvärr så förstår jag inte texten där på bilden. Vet att ni hade velat veta.................

Skolan suger bajskorvar

RUUUUUUUUUUMPA PÅ SKOOOOOOOOOOOOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Skolan suger :)

Stadsvandring

Sjukt seg dag. Vi började med att ha stadsvandring (?!) och kom tillbaka till skolan precis så vi hann ha språk. Usch, imorgon har vi spanskaprov, längtar inte.
Just nu sitter jag här och, ja, gör ingenting, borde plugga. Har jävligt ont i ryggen, tycker synd om mig själv :(


Han ser sjukt obehaglig ut på den där bilden, lite läskig faktiskt :(


<3

Såg den här klänningen på forum idag och ville dö. Den är så snygg!


SÖT

Hanna skickade:



Sitter och fnittrar, gud va söt den är <3


Fula bilder och såsfläckar <3

Eftersom jag var ute på en liten PROMENIX så tog jag lite fula tråkiga bilder som ni kan få se.





DAGENS OUTFIT:
ne skoja, men där kan man se en SÖT liten sås-fläck :):):):):) <33333333333333


Kul dag :):):):):):) <333333333333333333333333

Okej, den här dagen SÖG! Så jävla jobbig. Först börjar det med att jag vaknar lite, lite försent på morgonen. Mamma kommenterar att jag har för kort tröja på mig och då måste jag byta om. Sen när jag ska gå till skolan så hittar jag inte nyckeln, letar och letar men inser att jag måste gå tillbaka för att titta om den ligger hemma. Men jag hittar den inte hemma så jag skiter i nyckel-jäveln och går. På vägen till skolan ser jag att nyckeln ligger i väskan ändå. Så jag förlorade ungefär 7 minuter på att leta efter nyckel-jäveln. Slutade med att jag och Veronica nästan fick springa till skolan. Vi kom typ 5 minuter försent kanske, och det är INTE kul när man har en mongolärare första lektionen. Men blev asförvånad när hon inte blev sur. Sen gick lektionerna extra segt och jag blev asbesviken när jag trodde att vi hade fått kyckling i skolan men när jag stoppade in maten i munnen märker jag att det är någon äcklig jävla röv-snopp-fisk som smakar k*k. Till min besvikelse går jag med mina vänner till skåpen och ska ta fram mina saker för att gå hem, men när jag reser mig upp så råkar jag knuffa till en 7:a. Hon ser asrädd ut men ler sen när jag ber om ursäkt, fick sån ångest typ 374637 timmar efteråt. Sen efter skolan så åker jag, Veronica och Klara till forum. Jag (för första gången på aslänge) hittar sjukt mycket skor jag ville ha, men hade såklart inte pengar så det räckte. Hittar till slut en tröja som jag verkligen behövde för 200kr, men när jag ska ta upp pengarna (200kr som jag hade kvar) så hittar jag dom inte. Letar och letar men inser att jag faktiskt har tappat pengar-jävlarna. Åker hem utan pengar och utan någon ny tröja. Mamma blir sur för att jag tappat pengarna och jag blir lite mer sur på henne än vad jag hade behövt bli kanske, hon ber mig att dra så jag går ut på en promenad en timme. När jag kommer hem så ska jag mosa en potatis i sås, och då råkar potatis-cpt glida undan och jätte mycket sås skvätter upp på min tröja, ner på byxorna och ner på golvet, stolen och bordet.

Ja, så har min dag varit, mycket trevligt :) Få se vad som händer senare, den är ju inte slut ännu.



Om ni undrar så pratar vi om en lärare vi TYCKER MYCKET OM.................

Trycka?

Hmm, ska jag trycka eller? Man vill ju inte missa sin chans liksom :/


Down on You - Tokio Hotel

Down on You - Tokio Hotel


Jag är så jävla beroende av den där låten, tänker typ på när jag var liten när jag hör den, vet inte alls varför.
Älskar den i alla fall <3

:1


That Day

That day never came
That day
never comes
I`m not letting go
I keep hangin´ on
Everybody says
That time heals the pain
I`ve been waiting forever, forever
That day never came


Så bra låt!!!!! <3<3<3<3<3<3


Jag har inte städat ännu och planerar inte på att göra det heller, så det får bli en till äckligt-rum-vecka.
Min syrra ringde nyss:

Elin: Är du sugen på något gott?
Jag: ..
Elin: Hallå..
Jag: Va?
Elin: Ja?
Jag: Va sa du?
Elin: Är du sugen på något gott?
Jag: JAHA, jag trodde du frågade om jag väntade abort.
Elin: HAHAHHAHA



Åh va trög jag är egentligen <3
I alla fall som kom vi överens om att hon ska baka kladdkaka som vi ska äta med grädde och glass, passar bra det eftersom jag är JÄKLIGT sugen på choklad.


Sådär ser det alltså ut just nu utanför mitt fönster. Blött men ganska fint ändå :)




Höst

Känns grymt tråkigt när det spöregnar ute. Vill ha tillbaka sommaren då! Men ändå så tycker jag det är mysigt med hösten och jag längtar nästan lite smått till julen. Fick värsta julkänslan för ett tag sen när jag satt och åt mandariner.
Men innan jul så är det ju Halloween, det är också jäkla mysigt ;)




OKEJ!

HAHAHA OKEJ! VAFAN JAG BLEV JU TYP RÄDD!


Russin <3

Asså, den bästa msn-gubben nånsin. Älskar allas reaktioner när man skickar den.


Down on you

HAHHAHAHA NEJ MEN ASSÅ BILL JAG ORKAR INTE <3333333333333333333333333333


"Mycket stor skillnad" HAH <3

Ja, jag tillbringade natten hos Veronica. Klara var också med. Tror inte vi skrattat sådär mycket på länge, vi hade sjukt kul! Är glad att dom tvingade mig att göra mig i ordning och gå dit. Vet faktiskt inte när vi somnade, vid 4 kanske? Jaja.
Drömde om Tokio Hotel (ovanligt), att jag satt och lyssnade på deras musik och väntade på att deras konsert skulle börja. Jag drömde också att jag hade fått aslångt hår, enda ner till rumpan. Blev lite sur när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm.
Idag har jag lovat mamma att städa mitt rum, ångrar det brutalt mycket nu, har verkligen ingen lust. Men när man lyssnar på musik samtidigt och när man väl börjat så går det ganska fort. Älskar känslan av att vara i mitt rum när det är nystädat.

Gjorde föressten illa knät i fredags på gympan. Jag fick en ashård boll på knät, just då gjorde det inte alls ont men när jag kom hem så typ knäcktes knät till och började göra skitont. Så om jag böjer knät på ett speciellt sätt så gör det ont. Vi ska typ gå och kolla det om det skulle kunna vara något fel på det, man vill ju vara på den säkra sidan. Den enda bra saken med att det där hände är att jag slipper vara med på gympan på ett tag ;)





Åh va vacker han är ;_;


Screamin'

Okej fick bonus låtarna NU och några andra. Ska lyssna sönder mig nu!!!!!!!

Asså, shit va bra dom är! Screamin är så bra så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har inte lyssnar på Hey Du ännu, men när jag gör det vet jag att jag kommer svimma ;)



Tokio Hotel <3

Gagas <3!

Känner mig jätteseg just nu, kommer antagligen sitta framför datan hela kvällen. Har hört ännu fler låtar från Tokio Hotels tyska album nu. Dom är så bra så att jag DÖR, på riktigt. Har inte fått alla låtarna ännu men på måndag skickar en tjej på msn (Verena) resten av låtarna.
Längtar så jäkla mycket tills jag får Hey Du, Screamin och That Day!!

Fick föressten lite panik idag hemma hos Hanna. Vi satt och läste på http://perezhilton.com/ och där stod det att Hayley Williams (sångerskan i Paramore) hade "tappat" rösten och varit tvungen till att ställa in några konserter. Trodde först konserten här i Sverige skulle bli inställd men kom på att det är två månader kvar tills den. Jag antar att hon hinner bli frisk tills dess. Skulle bli så jävla förbannad om en Paramore konsert blev inställd igen.



Omg, vill se henne igen! Hon är så jävla cool! Folk som tycker hon är äcklig kan ju bara hålla käften eller hur ;) ?


"PEBBLR"

Igår sov jag hos Hanna, det första vi gjorde idag när vi vaknade var att äta godis, HASHGD. Orkar inte skriva något just nu, är alldeles för trött. Ska bada snart. :)
Kommer antagligen lägga upp lite bilder från igår när Hanna skickat dom.



PEO

HAHAHAH, asså kollade igenom lite bilder som jag och Hanna tagit förut. Tycker du prickade rätt med kameran där Hanna ;)



heeelg <3

Åhhh, gympa ÄLSKAR vi <3<3<3<3<3<3<3

Dagen var helt okej faktiskt, den gick fort. I alla fall så är det helg nu, så jävla skönt! Ska sova hos Hanna idag, åh va vi ska ha roligt!! Nu ska jag fortsätta packa lite och sen så... ja, så drar jag vell hem till Hanna.




Bakgrunder

Har ont i huvudet, är trött och vill inte ha gympa imorgon. Blev nyss också väldigt sugen på att rita eller typ göra någon ful bakgrund på Gimp. Fast vet inte vad, är i för sig för trött för att rita så det gör inget.
Nu ska jag sova, fast innan jag går och lägger mig tänkte jag lägga upp lite fula bilder som jag försökt rita och fula bakgrunder.




Ett försök till att rita av en tjej. Den är inte ens klar. Ganska pinsam fakitskt.




Ja, det är är mina läppar, och ni kan ju gissa hur tråkigt jag hade när jag gjorde den.






Den här är jag faktiskt nöjd med :)




Den här blev också ganska bra, fast ser nu att jag kunde gjort den mycket bättre.



Gud va duktig jag är som lagt upp bilder som inte bara är Tokio Hotel :)

Hoho

HAHAHHAHA ASSÅ MÅSTE OCKSÅ LÄGGA UPP DEN HÄR <3



Om man bara tittar på Bill och min fot så ser det ut som den är Bills hand.

Engelska kan föressten suga k*k. Hatar det :)

Should I talk slower like you're a retard?

Gud va kallt det är! Sitter och dricker te för att bli lite varmare, tar vell ett varmt bad sen också. Man märker verkligen att hösten och vintern är påväg. Har inte sån ångest över det, hösten kan faktiskt vara riktigt mysig, det jag mest är orolig över är all snö. Jag gillar INTE snö :)
Ska försöka att gå igenom lite engelskapapper också, tråkigt men det är något som måste göras. Längtar så mycket tills imorgon, saknar Hanna, tycker vi träffas ALLDELES FÖR LITE :(

HAHAHA ja vet att jag BARA lägger upp Tokio Hotel bilder, men jag kan inte hjälpa det!



Dampryck Bill ? <3

ZIM (mer 483). Nu var jag fyndig

Är så JÄKLA SHOPPING SUGEN SÅ DET INTE ÄR SANT. Vill åka till forum och köpa massa onödiga skor och kläder. Men duktig som jag är.. så ska jag spara pengarna jag har och köpa saker jag endast behöver. Inte för att skor är onödigt eller så... ;)

Sitter och lyssnar på Zoom into me. Den är så himla fin och den kommer vara så jäkla bra live när Tom spelar piano (om han nu kommer göra det) och Bill sjunger till <3 Vill verkligen att dom kommer hit, om dom inte gör det så jävlar. Får lite panik när ja tänker på att jag inte vet vad jag ska köpa för biljetter när dom släpps, stå eller sittplats? Vet ju fortfarande inte om jag kan köa med någon.


Zoom into me

Ja, och idag hade vi kemiprov, gissade på typ alla frågor :) Orkar inte bry mig just nu, försöker att inte tänka på det. Dagen gick otroligt segt och den blev inte bättre när mitt batteri på ipoden tog slut. Jag hade liksom lagt in nya Tokio Hotel låtar och precis då skulle den lägga av.
Nu är det snart fredag, igen, och då ska jag sova hos Hanna tror jag? Ska också städa i helgen, har lovat mamma.



HHAHAHAHHA FÖRLÅT HANNA <333333333333333 nu kommer alla tro att du är seriös på den där bilden.

HANNA ÄR INTE SERIÖS PÅ DEN DÄR BILDEN, SÅ NI VET.

RSS 2.0