GRATTIS GRATTIS GRATTIS

DUH DUH DUH!!!!!
Ha den äran, Georg.

Vår käraste lilla Georg Listing fyller 23 år idag. GRATTIS!!!!!!!!!!!



ÄLSKAR DIG DIN BÄSTA BASISTJÄVEL!!!!!!!!!!!!!!<3

Hayley cover Bad romance


Grattis!

Idag fyller lilla Gaga år <3

Grattis!!!!!


Shadow Porn.


Nationella <3

MMMM. Nu ska vi ha nationellaprov här på morgonen. Alltid lika trevligt :)

Jösses

Oj jösses, va rött mitt hår var. Och äckligt <3



Lille Kian <3

O.O

Hayley, Jeremy & Taylor befinner sig just nu i Stockholm för att under morgondagen spela i radiokanalen Bandit (kl 8-9 på morgonen) och vara med i lite intervjuer.

Linnea som jobbar med mig här på sajten vann en träff med dem imorgon och hon tar med sig Adam, som även han skriver här då och då! Så imorgon kan ni räkna med uppdateringar och bilder från Sverigebesöket.

Hayleys twitter för ett par timmar sedan:
made it to SVEEEDEN. gonna sleep forever.


Omg...

Söndag :(

Okej, nur har jag varit väldigt dålig på att blogga. Men sov hos Veronica i fredags och Hanna sov hos mig igår. Idag så kom även Veronica och Klara hit för att KLINKA lite på deras gitarrer och för att få höra min vackra stämma.

Herre jösses va bra hon är!!! O.O


Paramore till Sverige

På måndag, den 22 mars, är Hayley, Jeremy & Taylor på snabbvisit i Sverige för att göra ett par intervjuer. Nu kan du tävla med Warner Music Sweden och vinna en träff med bandmedlemmarna på måndag! Träffen äger rum på ett hotell i Stockholm, så se till att du kan ta dig dit om du är med och tävlar.

Klicka er in
här för att läsa mer.

--

Vi kan nu som första svenska Paramoresajt gå ut med att Paramore är BEKRÄFTADE artister till Pier Pressure i Göteborg den 20 juni i sommar! Detta blev officiellt tidigare imorse men vi valde att vänta en stund för att verkligen vara helt säkra så att det stämmer innan vi skriver om det. Nu kan vi andas ut kära fans, vårat favoritband återvänder till Sverige om bara dryga 3 månader! Läs mer på
Pier Pressure.

Biljetter finns
här.

--

Jahapp, två tillfällen har jag chansen att se dom, och så kan jag ingen av dom. Fast borde vara med och tävla först innan jag ger upp.

Ritar

Sitter och ritar av käraste Christina <3




Jag lovar, suddet vill att jag ska vara glad idag.


Friluftsdag

Ja, så idag är det friluftsdag, en av mina favoritdagar på året.. Men dagen kommer bli helt okej eftersom att jag, Klara och Veronica har valt "egen aktivitet", så vi ska åka till klätterverket och klättra i 4 timmar. Okej.. vi får se hur det blir med att klättra i fyra timmar, men vi ska försöka. Eller....Vi.......alla tre.... inte bara två.... för en viss....Mathilda....kommer vilja vara....med..............

:)

Jädrans va bra dom är

Sitter och ler bara för att det är så bra! Älskar hennes dans, hhaha<3 Blir så glad av den här covern.


Söndag

Ida ska jag leka med Klara och Veronica, hemma hos Veronica ;) Den här helgen har gått alldeles för fort, men antagligen bara för att jag sovit typ.. hela tiden. Det var trevligt med Hanna i fredags, förutom att jag somnade jättetidigt <'3 OCH så halkade jag på isen utomhus och slog i min svanskota :( Lovar att Gud hatar mig, för jag halkade precis efter att jag skrattat åt en gubbe som snubblade till lite. Fast sen när smärtan på mig gått över lite, så började jag skratta åt mig själv och för att en kille som gick på vägen bakom oss, kom fram till mig och frågade hur det gick <'3 Asså, han hade gått PRECIS bakom mig, så han måste ju sett precis hela halkandet. Han måste ju tyckt det så skitroligt ut.

Älskar den <3

3:10 - 3:19 <3


Tea Party



Hon är så jävla cool!!!!

Fredag imorgon :)<3

Imorgon har vi soooovmorgon till 9.00 och det är fredag! Så skönt! Fast vi har gympa, och det förstör hela dagen. Men ska sova hos Hanna imorgon också, ska bli mycket trevligt.

Asså, har varit så himla trött hela dagen idag, och det märktes verkligen sista lektionen. Skrattade hela tiden, kunde inte sluta. Vet att många andra var lika trötta som mig... ;)

HAHAH JAG ORKAR INTE


Komm

Ni anar inte hur många gånger jag dregalt över dom här bilderna.








Lilla Gusti <3


Skola imorgon :(

Jahapp, då är det skola imorgon då. Kul.

Men det är skönt att det bara blir fyra dagar den här veckan eftersom att jag var ledig idag =)

brodera är inte kul

Jahapp så nu kan jag inte göra hemkunskapen för att jag inte har något limm. Nu måste jag brodera istället. Fy va tråkigt, det är nästan värre än hemkunskapen.


Titta 2:10 - 2:36

Så festliga dom är, hehe. Älskar hur Tom börjar flina där å bah "inget inget.." <3

Översättning:

Bill: I didnt have a girl in my room the whole past years. I really would have to fall in love with someone and spend time with someone so that someone can accomplish to get into my own four walls or into the tourbus What??
Tom: Nothing, nothing.
Bill: For that I would have to fall in love. Therefor sex with someone who stands in first row at a concert is out of the question.
Tom: But not for me, so dont be sad.


Lass uns hier haus

Känns nästan som om att min förkylning blir värre och värre. Toa-pappers-lukten i min näsa har fortfarande inte försvunnit. Kanske inte är så konstigt när jag snyter mig hela tiden, men ändå. Hostar gör jag också hela tiden. Blir så jävla irriterad. Tog hundra timmar för mig att somna igår kväll bara pga allt jävla snor som rann. Jag blir galen! Jag vill ha sommar och vara utan alla dessa äckliga förkylningar.

Usch, tänkte att jag kanske skulle kunna sega idag bara, men jag har massa hemkunskaps läxa att göra, och det är nog bäst att börja med det nu så jag får det gjort någon gång. Åhhh, va tråkigt..



Hanna ser sjukt obehaglig ut på den här bilden.

Finally

ÄNTLIGEN så är jag klar med alla teckningar till arbetsprovgrejen. Det tog bara tre veckor...

Älskar <3

Asså, minerna när dom får höra Darin är ju BÄST! Kan inte sluta fnittra.

"...I don't...I don't really like it...."

<3


Zoom Into Me

Är ännu mer kär i Zoom Into Me nu efter konserten. Kan inte sluta att lyssna på den eller sluta att spela den. Om det gick så skulle jag gifta mig med låten.


Elaka förkyling

Får fan panik på den här jävla förkylningen. Sitter och hostar som en gubbe en gång i sekunden och snyter mig ännu oftare. Jag förstår bara inte.. hur mycket snor kan man ha i näsan?! Det tar aldrig slut! Har snytit mig så mycket så att jag bara känner doften av toa-papper i min näsa.

FÖRKYLNING, SNÄLLA FÖRSVINN

Älsklingarna har räddat mig :)

Jag har fortfarande den där lyckan och konsert-känslan i kroppen, så vill helst inte göra något annat än att bara sitta och titta på allt Hanna spelade in åt mig. Men tyvärr, så har jag sjukt mycket att göra. Känns som dom här måste-göra-sakerna aldrig tar slut! Jag orkar inte mer, har haft mer saker att göra det här lovet än i skolan. Får väl bita ihop och göra allt bara då.. Tokio Hotel konserten igår räddade hela mitt lov kan jag säga. Eller... hela mitt liv typ, haha!


Oseriöst inlägg.

JAG HAR SETT DOM OMGOMGOMGOMG

OMG
OMG


OH MY GOD JAG HAR LIKSOM SETT DOM! Jag kommer att gråta av lycka i typ en månad från och med nu ;_;

Jag älskar dom så himla mycket.

Bästa dagen igår någosin, skojar inte.

OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG
OMG!

Igår var typ...den bästa dagen i mitt liv. Undra om jag vågar säga det, men jag tror nästan att det var det. Trodde inget kunde slå Paramore-konserten, men mina älsklingar gjorde det ;_; Shit, kan inte fatta att det är sant. Jag SÅG DOM IGÅR!!!!!!! Dom var så jävla fina, och dom såg ut precis som på alla bilder och videos. Det kändes så konstigt. Försökte i början på konserten att ha den där känslan av att man ser en kändis, men det gick liksom inte. Jag var så skakis och gud va jag skrek. Dom var så himla bra live och jag var så himla glad!!!!!
Det började med att jag och Hanna åkte till kön klockan halv 7, vi trodde liksom att vi skulle bli insläppta då eftersom att min mamma hade sagt att insläppet var då. Men, nej. Insläppet var klockan halv 8 så vi fick stå ute i kylan och vänta i en halvtimme innan vi gav upp och gick in och väntade sista halvtimmen. När vi blev insläppta och jag såg vart vi skulle sitta så började jag skaka som fan. Asså vi hade så sjukt mycket bättre platser än vad jag trott. Vi såg ALLT asbra! Det tog en timme innan konserten började, men när den väl började, så skrek jag som fan och kommer inte ihåg hur många gånger jag sa 'Omg' <'3 Det var så jävla coolt när man såg dom för första gången och omg :( <3 Jag skrek skitmycket och jag kände redan efter typ första låten att det inte var så bra eftersom att jag redan var förkyld och hade ont i halsen. Vill tacka min kära vän Hanna för att hon filmade nästan alla låtar, för jag kunde verkligen inte. Om jag hade gjort det hade man endast hört mitt skrik och typ inte sett något för att jag skakade så mycket. En av dom sista låtarna var en av dom bästa. Tom spelade piano och Bill sjöng till. jag kunde inte hålla mig, jag började gråta lite <'3 Fint. Men det var så här häppitears :(
När konserten var slut så var jag jättedöd och kunde typ inte höra något eller prata. Jag lät som ett får och jag hade lock för båda öronen. Jag köpte en affisch förresten. Intressant å veta men ah :)

Gud, kan fortfarande inte fatta det. Efter tre år så fick jag ÄNTLIGEN se dom. Känns så jävla sjukt. Och det är inte föräns nu jag fattat att dom egentligen bara är fyra männsikor. Dom var liksom där och bara... var där. Dom var människor ;_; <3<33<333 Dom finns på riktigt omg....!!!!!!!!!!!!!!!!

Och Bill kallade oss små aliens ;_; så gulligt. Och han skrek "WOOH" flera gånger och jag smälte lika mycket varje gång. Och Tom trippade fram och tillbaka på scenen med sina SMÅ byxor. Och Bill dansade så gulligt och fint och hårt så att man trodde att hans ben skulle gå av. Och Gustav gjorde sin grej och gick fram till publiken och apade sig. Fick för mig att han hade varit utan tröja men Hanna sa att han hade den på sig. Antar att det bara var önsketänkande för mig dårå ;) Och Georg... Hannas favorit :D Alla var så söta. Vill slicka på dom och typ peta på dom jättehårt.

Jag har sett dom på riktigt nu och jag längtar sååååååå mycket tills nästa gång.







Vill tatuera mig ännu mer nu.

Jädrans förkylning

Det är ju väldigt trevligt att man ska vara jätteförkyld just idag. Trodde att förkylningen skulle gå över tills idag, men nej nej. Istället så blir den värre. Har nog snytit mig 8 gånger på bara en timme, men snoret vill fan ändå inte sluta rinna. GAAH, blir så irriterad!!! Och så snöt jag mig för hårt så nu har jag lock för ena örat.
Kul om jag sitter som en stor snorklump på konserten. Mamma ville att jag skulle ta med mig papper så jag kan snyta mig där, men nej tack. Låter nästan hellre snoret rinna än att sitta där och snyta mig som en elefant. För jag vet hur äckligt det är att se folk som snyter sig.

KONSERT IDAG OCH JAG SHEJKAR I MITT RUM..

Nu sitter jag här och skakar.... av kyla. Ska snart ta ett varmt bad. Sen så ska jag måla klart en av teckningarna, sen städa rummet eftersom att Hanna ska sover här och sen så ska jag göra mig i ordning inför konserten OMG JAG SKA DET PÅ RIKTIGT FÖR JAG SKA SE DOM!

Längtar så hiiiiimmmmmmmlaaaaaaaa mycket. Men vill inte längta för mycket, för vill inte att det ska vara över, haha :( Men det e svårt att inte längta, för jag håller på att kissa ner mig. Omg.


P.S. Tack Nils för att du påminde mig om konserten, hade nog glömt den annars :/

Dreglar loss


Nu tjatar jag

Nu tjatar jag men jag längtar så jävla mycket. Snart kommer jag att börja gråta. Kan inte sluta att titta på den där akustiska Humanoid. Hur kan man vara så bra??!!

ÅÅHÅHÅÅHÅHÅHÅHÅHÅ. Imorgon kommer vara en av dom bästa dagarna i hela mitt liv ;_;



Mina älsklingar ;_; <3

Humanoid

Dom är så jävla bra och jag ska se dom imorgon. Jag kan inte fatta det, herregud!!!!!!! Titta vad bra dom är, den låten, är så bra;_; Och älskar hur Bill diggar med i hela låten och gud va fina dom är vill slicka på dom <3



Den är nästan bättre akustisk. Och det är INTE dåligt.

AHHAHAHA ASSÅ JAG ORKAR INTE LEVA

http://www.acapela.tv/Cartoon-108610786_c16da83f919d4-108610804_c16da8418ea40-108610829_c16da844e7ee0-1-2-1

http://www.acapela.tv/Cartoon-108612043_c16daa519d41a-108612056_c16daa530f981-108612063_c16daa543481b-1-2-3

<'3

EDIT:

http://www.acapela.tv/Cartoon-108619478_c16db92d74cd5-108619493_c16db9309b15d-108619518_c16db93398e63-1-1-5

http://www.acapela.tv/Cartoon-108616059_c16db2330918a-108616089_c16db23739205-108616099_c16db23b4c6f2-1-2-4

*svimmar*

JAG SKA SE TOKIO HOTEL IMORGON! PÅ RIKTIGT!!!!!!!!

Dom kommer liksom att stå där, och bara....vara där. Omg.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


<3


HERREGUD

Nu kan jag säga att jag ska se dom i övermorgon. Omg.


Forum!

Kom nyss hem från forum. Var där med Hanna. Mycket trevligt. Provade 389563487683467 olika BH:ar och det var inte så där jättekul. Svettades och ville klappa Hanna lite extra hårt på huvudet då och då<'3 Men vill tacka henne för jag fick låna pengar, HJSDHGWJ :)<<123

Mina grabbs räddar allt<3

Kan säga att mitt lov inte kommer bli/har varit ett riktigt lov. Det är fullproppat med grejor jag måste göra :( Tokio Hotel konserten räddar allt.

Gaga 7 maj!!!!!!!!!

Vill bara börja med att säga: Jädrans va tidigt jag är uppe! Har gått upp så här tidigt nästan varje dag på lovet.


Men, nu, till det bästa!






WOHO!!!

Och nu kan jag och Hanna vara så här kaxiga och ta sittplatser för vi har redan sett henne skitnära ;)

RSS 2.0