Våra drömmar <'3


Helgen = lerfigur

Nu har jag suttit med den där jävla lerfiguren (arbetsprov till gymnasium) hela helgen och jag är fortfarande inte riktigt klar. Skulle jättegärna vilja ta sönder den om det inte vore så viktigt att behålla den hel. Den är skitful och jag blir irriterad bara av att titta på den. Senare på kvällen så ska jag rita klart stilleben också, så när den är klar så har jag nästan bara två teckningar kvar att göra. Vet exakt vad jag ska göra på den ena, men den andra har jag fortfarande ingen aning om. Det är så jäkla svårt :(

Och nu så jävlar, är det bara 4 dagar kvar ;)

"Yoohoo...Party." 1:12

HAHAHGHAGAGHAH, och så det bästa "Naaum, naumm"  2:30  HAHAH asså, Tom och hans ljud <3


Jag vill slå min pappa just nu.

xcgtfdorsxck<dsdfhgnd
fhgdsg
nbdf
cgd
vbhg
hvjknhg
cfjh
nfm
hgj
ngl.lui
l


Är så jävla förbannad. Fitta. Hora. Bajs, mongo, kuk.

JA!

Äntligen lov!!!! Så jäkla skönt. Har varit så trött på skolan och på att helgen går alldeles för snabbt hela tiden, så det ska bli härligt med lite längre ledig tid. Hoppas också på att få biljetter till Alice In Wonderland premiären. Vill så gärna se den, tror den kommer vara bra ;D!

Och nu... är det bara 6 dagar kvar tills den dagen jag kommer andas jättehårt och svimma lite halvt.


Nanana :)

Nu är det sista dagen den här veckan, och sen så är det sportlov! Shohoo!

Längtar så mycket till Tokio Hotel konserten så jag håller på att dö. Men får inte göra det innan den ens varit. Åh, kommer vara så sprallig innan.

Har förresten tröttnat ännu mer på det här jädrans snövädret, blir så arg när jag ser snön. Vad är den bra för? Den gör mina läppar och händer torra, man fryser ihjäl och får typ köldskador. Hit med våren!




Här får ni en tjusig bild på Hanna.

Å herre <3


7 dagar kvar.

7 dagar kvar.


Får man bli mer dregelframkallande?





Omg... <3


Alice


Guuud så skönt.

Vi slipper första lektionen, så vi börjar 9! ;D

Vet förresten vilka låtar Tokio Hotel ska ha på konserten nu. Dom har VÄLDIGT många tyska låtar, så jag kommer få sjunga med med min fina tyska i låtarna <'3 Åh, herre. Kommer att dö så brutalt.

22 februari 2010

IDAG, så startar Tokio Hotel's turne 'Humanoid City'. Blir alldeles hyper. OMG.

SNART, ska jag få se dom!


Helgen har varit trevlig.

Ja, det har den. Och just nu så ligger min kompis, Hanna, och sover. Försöker få upp henne men hon e långsam. Var med Veronica i fredags och det slutade med att jag sov över där. Och igår så sov Hanna här. Vi hyrde filmen 'Too young to die'. Den var bra men absolut inte som vi hade förväntat oss.

Nu är jag riktigt hungrig så om inte Hanna går upp blir det inte kul för henne <3

Det är alltid lika behagligt att bita sig i tungan.

Förblöder, på riktigt.

I'm the lady, fatha mucka try to show some class

Helt okej dag för att vara den jobbigaste dagen i veckan. Känner mig på ganska bra humör också, det är ju fredag imorgon och vi har inga läxor till imorgon, typ. Hehe.

Har mycket intressant att skriva om. Som vanligt.


Jag ska se dom här om två veckor.




Oh, my god.

Jag har namnsdag idag.

Så ni vet.

Åh, vad jag älskar dom.

Posted by Paramore
February 16, 2010

sometimes you get run down. sometimes life throws dirt in your eyes and it stings and you can't see for a few minutes. even after you get it out your eyes are all red and your vision is shitty... but eventually, whether through tears or maybe just time... you start to see even clearer than before. life is not always good. which is why music exists. why i believe God exists. and why there's always a pint of coconut milk ice cream in my freezer.

i don't care if the world or anyone in it tries to drag me down. because i know that in the end, they will be the ones left tired from the struggle to hold me back. it hurts more to see people i care about being beat up mentally, emotionally... but again, in the end, i don't hang around people that can be beaten so easily. my friends, family, our band, and OUR FANS, are all good people. with strong hearts.

and even though today, i might feel a little run over and feel heavy hearted for a few people that i love... there is a promise that tomorrow i will be a stronger, more patient and better refined person. we are to be brought through the fire, not left in it.

and you know what?
to anyone that ever told you that you're no good... they're no better.

WE LOVE YOU GUYS. DON'T EVER FORGET THAT YOU ARE ALL A SOURCE OF PRIDE FOR US AS A BAND. AND DON'T EVER FORGET HOW IMPORTANT YOUR PLACE IN THE WORLD IS. THANK YOU JUST FOR BEING ALIVE.

this was written by me, Hayley. but it's from all of us.
- Jeremy, Zac, Josh, Taylor and Hayley.

The Only Exception

The Only Exception


Guuuud va bra den är!!! Hon är så himla fin Hayley <3

Händerna blir så fina när man ritar..



Bordet med.


Under the Sun


Grattis!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN HANNA!!!!!!! <3


Kort dag

Vi hade kort dag idag så jag är hemma redan nu. Kan säga att jag fick lite trevliga problem den andra lektionen :) <3<3<3<3

Känns konstigt när man inte har några läxor. Jag får liksom göra vad jag vill nu. Okej, jag har en läxa, men den går förhoppningsvis snabbt å göra.

Kan föresten inte sluta att bli depremierad när jag är ute eller tittar ut. Hatar vinter. Vill ha sommaren här nu. När Hanna var här igår så satt vi och lyssnade på sommarmusik och skrev en lista på vad för något vi ska göra i sommar. ÅÅÅÅÅÅÅH, längtar så otroligt mycket :(((

Han är så lugn.


Glad alla hjärtans dag föresten!!!



Edit:



;)

Från igår

Här är några bilder från igår när Hanna sov över här. Istället för att gå på bio så hyrde vi filmen "500 days of Summer" eftersom Hanna hade tjatat lite om den. Men den var bra!!





Vi köpte massa snusk som var asgott.




Vi var lika heta som vanligt och Hanna var riktigt glad. (Vi två har en väldans förmåga av att bli lite extra äckliga på bilder.)




Omg, va söt hon är älsklingen min :(



Och här är min andra älskling. Lite kameraskygg.. ;)




Ja.... som Hanna sa. Undra hur vi kommer se ut om ett par år om vi fortsätter så här.

TEA PARTY!

ÄNTLIGEN! Nu har jag valt alla gymnasium. Är lite nervös över vilket jag kommer komma in på. Men det får bli som det blir. Är ännu mer stressad och nervös över arbetsproverna jag måste göra. Tänk om dom blir skitfula.




Älskar låten, vill dregla på den.

Alles Schläft


OMG

FY FAN VA BRA DOM SJUNGER OMGMOMOGMOGMOGMO


Mina ögon kommer att ploppa ut.

Den här dagen gick också snabbt för att vara en torsdag. Den var helt okej och det gick faktiskt bra på provet :)

Är jäkligt trött just nu. Har konstig huvudvärk och det känns som om att mina ögon kommer ploppa ut från min skalle snart. Vill gå och lägga mig och sova lite, men det är nog inte så smart för då kommer jag inte kunna somna ikväll.

Fredagen kommer bli slapp. Vi slutar klockan två och sen så ska jag till forum med Klara (KLARA DU FÅR INTE ÄNDRA DIG NU) och försöka hitta en present till min bästa väninna, Hanna. Efter det ska jag hem och där kommer det då vara lite folk eftersom vi ska fira min systers och min pappas födelsedagar. Trevligt :) Senare på kvällen sen så ska jag gå hem till Veronica och sova där. Klara ska också sova där, hehe. Mycket ovanligt...


Mörmejd

Åh, man känner sig alltid lika avslappnad och ren när man nyss badat. Men under natten hinner man bli svettig och äcklig igen.


onsdag

Dagen gick ganska snabbt, speciellt för att vara en onsdag. Imorgon är det nationellaprov igen och jag är inte alls nervös nu. Kommer säkert bli det imorgon.

Känner mig ovanligt tråkig just nu. Vill ha helg och lång sovmorgon. fahdgfjksaghj

:)

Precis. Det var det jag trodde. Här sitter jag, fortfarande uppe, när jag skulle gå och LÄGGA MIG KLOCKAN 8!!!! Jaja. Jag får vara duktig någon annan dag.

I alla fall så ska jag och Hanna på bio i helgen. Tror jag. Hoppas det. Men jag vet inte vad vi ska se. Jag skulle gärna vilja se Avatar igen (<3) men vet att Hanna inte vill det. Attans.




EDIT: NU ska jag faktiskt sova. God natt <3!


Strange - Kerli acapella


HAHAHA JAKOB

HAHAHHAHAHAHA asså jag dör. Måste lägga upp dom jag med, Veronica <3


DSFGFJRTHJ

SDGJKHDFJKHLJFKJHGRLNJLDFJHLKDFJNLKJ omg jag ska se DOM!!!


Sommar kom hit!!!!

Ni förstår inte hur mätt jag är nu. Åt tre pizzabitar och blev asmätt. Knasigt.. :1
Klockan är bara halv 7 och jag är så himla trött. Funderar på att typ gå och lägga mig klockan 8... Men får se hur det blir med det. Kommer säkert komma på något onödigt att göra framför datan just då och så kommer jag sitta uppe några timmar till. Typiskt mig att helt plötsligt få för sig att se en film så där lagom sent..

Har helgen fullbokad, tror jag. I alla fall, så känns det som om att jag inte kommer kunna göra de sakerna jag planerat för har massa andra grejor att göra. Men jag kommer göra dom roliga sakerna före de tråkiga/nödvändiga grejerna ändå. Har ju faktiskt planerat att gå på bio med Hanna, och det är så himla mysigt :(

Usch, får ont i magen när jag tänker på att det är vinter. Jag vill ha sommar nu!!!!!! Och längtar ännu mer till den när jag ser dom här bildern.



HAHA, förlåt men båda ser ut som typ gollum.


Och här schteeks det..


Hohoho ;)



Yr :(

Det gick bra på den där hörselkontrollen. Hade typ lite nedsatt hörsel på högra örat, men det var tydligen inte något problem. Det gick också bra på nationellaprovet. :)

Har varit hängig hela dagen och känt mig yr och mått illa. Men jag får hoppas på att det går över snart, i alla fall till i morgon.

Är jäkligt hungrig nu också, väntar på att Johan ska komma hem med pizzorna, hehe.

..

Är så jädrans förbannad. Blev på sådant dåligt humör helt plötsligt. Vill bränna upp allt jag ser. Det ligger kattspya över hela golvet och jag får lust att dra kattjäklarna i svansen, hårt. Jag är så trött, ååååååÅÅÅÅH! Och imorgon har vi nationellaprov i svenska och sen så ska jag åka med min pappa och kolla min hörsel. Hatar sjukhus. Känns som att jag åker dit en gång i kvarten och undersöker mig. Hatar det. Och så kommer dom säkert säga att det är något fel på min hörsel och så kommer dom säga att jag måste ha någon jävla apparat på öronen eller äta något skit för att bli bättre eller säga att jag inte får lyssna på så hög musik för det kan skada mina små äckliga bajsiga öron.

Vill slå ihjäl allt och alla just nu.

:)

Usch vad jag verkar elak. Är jag såhär elak i verkligheten också? :(

GRATTIS!

Grattis Jeremy Davis på 25-årsdagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Heartless


Måndag imorn...bläh

Så idag åkte jag och Veronica till forum. Köpte inget men det var inte meningen att jag skulle det heller. Ville bara inte sitta hemma, och så skulle ju Veronica köpa tröjor.

Och den här helgen gick lika snabbt som alla andra. Om inte snabbare till och med..


Älskar den här reklamen <3



Blir typ glad när jag ser den <3

Intressantare inlägg för man leta efter.

Dagen har varit riktigt trevlig och slapp. Gick till ica med Veronica och köpte massa godis som vi senare tjockade i oss. Mår illa som tusan nu, heheh. Innan jag gick hem ifrån henne så dog jag på vägen ner från hennes rum. Började fnittra jätte mycket. Och det är ju typiskt mig att börja asgarva när man egentligen ska vara tyst (hennes föräldrar sov). Och så frågade ju Veronica varför jag skrattade såklart, men jag kunde inte svara för kunde inte sluta skratta. Grejen jag skrattade åt var inte ens rolig. Fick en bild i huvudet av att jag skulle ramla ner för trappan jag gick i och att jag samtidigt skulle råka dra ner alla tavlor på väggen. Kul. Hahaha...ha-ha..

När jag skulle gå hem sen så vågade inte Veronica följa med mig för att det var läskigt ute, och då fick jag gå själv. Men jag ringde henne så vi pratade ända tills jag kom hem. Låter som Veronica bor 256472356 mil ifrån mig, men det gör hon inte... Hon bor typ en lång trappa ner ifrån mig typ, bara. Men skitsamma. Bajs. Trappan e läskig. Brukar sjunga när jag går i den själv. Måste se riktigt obehagligt ut. Tänk om någon skulle se mig liksom. En liten tjej som går och sjunger i döds-trappan för sig själv. Jaja. Nu babblar jag på om massa intressanta saker. Ska inte tala om för mycket om mitt liv för er. Ni kanske blir avis på allt spännande jag är med om..


så söta <3


Så där ser mina nya skor ut :)


Strange

Kalla mig tråkig.. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Känns som att jag kommer somna direkt när jag lägger huvudet på kudden, hehe.

Godnatt =)



Den låter så jädrans bra <3

Snusmumriken

Idag åkte jag, Veronica och Klara till forum efter skolan. Vi var där ganska länge och sista halvtimmen typ så hittade jag ett par skor som jag köpte :)
Blev lite besviken eftersom jag aldrig såg ungjäkeln... Men Veronica gjorde mig glad och skapade den här åt mig:



Tack :) <3

OMG



EDIT:


Intro



Asså, kan inte sluta att älska hennes dans! Hahahah..

..

Okej. Skönt att jag har brutal magknip.


Nu vet ni.

Bad Romance live

Shiiiiit va bra hon är!


Vill höra strangelåten!!!!

Nu är jag klar med SO/Engelska skiten. Det blev väldigt kort och inte så värst bra. Men det får duga. Ska be min syster skriva ut pappret snart och sen så ska jag bada. Ett varmt jäkla bad. Fryser väldigt mycket (som vanligt då alltså.)

Blev lite hyper nyss också:



Russin-fingrar

Mina fingrar är skrynkliga nu. Badade jättelänge. Ovanligt.. Men jag låg där i badet, och ville inte ligga kvar för vattnet var kallt, men jag ville heller inte gå upp för då skulle jag frysa. Men nu är jag uppe, och jag fryser som tusan. Funderar nästan på att gå och lägga mig nu. Och om jag gör det, så får jag inte ångest över att jag inte ska öva mer inför provet imorgon. Eller jo, jag ska öva lite till.

Intressant blogginlägg må ja säga.

In bajs.

Hatar att plugga inför prov. Tror inte det finns någon som gillar det, men ändå. Vill bara berätta...
Får hoppas på att det går bra imorn, på provet. Bajs. Runk. Är på bajsigt humör. Orkar inte.

Blev lite glad nyss:




Åh, tänk att få se dom IGEN. Paramore in maj hart <3


GUD VA FIN HON VAR!<3



En månad kvar nästan. Omg.

Nu har jag broderat jättelänge, men ändå inte kommit någon vart typ. Ska ta en paus nu för har varit väldigt duktig. Tråden tog slut också så jag har faktiskt en ursäkt till att sluta.

Det enda som gör mig glad den här sura veckan är att det nästan bara är en månad kvar till Tokio Hotel konserten. Oh my god.. Jag har fortfarande inte fattat att jag ska se dom. Jag kommer vara död 837568365 år efter. Känns så konstigt. Efter tre år så ska jag ÄNTLIGEN få se dom! Dreglar bara av att tänka på det.


Jag tycker jag är riktigt duktig.


Beauty Pageant Mess






Jag gillar inte att brodera.

Älskar att plugga. Så trevligt. Vill slå ihjäl fysikboken och knöggla ihop min jävla slöjdläxa. HATAR att brodera. Hur jag än gör så blir det fel. Känns inte riktigt som om att jag kommer bli en sån där duktig mormor/farmor som sitter och stickar och broderar.. Jaja, jag ska försöka bli klar med skiten nu så jag kan få sitta och sega sen. Får ont i magen när jag tänker på att vi har så mycket prov/läxor/inlämningar den här veckan. Jag ORKAR inte.



HAHA, nej va söt hon är. <3 Om ni undrar vart mitt täcke är så är det runt mig. Attans, vad kallt det är.

RSS 2.0