Söndag :(

Helgen gick fort och jag ser verkligen inte fram emot den kommande veckan. Usch, säger jag bara. Massa snuskprov och inlämningar.

Även fast helgen har gått fort så har den varit trevlig. Var på forum igår med Hanna innan vi åkte hem till henne. Jag sov där och idag så åkte vi till forum igen. Känns som jag hänger där lite väl mycket.. hehe. Kan bero på att jag försöker hitta bandana-jäveln. Börjar bli lite irriterad på honom. Han kan ju visa sig lite oftare, speciellt när jag är så duktig och är där jätte ofta.





Kan ju berätta att vi försökte ta en seriös bild där. Men det gick ju bra.. Man liksom ser hur vi försöker hålla oss på andra bilden, och tredje bilden. Kolla på mig liksom. Ser ut som ett runk <3


Hanna gäöstvbloggar.





Vi leker häxskaft och har maräng över hela golvet. Eller under Tillas stol, då. Ingen Wolfgang idag. Men vi kom hem med 30 shoppingpåsar. Jag såg Peo ragga småbarn, senare såg jag och Tilla Ektorps superbög. Och hans frände. Som förövrigt inte kom av bussen. Ooopa!

"Nonstop center & plopp, jag vill se min bussmans snopp"

Kan berätta för er att jag har jävligt tråkigt. Men imorgon ska jag träffa Hanna och vi ska sitta och bajsa tillsammans. Nej men seriöst vi ska vell gå på bio igen, hehe. Ovanligt. Vi vet inte riktigt vad vi ska se men det fixar vi sen, om vi nu ska gå på bio. Vi ska i alla fall till forum och dega. Har massa pengar nu så ska kanske försöka hitta någon jacka som jag kan köpa. Vill ha ungefär en likadan som dig Klara, men kommer se fint ut om vi går med typ samma. Vill ha en ändå. Om jag får köpa en för dig :1 Skitsamma.

Jag vill också se en groda på forum som jag dampat efter 376473 år nu. :) Kommer andas sådär hårt då.



HAHHAHAHA JAG DÖR, jag nös JÄTTEHÖGT nyss <3

Follow me down



Attans va bra låt. Gillar det där 'na-na-na-na-na' ;)

Fredag, alltid lika trevligt :)

Den här dagen gick jäkligt fort kan jag säga. Och mitt snor rinner hela tiden, om ni vill veta.


FY FAN VA BRA HON ÄR!!!!!

Den är skitbra! *_*





HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Postat av: BLÅBÄR

EHHE LILLA DU SKOGEN E HÄRA , BULLFREDAG PÅ ONSDAG :)

engelska sugerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr andra vrädlsgkriget kan runka en liten banan som siv har i sin baklucka på sin lastbil och den kan oxå säga att den har varit i ditt hårbotten. :))))))))))))))))))))9<33<33<3<
en liten mamma i sin kosskossapa

vetu?
jag känner en bandana pojk som e lite söt och som en annan tjej e lite damp i som börjar på mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hon e som en apa och bor på en båt där han sover, och sen hade hon en JEANS FÖRFAN väska på sin maggekula. en svart mobil i min ficka på en rumpa :))) HAHA jag orkar inte en apa i ett träd för fan ;)

ska ta ett bad i kom ihåg mig-staden som ligger i östra norge i en liten duschkabin. kaninerna bor i en blogg, den heter typ riotferm lr nåt den e fett cool och jag LKÄNNER BLOGGARN<33<3<3<.3.!!!!! ÄER FETTT FÖR FAN JÄVLA SNORBAJS 8D
en gul mapp i min hästkuk i en istapp den är typ p blå. men jag har ingen hästkuk fniss***, :D:D:D:D
katja har en svart tröja som e blå i kanten och en litet hjärtasweiss. ;> du btw jag ser en gubbe som ler och som har näsa, den är precis över här. det är typ nära ett barn och så som tafasar på gubbens PATT. :D
2300 kr i avgift för runkandet:)
idag ska jag ta en fika med typ nån sorts balle lr nåt, ett smultron är gult ibland när det lever för långt in i mathildas rum och så.. men man vet ju inte eftersom den är typ en resa i butiken. endastt en kokosboll ligger i sängen och typ är lite inlägg. men du! jag måste fan dra nu. du e typ skitschysst och tkr du ska bli teillsammanns med busspojken typ imorgon lr så.. ragga för fan din lila kåtbock ;D /////////////morfar

2010-01-27 @ 14:55:13

--


Ja, det där är alltså svaret på vad Veronica håller på med under lektionerna när vi har datorer.

Gaga, du e bäst =)

AH! Nu älskar jag henne ännu mer!<3

Vilka band gillar du?
Lady Gaga:
Jag gillar Tokio Hotel, deras musik, texter, frisyrer och deras mystik.

russin

Tror jag hade världens bästa dröm inatt. <3




Butterfly Cry

Snart har redan hälften av veckan gått. Så skönt att vi var lediga igår. Synd bara att vi inte var lediga på en onsdag eller torsdag, dom dagarna är INTE roliga.

Har spanskaläxa till imorgon, tror jag. Tror vi ska öva på glosorna, om jag fattade rätt. Får kolla igenom dom sen. Är trött så tänkte att jag kanske skulle kunna lägga mig lite tidigare idag, men det känns så onödigt och jobbigt när jag vet att jag kommer somna direkt, och så när man vaknar så är det dags för skola igen. Bläh.

Har haft en jobbig känsla i magen dom senaste dagarna. Sån här ångest-känsla. Som en klump liksom :( Och det är pga massa småsaker typ. Men ingen av sakerna går att göra något åt, och det är lite jobbigt. Äh, jag får hoppas på att känslan försvinner snart :) Tror den kommer göra det när det blir helg =D


 

En liten bandana... <3

Nae nu får jag ge mig. sgdrwgv rthe PUNGRÅTTA.


Kom hit käraste sommar ;_;

Är trött, kissnödig + fryser och har tråkigt. Ska nog ta ett varmt bad snart. Blev deppig nu när jag tänker på att skolan börjar igen. Jag vill ha SOMMAR OCH LEDIGT!!!!! Och så skulle det inte sitta fel med en liten bandanapöjk också... :1



MISSR

Lite bilder som Hanna tog på min kissemiss.



Kan säga att Hanna och Miranda kommer ofta bra överens...


</3

Avatar <3

Och den här helgen gick väldigt fort! Även fast vi hade tre dagar ledigt. Men skitsamma, den har varit asmysig =) Idag har jag varit i forum med Klara och Veronica. Köpte tre tröjor där. En vit, en svart och en brun.
Såg filmen Avatar i lördags också, och jag ÄLSKAR den!!! En av dom bästa filmerna någonsin. Ville inte att den skulle ta slut, och den var lixom nästan 3 timmar lång, haha! Allt i filmen var så himla fint gjort och handlingen var så fin.



Innan jag och Hanna gick och såg filmen gick vi omkring i sickla lite. Jag hittade ett par skor där som jag hade tittat på forut och dom är jättesnygga + att dom kostade 99kr. Så jag köpte dom såklart, hehe.... Kunde inte låta bli.






Bandana <3<33<3<3<33

Nu har jag inte bloggat på 700 år. Attans va dålig jag är. Men jaja. Nu är det ÄÄÄNTLIGEN fredag!!!!! Och eftersom det är öppethus imorgon så är vi lediga på måndag. Skönt.

Har hela helgen fullbokad, hehe. Känns lite jobbigt men ändå skönt. Då slipper jag i alla fall sitta och ha tråkigt.

Kan säga att jag svimmade lite halvt idag på forum. Var där med Klara och Veronica och ni kan ju fråga dom hur lugn jag var när jag såg någon...speciell....person..................................................
Jag satte mig typ på marken och andades så här hårt. Sen förvsann min bandana ;_; Så jag missade den lilla ejpsaken.

,NAM.,AJFLÖSEKRJYRKLN får ångest nu för att jag inte gjorde något så nu ska jag ta ett varmt bad och ligga där länge. Är jävligt trött och skulle vilja lägga mig och sova, men det kan jag inte göra. För klockan 23.00 så är Tokio Hotel på MTV.




Fina


Läxor är alltid lika trevliga.

Fy faaaaaaaan va trött jag är. Har sån huvudvärk och vill bara sova. Men såklart så ska jag ha lite rolig läxa att göra först. Vill slita sönder läx-jäveln.

Något som gör mig lite gladare är i alla fall att vi inte har någon gympa den här veckan, typ. Imorgon ska vi i alla fall inte ha några gympakläder med oss och på fredag har vi dubbel musiklektion istället för gympa (YEEES!).




Nae nu undrar jag nog om jag ska hoppa över läxan.. den är ju så tråkig :(

OH MY GOD

HHHHHHHHHHHH


SHIT



ANDAS


HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH



KOLLA PÅ HONOM *dör*

(börja titta 4:11)










Det här gjorde min dag *_* *dreglar sönder och dör* omg...

You're The One That I Want

Kom typ nyss hem från Veronica. Där satt vi och kollade på Grease ett tag. Gud va längesen det var när jag senast såg ! Älskade den när jag var liten.




I alla fall så käkade vi McDonald's nyss och jag tröck i mig gaaanska mycket. Var så jävla hungrig. Och det äckligaste är att precis efter maten så går jag och tar glass. Vad är mitt problem..? Skitsamma, skyller på röda MÅNADEN (hahahahHAGHHHA Hanna<3)

Nystädat rum!

Fan va bra jag är. Har nyss städat rummet. Kan säga att det är alltid lika trevligt att torka upp kattspya.. Men nu är det rent och fint :)

Är skithungrig så mamma ska göra tacos snart, ska bli så gott, har velat haft det så länge <3


Fragile

Sitter här, katten i knät och katthår i ögat. Behagligt. Och jag är hungrig TJOFLÖJT NU ROPA MAMMA! Det är mat!


The Creationist


Lördag ;)

Gick nyss upp. Känner mig riktigt utvilad och frisk nu! =) Fast får nog hålla mig hemma idag också. Hoppas jag kommer kunna göra något på söndag i alla fall, vill ju inte ligga hemma som en död sill hela helgen :( Speciellt inte när jag längtat så till att få vara ledig osv.


Ough

Usch vad jag tycker synd om mig själv. Gick och la mig halv 10 igårkväll för att jag mådde så jävla illa. Somnade efter några minuter men vaknade igen en halvtimme senare typ. Låg vaken tills klockan 1 och höll på att dö av illamående. Hörde att pappa gick upp för att gå på toa så jag ropade och frågade om han kunde ta upp en hink och ställa bredvid min säng. Precis när han gjort det så spydde jag. Trevligt. Kändes som jag spydde upp all mat jag stoppat i mig genom mina 15 år. I alla fall så somande jag efter det och sov enda tills klockan 6 då jag började spy som en gris igen.

Klockan 19.00 idag så åt jag den första maten på 24 timmar. Höll på att svimma av hunger. Jag kan inte ens klara mig utan mat på en minut typ, så, ja.

Känns som jag berättade lite för väl detaljerat, men vill att ni ska förstå hur härligt jag haft det.

:)

HUR SKA JAG ÖVERLEVA RESTEN AV BILDERNA?!



SHIT, YES YES YES!

JAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!


Gud, vill höra den (dom) nuuuu ;_;


I'm with you

Fan va dålig jag är på att blogga. Men orkar inte. Blev lite besviken när jag kom hem från Veronica idag och insåg att det var måndag och inte tisdag. Hoppas den här veckan går fort, vill ha helg igen.



Titta så fin hon är.

Måndag imorgon :(

Ja, då var helgen redan slut. Har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon. Får hoppas på att måndagen inte blir allt för jobbig.

Har i alla fall haft en väldigt bra helg. Hanna sov här och vi åkte till forum 72346278 gånger. Köpte inte kläder en enda gång, hittade inget speciellt. Får ta å shoppa lite mer nästa helg ;)



Ni kan ju gissa om jag dog när jag såg den här första gången. Längtar tills HQ bilderna kommer.

<3

Igår köpte jag mina älsklingar <3


Trött

Skoldagen idag gick faktiskt inte allt för segt. Vi fick sluta ganska mycket tidigare också. Även fast dagen gick ganska fort så var jag så jävla trött heeela tiden. Märktes nog på morgonen hur trött jag var. Kändes inte riktigt som jag hade alla chips i påsen...

Imorgon ska vi ha gympa (<'3). Hoppas vi slipper göra något jättejobbigt. Orkar inte.


Hayley på röda mattan





Åh, va fin hon var *_*


Runkskola

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, skola imorn <3<3<3<3<3<3<3!!!! Längtar <3!


......................

....
..................
.........




Ja, håller med, Bill.

Taljävel

SHIT VA KALLT DET ÄR!!! Jag fryser ihjäl! Ska ta ett varmt bad snart.. igen. Tyvärr så fanns det typ inge varm-vatten imorse, så badet hjälpte inte speciellt mycket då. Ska snart ringa min syster också och fråga när hon kan färga håret på mig, om hon nu kan det.
Håller just nu på med att skriva min svenskaläxa. Vill riva sönder boken för att det blir så dåligt. Jävla tal. Men men, det får bli bra nu. Orkar faktiskt itne bry mig :) Ovanligt..


Skola imorn. Det suger.

Blir inge Sickla idag, BÖHÖÖÖ. Ville ju ha skorna. Men men.. både jag och Hanna vaknade lite försent så vi hinner inte dit innan det stänger. Skitsamma, är för trött för att göra något ändå, och så har jag ju en trevlig svenska läxa.



Snart ska ni bli mina...jag lovar.

Skye - New Years 2010!








Bästa bilden <3


Mina skor <3



Dom SKA bli mina! Förhoppningsvis redan imorn ;)

That boy is a monster

Kom nyss hem. Har varit i Sickla med Veronica men köpte ingenting. Nu när jag har pengar så hittar jag ju aldrig något. Hittade i för sig ett par aaaasfina skor. Har tittat på dom jättemånga gånger, men har aldirg haft pengar. Men nu när jag har pengar till att köpa dom så gör jag det inte. Kanske för att mamma kommer älskar mig lite extra mycket om jag kommer hem med ett till par skor som inte är vinterskor. Rumpa. Men tänker köpa dom ändå. För dom vill jag verkligen ha och dom är billiga :)

Buss igen, men ingen bandana <'3


A walk to remember

Varför tittar jag på sorgliga, kärleksfilmer? Varför, VARFÖR?! Men kunde inte låta bli att titta på den här filmen, den verkade så bra!





Ja, den var asbra. Så fin och allt och ÅÅÅÅH! Satt och bölade hela slutet :'(

Har ont i ryggen.

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, har jag nyss varit i forum med Hanna. Köpte två linnen och hårfärg. Får hoppas på att Elin kan/orkar färga mitt hår innan skolan börjar.
Vart nervös när jag klev på bussen idag, sån här ångest känsla i magen fick jag (Klara, Vivvi....ni kanske fattar varför HASHAG<3).

Har varit ovanligt trött hela dagen. Kanske för att jag gick upp halv 10 imorse. Det är bra gjort.


tyckte den här bilden var fin <3

Tjohej

Så, nu har jag nyss tagit ett vaaarmt bad med lite tända ljus. Det var riktigt mysigt eftersom det är så kallt hela tiden, överallt. Ni kanske kan gissa vad jag gjorde igårkväll.. sov hos Veronica med Klara. Ovanligt :) Kan säga att vi satt uppe hela natten pga mycket BEHAGLIGA saker som hände runt omkring oss. Ingen av oss kunde sova.

I alla fall så har jag ångest över att det är skola redan på torsdag. Men men.. jag får väl försöka att inte tänka på det och njuta av den sista ledigheten. Ska nog till forum ett par gånger innan vi börjar skolan också. Känner ett fruktansvärt sug efter att få köpa nya kläder, hehe.



RSS 2.0