Mysigt

Drack nyss vatten så fort så att det började rinna ur näsan.



Automatic

Jag tror jag blivit galen för jag hör Automatic låten i huvudet. Asså, först tittade jag om min ipod var på, om ljudet kom där ifrån, och sen kollade jag alla sidor på datan om ljudet kom där ifrån. Men ljudet kom inte från någon av dom. Alltså hör jag Automatic låten i huvudet bara sådär, fattar inte. Å herre gud, jag är helt hjärntvättad.


ASDFGHJK

Asså får panik på riktigt just nu. Snart så får man veta Tokio Hotels turne datum. Och jag vill så jävla gärna att dom kommer hit och om dom gör det vill jag verkligen köa. Vill ha ståplats och stå längst fram. Kan köa hur länge som helst, flera dagar. Men problemet är att jag har INGEN att köa med. Åh, jag vill inte ha sittplats, vill ha ståplats!!!!! Vill stå längst fram. Vet att det kommer bli RIKTIGT JÄVLA BRUTALT om jag står längst fram, det kommer bli SJUKT mycket knuffande, dragande i håret osv. Men jag bryr mig inte, jag vill ja vill jag VILL! Asså, om det är när skola är så kommer jag ju INTE få skolka men jag måste, annars dör jag. Jag kommer vara så ledsen annars, om jag inte står längst fram.

ÅH, VEM SOM HELSTM KÖA MED MIG I 37452754 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VA BRA Hey You är




shit va jag älskar er ;________________________; <33333333333333333333333333333333333

Omg

Okej, nu dör jag, Får alla låtar från det engelska albumet från Humanoid nu.


Nacka Aula idag

Sitter just nu och håller på att göra mig i ordning för dagen. Vi kommer först bara ha en slöjd-lektion och sen ska vi till Nacka Aula och lyssna eller något på en föreläsning. Efter det så slutar vi och då hade jag, Klara och Veronica tänkt att vi skulle plugga kemi tillsammans men vi frå ju se hur det kommer gå..

Jaja, ska forsätta göra mig klar nu!


Shit

En tjej på msn:

her name is vanessa, everyone hates her and she's called Koffervany (suitcase-vany) becuz she's traveling after TH. and she was on more than 30 TH concerts. On concerts, she's always the first girl who's camping there. She says camping before she camps is illegal. She beats up fans also. And she makes a list with names for every concert who is allowed to get at the very front. And says nobody is allowed to get the place in front of Tom but her. She's obsessed with him. She wants him to fuck her, she's a fucking slut.. but Tom is scared of her. XDDDDDDDDDDDDDD he even accused her and she wasnt allowed to get closer than 100 meter to him, AND she was banned from TH concerts cuz she once bit Saki in his arm! (saki är en vakt)


OOOKEJ, verkar vara en LUGN tjej.....
Sånt här får mig att bli sur faktiskt. Asså, om man gillar ett band eller en person så mycket ska man ju inte skrämma dom.

Här är en video med henne, man fattar ingenting men ändå.


Phantomrider

Har tänkt efter och inser att den här veckan inte kommer bli så jobbig. Det enda som förstör och gör den lite jobbig är proven som vi har, men skitsamma.
Sitter och lyssnar på en bit av Tokio Hotels låt Phantomrider, den är asbra.






Bajs

Oj oj OJ! Orienteringen gick faktiskt bra, är förvånad. Efter Orienteringen gick jag och Klara hem till Veronica.
vet inte vad jag ska skriva... Bajs.

:)


MEN, idag fyller JOSH ÅR, GRATTISSSSSSSS!!!


Orientering kan dö

Ja, nu sitter jag här på morgonen. Ska klä på mig gympakläder, det absolut värsta jag vet att ha på mig. Det är så fult med dom där äckliga sladderbyxorna och fula skor.
Hoppas det kommer gå bra för mig idag, vill så gärna klara VG-banan, har inte lust att göra om den. Är inte så orolig nu för hur det kommer gå, men jag VET att när jag är där kommer jag nog hata livet. Jaja, efter den här dagen är allt över :)
Nu ska jag gå och göra mig klar för en ortroligt jobbig dag. Snälla, önska mig lycka till! <3


Åh, jag vet att jag typ aldrig har bilder som passar med texten, men jag hatar att ha texter utan bild.


<3


Bajs på orientering

Asså, vill bara slita sönder något när jag tänker på orienteringen.


Which of us do you love?

Fick lust att lägga upp låtar som är lite sorgliga och lugna. La också till den bästa delen av texten under låten.

Älskar dom alla 7! <3


Liar - 8mm

No, I don't miss you anymore
No, I don't think of you
It's such a game to seem adored
No, I don't love you anymore
(0:50)


Hello - Evanescence

Suddenly I know I'm not sleeping
Hello I'm still here
All that's left of yesterday
(2:48)


The Last Song I'm Wasting On You - Evanescence

Sickened in the sun
You dare tell me you love me
But you held me down and screamed you wanted me to die
Honey you know, you know I'd never hurt you that way

(1:29)


Breathe No More - Evanescence

But I know the difference,
Between myself and my reflection.
I just can't help but to wonder,
Which of us do you love?
(2:18)


Breathe Me - Sia

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me
(0:50)


Eisblumen - Eisblume

Wir sind wie Eisblumen
Wir blühen in der Nacht
Wir sind wie Eisblumen
Viel zu schön für den Tag
Wir sind wie Eisblumen
Kalt und schwarz ist unsere Nacht
Eisblumen blühen in der Nacht
(1:03)


Like You - Evanescence

I long to be like you, sis,
Lie cold in the ground like you did.
There's room inside for two and I'm not grieving for you.

(3:22)


:)

När jag kom hem idag möttes jag av en leénde Kian i hallen. Han började pussa och krama mig och jag förstod inte riktigt varför han var så glad och gav mig pussar, han brukar inte göra det frivilligt precis. Men jag fattade varför när han sa till mig, Mathilda, titta grävskopan?
Så snäll som jag är så lät jag honom att titta på dom där jädrans grävskoporna ett tag. Asså, jag förstår inte vad som får honom att gilla dom så mycket, så himla ointressant.

Dagen gick segt, dock var den helt okej faktiskt. Får ångest när jag tänker på att jag ska orientera imorgon, VILL INTE! Men som tur så har vi en ganska lugn dag på onsdagen sen, vi ska på någon grej i Nacka aula. Och föressten så missar jag båda spanska lektionerna (tisdag, onsdag)!


Nu kan ni få en bild på LaFee :)




OMG HAR FÅTT NYA OKEJ TIDNINGEN OCH TOKIO HOTEL ÄR MED JÄTTE MYCKET ;_;

Fick med en affisch som såg ut såhär <3


Regn

Får se hur den här dagen blir. Vaknade av att det spöregnade. Det regnar inte längre men skulle itne förvåna mig om det började lite senare idag igen, så jag tar med mig ett paraply till skolan. Den här veckan blir kommer bli en jobbig en. Prov och orientering suger.







Åh <3







Playing God

Ja, då var det skola imorgon då, usch. På tisdag är det orientering också, hatar orientering mest av allt annat på hela jorden, så jävla tråkigt och jobbigt. Fattar inte varför jag ska göra det, när kommer jag ha användning av det? Kommer få IG <3 Gympa kan dö, på riktigt.

Hittade föressten lite fina bilder.




Tänker på sommarn när jag tittar på den här

Hold me!

Asså, hans dans 1:40 och 3:30 får mig att dö *svimmar*

ÅÅÅH va bra dom är!


You can't be too careful anymore

Idag har jag varit i forum med Hanna. Jag köpte inte allt som jag hade behövt men det blev hörlurar (för 19kr!), halsduk, vantar, mössa och strumpbyxor. Köpte också lite smink.


mössa, halsduk, vantar


Haha, inte alls överdrivet Skye..

Det här är alltså Skye Sweetnams gamla bil <3



Forum!

IDAG BLIR DET FORUM! Ska köpa allt som finns. Eller nej men allt jag behöver...nästan..allt.
Men jag vaknade nyss så jag ska gå ner och äta frukost och sedan göra mig klar.





HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA, kan visa den här bilden. Det här fick vi i skolan för typ en vecka sen, ASÄCKLIGA KORVAR!

27/9-09

Grattis Avril Ramona Lavigne på 25-årsdagen! <3



Grävskopa <'3

Åh, blir så irriterad, för första gången på typ tusen år har jag TVn för mig själv, men då ska mamma komma och byta kanal och titta på hästarna. VA SPÄNNANDE! :D
Men nu ropade Elin och sa att mamma hade gått ifrån TVn. Så jag ska vell ta och gå ner kanske och forsätta titta på filmen.

Dagen har inte varit så tråkig..eller jo lite. Men inte jätte tråkig. Fick sitta och titta på grävskopor på youtube med Kian. När jag hade suttit och tittat på det i ungefär 20 minuter så säger jag snällt till Kian att vi kanske kan titta på grävskoporna någon annan gång? Men nej han vägrar, så jag låter honom titta lite till.
Vill också berätta att han säger åt Tom på alla mina affischer att han INTE ska ha skräp i munnen (Tom's piercing), att det är ajja-bajja.




Omg <3


The truth never set me free, so I'll do it myself

Så jädrans bra låt så jag dör. Typ nya Misery Business?! <3
Hoppas dom gör en musikvideo till den här.




Ja, nu när jag hör hur jäkla bra det nya albumet är så längtar jag ju ÄNNU MER till konserten.

All I Wanted

Okej jag kan andas ut. Ungjäkeln som skickade bilden på Tom sa att det inte ens va han så jag känner mig lite lugn. Men vet fortfarande inte hur hans nya frisyr ser ut.. skulle inte förvåna mig om han har snaggat sig eller något annat onödigt. :1

Idag kommer jag ha tråkigt. Men har fått pengarna av min snälla mor nu så ska åka till forum imorgon med Hanna och shoppa.
Men eftersom jag kommer ha tråkigt idag så får Paramores nya låtar från albumet Brand New Eyes göra mig lite gladare. Shit vad låtarna är bra ;_;



Careful

SHIT, PARAMORE'S NYA LÅTAR <3


VA I

OKEJ VAD I HELVETE HAR DU GJORT MED HÅRET TOM ?!


All the things she said

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på i helgen, har ingen aning ännu. Hoppas jag hinner träffa Hanna något. Vill åka till forum också nu när jag har pengar för första gången på länge, men då ska jag endast köpa det jag verkligen behöver. Har en lååång lista på allt jag behöver så ska pricka i allt som är viktigast.
Eftersom jag antagligen inte kommer ha något att göra i helgen så blir det vell någon Silent Hill kväll med syrran. :)

Ikväll blir det pizza till middag, var ett tag sen jag åt det så det ska bli riktigt gott. Åh, älskar fredagar! Det är så mysigt på kvällen, och så kan man vara uppe hela natten och sen sova hur länge som helst på lördagen.


(gamla bilder)





Kan sakna mitt röda hår ibland. Fast OM jag skulle färga rött igen så ska det vara vinrött typ.

*svimmar*



<3

"Är det en rock-konsert?" "Eh..ah."

Den här dagen gick fort och var slapp. Efter skolan åkte jag, Klara och Veronica till forum för att Veronica skulle se Anders Lundin, hennes typ idol (inget skämt), om man kan säga det så. När hon såg honom blev hon så hyper så att hon nästan grät. Jag och Klara tyckte det var lite pinsamt att stå där för vi trodde att Anders skulle tro att vi gillade honom också. Men bra vänner som vi är, så stod vi kvar och väntade på att han skulle åka.


Nu är det helg och jag DÖR av lycka. Och något som gjorde mig ännu mer glad är att jag ska få pengar av mamma så jag kan köpa albumet och lite annat! ÅÅÅH tack mamma!<3


Längtar också mer för varje dag till Paramore konserten, speciellt när jag tittar på videos när dom spelar live. Börjar fatta mer och mer att jag faktiskt SKA se dom, men det tar nog ett tag innnan jag fattat helt. Tror jag kommer fatta det precis efter konserten, då kommer jag tänka "shit, jag har sett Paramore".


1 : 37 <3

HAHAH "You like it don't you? Do you also want me to start singing? ;)"






Va duktig han är ;_;

Dregla inte sönder nu Mathilda


Åh, va fina bilder <3





Den bästa <3


Make some noise!

Den här dagen gick skitfort. Alltså var den inte så illa ;) Kände mig lite extra "SKRATTIG" idag också, bra att veta.
Imorgon är det fredag, skönt.

När jag kom hem från skolan idag så berättade mamma att hon hade bakat muffins, och ja, hungrig som jag var fick jag ner 4 stycken, OCH lite mat hehe.
Just nu så sitter jag och lyssnar på typ en minut från Tokio Hotel's låt Noise (Komm). Gud vad den är bra.


Blir så glad när jag tänker på hur mycket nya låtar jag kommer få höra av mina favorit band/artister det här året. Paramore släpper ju sitt album den 29 september (snart!) och Tokio Hotel's album den 2 eller 6 oktober. Sen så kommer Avril Lavigne släppa ett nytt album snart också (tror jag). Och till sist men absolut inte minst, så kommer LaFee släppa en ny låt innan året är slut!






Är det inte dags för dig att släppa något nytt också, Skye? ;)


Ignorance is your new best friend

Har fortfarande inte fattat att jag och Hanna ska se Paramore. PÅ RIKTIGT.





Jag ska se henne. HAYLEY WILLIAMS!!!!!!! Oh my god <3

HAHA "a little more air alert" <3

Hanna gick nyss hem, känner mig ensam ;_;
Har haft en sjukt jobbig dag. Vi orienterade på gympan (det bästa jag vet....). Asså, jag ville döda den som satt ut alla kontroller. Vi fick typ klättra i berg?! Jag lyckades ALLTID trampa på stenar som satt löst. Fick också pinnar i ansiktet och spindelnät runt armarna. Sen åt jag fyra blåbär som smakade asäckligt så jag blev blå på tungan, munnen och mellan tänderna. Gulligt.
Är så glad över att dagjäveln är över, imorn är det torsdag och efter torsdag är det fredag. Men på fredag har vi gympa... men efter gympan så är det helg <3






O.O

Oj då Bill, det var en förändring O.O





Edit: Det kan vara Bill's kompis Andreas :1

OJDÅ

OOOOOOOOkej. En tjej som jag pratar med på msn sa att en annan tjej hade sagt till henne att något Tokio Hotel fan hade sett Bill med sån här frisyr.


(Någon ritade av bilden efter hon hade sett honom eller något..)

HAHA asså är liiiiiiiiiiiite chockad, för tycker han passar MYCKET bättre i långt hår. Men aja, han gör som han själv vill ;)


Komm

Känns ganska konstigt att det redan är onsdag imorgon, veckan har gått fort hittills.
Får lite panik för min ena ipodhörlur har gått sönder, så nu funkar bara en av dom..kul. Får vell hålla ut tills jag får pengar så jag kan köpa nya. Dom som jag brukar köpa är inte alls dyra, 60 kr om jag minns rätt, billigt för ett par hörlurar som funkar riktigt bra!

Eftersom jag aldrig har något instressant att blogga om så kan ni få se en fin bild. Ointressant för vissa men väldigt intressant för mig :)



<3

And now they have a “cool” new look.


 
2:50 - 3:01 <3

HAHAHHA asså älsklingar ;_;

*dör*

DÖ INTE, DÖ INTE, DÖ INTE OMG ASSÅ VARFÖR ÄR DOM SÅ JÄVLA BRA?!

ASSÅ FÖRSTA LÅTEN , JAG SVIMMAR. Okej ska lyssna klart nu.

Dö inte.

..andas..


fu

Är så förbannad på en viss person just nu så jag har lust att strypa henne.

HANNA ;RAGE;

Åh ,saknar dig typ redan Hanna :(

Det är skolan som förstör allt, vi hinner aldrig träffas förutom på helgerna, och inte ens då går det alltid. Det var aslänge sen vi var i forum tillsammans, och där var vi typ hela tiden i sommras som ett par fjortisar som gillar bajs.
Satt nyss och tittade igenom lite fina bilder på oss, sitter och fnittrar nästan hela tiden. Fast dom som jag fnittrar åt vågar jag inte lägga upp för vi gör...för fina..miner <3


Titta bara va glada vi är <3



HAHAHHAHAHAHA, du gillar att rita på mig :) (gillar Bill i bakgrunden där <3)



HAHAHAHHA, asså älska när du satt å asgarva åt dig själv.



(MIN FAVORIT BILD!) HAHHAHA <3



Insåg nu att jag typ bara la upp bilder på mig själv, jävla ego. Men vågade inte lägga upp för många på dig när du gör fina miner för du kommer döda mig då.


Liv

Seriöst, typ vackraste någonsin. Vill vara henne.





MTV EMA

Ja du, har inte så mycket att skriva förutom att den här dagen var faktiskt inte så dålig. Vi hade komp och slutade efter tredje lektionen, gryyyymt skönt! Så eftersom vi slutade så tidigt så följde jag och Veronica med Klara hem. 

Och föressten så är Tokio Hotel nominerade i kategorin Best Group, Paramore i kategorin Best Alternative och Lady Gaga i kategorierna Best song, Best Live Act, Best New Act, Best Female och Best World Stage Performance i årets MTV Europe Music Awards.





RÖSTA!!!

Spiel mit Mir

Imorgon är det skola och såklart så börjar vi med en viss lärare som heter...Jel....e...na. Orkar inte.
Jaja, hoppas att veckan kommer gå lika fort som den här helgen gick.


Gillar den här låten lite :)


Whoo, alright!

Blir så irriterad över att jag typ inte kan hitta hela låten någonstans.


ÅH VA SÖT <3

SDFJKHJKHSDGKJHSDKGH

asså kolla på den, SÅ SÖT SÅ JAG VILL DÖ <3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SKARVEN!

Har varit med Hanna från igår tills nu. Vi har haft så roligt <3
Tyvärr så vågar jag inte lägga upp några bilder på oss från igår för vi är så.....fina...............

MEN ni kan få en bild på skogen..


..och våra fötter.


Som sagt så hade vi askul.




Åh herre.. Älskar när hon slår med handen sådär 1:00 <3
Längtar så mycket tills vi ska se dom, orkar inte vänta!!!!!!

Men snart är det, 30/11-09 , då jävlar ;)

Kattjävel

TROR JAG HATAR MIN KATT LITE JUST NU.

Satt nyss och åt ostbågar, och så kommer en av mina kattjävlar in i mitt rum. Hon sitter och stirrar på mig och vill tydligen smaka. Men det får hon inte för dom var redan slut. Men hon fortsätter att sitta där och se dum ut. Min ena hand hade jag i knät och förmodligen luktade den ostbågar. Antar att hon kände av lukten för helt plötsligt så hoppar hon upp och tar dag i ena låret på mig med hennes framtassar och hänger i luften. Såklart så skriker jag HÖGT och försöker få bort kattjäveln. Men hon hänger kvar. Så reser mig upp och får tillslut bort henne. Jagar henne ut ur rummet och tittar på mitt lår och ser märken från hennes klor. Blir upprörd och går å berättar för mamma om vad som hände.

ASSÅ FY FAN VA ONT DET GJORDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skrek så högt så jag tror att jag råkade väcka mina äckliga grannar (ånej...)

Nu är det typ som ett tassavtryck på mitt lår. Fyra små prickar som är från hennes VASSA KLOR. Otäckt. :(


..................................................................


okej inte så passande bild men den är fin ändå.


Radio Hysteria

Idag kom klassfotot hem till mig. Jag ser askonstigt ut och enfotot ska vi inte ens tala om. Får ångest och börjar garva när jag tittar på det. Ser jag verkligen ut sådär? :(
Skoldagen gick ganska snabbt tycker jag, har engelska läxa till imorn men den gör jag senare. Oh my god, imorn är det fredag och då ska jag träffa Hanna och så ska släkten fira min kusin Michell som fyllde 11 år idag. Hanna ska också sova här då(hoppas jag). Vet inte vad vi ska göra riktigt men om jag hade haft pengar hade jag velat gå på bio eller något, var så länge sen vi två gjorde det tillsammans.

Åh va små vi var ;_; Hanna, du är så söt på den bilden <3<3<3



Snart släpps Paramores och Tokio Hotels nya album, orkar inte vänta längre!!! Blir också hyper när jag tänker på att jag ska se Paramore, på riktigt. Det känns så overkligt! För ett och ett halvt år sen skulle jag se dom här i stockholm men deras konsert blev inställd. Hoppas det inte händer igen, men det tror jag inte :P




Btw, nu finns det nya Tokio Hotel tröjor *_*




Så fina!

Fast är ganska mycket extra kär i den här.


Kul blogg

Som vanligt så har jag inget spännande eller intressant att skriva om, orkar inte äns försöka. Kul blogg jag har.. :)



Black Star

Att dagen var jobbig och så gör inget eftersom vi inte har några läxor till imorgon. Tog ändå med mig spanska textboken bara ifall jag skulle vilja kolla igenom och översätta en text med google translate, haha.
Mina älskade lösnaglar börjar lossna nu :( Vill ha nya, men om jag vill ha nya måste jag ha pengar som jag just nu har så mycket av. Vill också ha Avril Lavigne's parfym Black Star. Men som sagt, utan pengar går det inte. Borde börja jobba eller göra något annat tråkigt som jag kan tjäna pengar på.


 Finns också Deodorant och Shower gel
          




Hatar NO

Blir seriöst aggressiv pga det här jävla NO provet. Kan ingenting. Borde läsa på mer men asså det spelar ingen roll hur mycket jag än läser för kommer ändå fatta 0. Har gett upp, så ska ta ett bad nu och fixa mig inför kvällen. Sen ska jag sitta och datanörda.
Kommer få panik imorgon och hata mig själv när jag inte kan något på provet :)




Affischer och No-prov

Dagen sög. Har no-prov till imorgon (kommer få IG<3), fick reda på det idag, så jag ska inte åka till forum med Hanna :( Får åka med henne någon annan dag i vecka.

Fick mina affischer i brevlådan idag av en tjej från Grekland :D Dom är sååå fina.

Bill Kaulitz


LaFee


Lady Gaga


Tokio Hotel




Brick By Boring Brick

Hatar matte med hela mitt hjärta. Sitter här och gör den där jädrans matteläxan, varför är jag inte bra på matte?! Jag känner mig så korkad, fattar ingenting. Och så mår jag illa efter alla muffins, åt fyra st, kunde inte sluta. :(



Vill ha dom här skorna lite. 399 kr från Nelly.


Muffins!

Okej, jag och Hanna drar nog till forum imorgon och jag hoppas på att jag kommer hitta något för 100 kr på gina. Det ska bli jätte kul att få träffa min tuuk igen<3 Inte för att vi har varit ifrån varandra så länge..men ändå.
Just nu håller mor min på att baka muffins. Jag vill att de ska bli klara nu för jag är SÅ JÄVLA SUGEN PÅ NÅGOT SÅ JAG DÖR. Har också tråkigt. Ovanligt. Har suttit och sparat bilder på Tokio Hotel också, det är också...väldigt ovanligt.







Men nu är muffinsarna klara, så ska gå ner och ta en..eller två, tre. :)

Okej är tillbaka, det blev två st.

Kom på att jag kanske borde tagit bild på dom, men kom på det när jag redan ätit upp dom :)

Nu är helgen redan slut.

Nu har jag suttit bort hela helgen. Men så blir det när ens finaste, bästa väninna är i dalarna under hela helgen. :) Får vell försöka ha lite roligare nästa helg.
I veckan som kommer hade jag och Hanna tänkt åka till forum och shoppa lite. Jag har faktiskt presentkort på gina, hela 100 kr! Så jag får vell hoppas på att jag kommer hitta något snyggt linne eller så. Har pratat med mamma om pengarna jag behöver. Känner mig så elak när jag frågar om pengar, men jag MÅSTE verkligen ha pengarna :(

Nu när jag ändå bara sitter här och inte har något att göra borde jag göra min matteläxa och städa rummet. Men jag har ju så tråkigt, så vill inte göra saken värre och ha ännu tråkigare. Så städa rummet får jag göra någon annan dag, men matteläxan är till imorgon så den kan inte vänta, tyvärr...men gör den ikväll ändå ;)



aw <3

TEST eller något

SNODDE DET FRÅN HANNA

Jag kommer från: Sverige
Jag heter: Mathilda
När fyller du år? 3 juli
Tycker du om någon just nu? Nja, tror inte det
Jag samlar på: eh, jag är ganska bra på att samla på affischer
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ojoj, vet inte. tror jag ringer Hanna
Gillar du golf? Har aldrig spelat tror jag
Vilken tid gick du upp idag? 12
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Nej
Hur svarar du i telefon? HAH, EH. "Hallå det är Mathilda" eller "Hallå"
Vad ska du göra imorgon? Vet inte
Var vill du bo när du blir stor? Sverige, helst i stockholm också.
Är det okej att gråta? Ja det e klart :)
När grät du senast? I tisdags när jag missade mina älsklingar ;_;
Laddar du ner musik och film från internet? Ja, fast inte film
Vad skulle du göra om du vann en miljon? KÖPA MASSA JÄVLA KLÄDER och kanske åka till tyskland :)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Bara i öronen
Har du tatuering? Nepp  
Vill du ha barn? JA
Solar du ofta? HAHHAHAHA...oja.......... det är därför jag är så brun..... ;D
Är du bra på att laga mat? Nae tyvärrr :C
Gillar du att dansa? NEJ men jag älskade att göra det för typ...248638563 år sen
Hur vig är du? JÄTTE VIG.......
Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll
Vilken ögonfärg har du? Gröngråa
Vilka hårfärger har du haft? Ljustbrunt, mörkbrunt, svart, rödbrunt, mörkrött, rött, lila, orange!
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Jaaaaa
Är du beroende av något? HAH måste nog skriva som Hanna: socker <3 OCH Bill Kaulitz....Tokio Hotel...<3333
Senaste låt du hörde? TOKIO HOTEL - HEY DU
Brukar du bädda sängen? Nej, men någon gång är jag duktig och gör det
Vem kramade du senast? Mamma tror jag
Var du glad igår? Jadå

Höst D: <3

Gillar inte att sommarn är över, får ångest när jag tänker på det. Men jag mådde bättre nu när jag pratade med Hanna om hur mysigt det kan vara ändå när det är kallt ute. Att man kan gå på bio, sen gå hem och ta ett varmt bad och ha ansiktsmask och lyssna på musik. Sen sitta framför TVn och dricka varm choklad. ÅÅÅÅÅH längtar nästan nu!

Har bestämt mig för att kanske inte köpa Paramore albumet Brand New Eyes för MÅSTE ha råd med allt annat också, tex albumet Humanoid som kommer kosta 350 kr, billigt.. :)
Vill också köpa höstskor, men det får jag vell vänta med, för jag HAR faktiskt skor nu. MEN VILL HA FLER!
Vill också köpa nya vantar och halsduk.... åh va det ska handla om pengar hela tiden.



Gud va bra den är!!!!!!!!

Godmorgon!

Har precis vaknat av att Elin kom och väckte mig. Satt hemma igår tills klockan 8 då jag gick hem till Veronica och tittade på idol med hon och hennes mor. Efter idol så satt vi bara på hennes rum och pratade. (VI HADE OCKSÅ SAMMARBETS-DATOR-ÖVNINGAR!) Jag insåg att jag var tvungen att gå hem vid 00:40, för när vi låg i hennes soffa och pratade så började jag drömma om sköldpaddor som skulle åka över det gråa i vattnet för att det skulle försvinna. (?!)
Jag gick och la mig typ direkt när jag kom hem. Fast innan jag somnade så låg jag och lyssnade på låtarna från albumet Humanoid <3

Nu ska jag inte sitta och datanörda, måste gå och äta frukost, är ashungrig.



HAH, asså Tom <3


Humanoid album

Vill ha ;_;


HELG <3

Nu har Elin beställt Paramore biljetter till mig och Hanna, så 30 november ska vi se Paramore!!!!!! LÄNGTAR!
Redovisningen på musiken gick bra och jag var inte med på gympan idag, för jag är FAKTISKT FÖRKYLD. Dagen var faktiskt helt okej om man bortser från min förkylning, fick värsta hostattackerna 24/7 och det kändes som att mitt huvud var fullt med snor. Ew.

JAJA,  BLABLA.

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra i helgen. Har INGET att göra, så jag får vell försöka roa mig själv med att rita lite och spela sims 3 :)



Sötaste bilden nånsin ? ;_;


*_*



Längtar ;_;

OMG, sitter och lyssnar på snuttar från Tokio Hotels nya album Humanoid. ALLA LÅTAR VERKAR SKITBRA! Herre gud, längtar så mycket tills albumet släpps.



Har föressten gjort nya naglar också. Dom blev ganska bra :) Men man ser typ inget på bilden, jaja.



Ska nog försöka sova nu. Ska upp kl 7 imorgon och försöka öva lite på musikläxan som jag fortfarande inte gjort.
Godnatt <3


INGA PENGAR :(

Den här dagen gick sjukt långsamt, var astrött hela dagen. Imorgon är det musikredovisning och jag känner mig inte alls klar. Jag tycker jag skrivit för kort och dåligt, vill gör det bättre samtidigt som jag inte orkar göra det bättre.

Senare ikväll hade jag och min syrra Elin tänkt att ha lite Silent Hill kväll ;) Ska bli riktigt mysigt och kul eftersom det var ett väldigt långt tag sen. Även fast jag inte spelar (utan bara tittar på) så blir jag sjukt rädd för alla äckliga monster, dom är så konstiga :(

Btw, kom att tänka på en sak i skolan. Jag är BEROENDE av pengar just nu, seriöst. Och nu när jag behöver dom som mest har jag INGA. För typ första gången i mitt liv behöver jag pengarna till något annat än kläder. Åh, varför är jag inte rik eller något.





29 september <3


Kalendern!

Idag var jag i stan med Klara och Veronica. Jag köpte min älskade Tokio Hotel kalender! Är så glad :)


Längtar asmycket till Paramore konserten. Tre månader kvar, håll ut!


Inte igen!

Åh, tror jag blivit förkyld (igen). Min näsa är alldeles täppt och jag fryser typ hela tiden. Blev vell det efter jag gått upp 3 på morgonen och suttit ute i kylan så länge. Ser inte fram emot skolan idag. Vi har både slöjd, språk och gympa. Hatar gympa så jävla mycket. Ska försöka göra mig klar nu.



Såhär såg dom ut, när dom var här i Sverige igår :'(

Så fin <3

Asså, jag dör när jag tittar på dom här bilderna. Vet inte riktigt vad han har på huvudet, men han är fin ändå :)


Tårta

Gjorde en tårta igår som var menad för Bill, Tom och Gustav. Bill och Tom fyllde ju år för ett tag sen, men Gustav-ponken fyller år idag!!!! SÅ GRATTIS ÄLSKLINGEN ;_;

Här är den fina...tårtan.



Jag kämpade asmycket med den där tårtan.


Tillslut så blev den klar. TADA!

OMG

OKEJ HAR VÄRSTA HUMÖRSVÄGNINGARNA NU. MEN SERIÖST.

PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE I NOVEMBER!!!!!!!!!!!!!

OMG KOMMER DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄR SÅ GLAD!

TACK HANNA FÖR ATT DU GJORDE MIN DAG BÄTTRE ;_; <3




En miljon läsare!

Eftersom jag har så FRUKTANSVÄRT många läsare, tänkte jag att ni alla fans ville se en bild på er idol :) Bilden är ganska gammal, har MÖRK-MÖRKBRUNT hår nu. Men vad gör jag inte för er... en miljon läsare. ;)




Om ni vill veta, så är det Tokio Hotel affischer jag har i bakgrunden. Jag gillar dom jätte mycket, vill bara säga det för tror INTE att ni märkt det ännu......... =)

Konsert snart :(?

Försöker släppa det där om TH, men det går bara inte! Jag känner mig mycket bättre nu, men jag är fortfarande så arg på mig själv över att jag missade dom. Kan trösta mig med att det inte bara var jag som missade dom. Vad elak jag är, men det känns bättre om jag tänker så ändå.
I NRJ intervjun så sa dom i för sig att dom skulle ha en stor turne år 2010 O_O Hoppas, HOPPAS dom kommer till Sverige då. Det borde dom ju göra eftersom när de sist skulle ha en konsert här så tog biljetterna slut.

Typ hela min släkt tycker jätte synd om mig nu och alla andra fans som missade dom. Speciellt min mamma. Hon sa att när dom kommer till Sverige så ska jag ha en biljett, och det skulle inte spela någon roll hur mycket den skulle kosta! Åh mor min <3 Fick ett sms av syrran som fick mig att tänka till ;)

Hej gumman. Jag hörde
att du inte fick se dom
nåt. Va tråkigt :-(. Vi får
väl börja skramla till en
tysklands resa då ;-)
Puss.


MÅSTE BÖRJA SPARA! Seriöst. Men vi vet ju alla redan hur det kommer gå. Och dom hinner vell ha konsert i Sverige tusen gånger innan jag har råd med en resa. Så det känns ganska onödigt ;)





Livet <3

Asså, jag har aldrig, ALDRIG, varit så förbannad, sur, ledsen och besviken i hela mitt liv. Jag var så glad igår, jag skulle ju få se TOKIO HOTEL lixom , MEN SÅ KLART SKULLE VI MISSA DOM. MED TYP 2 SEKUNDER!!! Jag skojar inte. Vi MISSADE DOM! Är så jävla ledsen, känns som världen kommer att gå under. Eller den har typ det. ÅÅÅÅH!!!!!!!! Asså, borde inte bli för ledsen, dom kommer ju ha konsert här någon gång...tycker jag.
Och eftersom jag var tvungen att skolka för att få se tokio hotel (SOM JAG ALDRGI FAKKING GJORDE) så blev min mentor sur, å ringde hem till mina föräldrar. Mamma sa att jag kände mig dålig och så, så horläraren sjukanmälde mig istället. Har också ångest över att jag drog med Klara som inte ens gillar Tokio Hotel. Hon kommer också att få skäll bara för att hon kom försent till skolan. ALLT VI GJORDE VAR I ONÖDAN!!!!!!
Min mamma blev inte så sur, eller jo, men när hon såg att jag var så ledsen så blev hon lite snällare :(

Åh, den här dagen som skulle bli så JÄVLA BRA OCH LYCKAD. Den blev istället jätte misslyckad. Jag missade dom, mina allra största älsklingar någonsin ;_;


Har också jävligt ont i magen pga ALLT DET HÄR. Helvetes jävla ***************.




Humanoid

Sitter och lyssnar på en bit av Tokio Hotels låt Humanoid på tyska, åååååh den låter så bra. Längtar så mycket tills abumet släpps. Samtidigt som jag suttit och lyssnat har jag målat och fixat med lösnaglar. Det blev ganska bra faktiskt ;)



Ser ut som jag har tjockisfingrar på bilden.. men det har jag inte, jag lovar!


TH-TÄVLING! 3

Här är Th-tävling nr 3.


Tävlingen går ut på att man ska bevisa att man verkligen är ett "äkta fan" genom att berätta ens favoritlåt, motivering till varför man ska få äran att möta rockstjärnorna och sedan även lägga ner några minuter på att skriva ner info om tävlingen så flera har möjligheten!



http://www.nrj.se/?underpage=165.30841

Pank :(

Har suttit och dreglat över ett par skor nu från H&M för 399kr. Dom är så snygga! Om jag hade haft mycket pengar (eller några pengar alls) så hade jag köpt dom. Älskar den där typen av skor, har letat typ hela sommaren efter såna men har aldrig hittat några som jag vill ha eller haft råd med. Hittar nog några till hösten som jag kan köpa.



Har också hittat vart jag kan köpa den efterlängtade Tokio Hotel kalendern 2010! Men pank som jag är får jag vell vänta med att köpa den också. Fast jag kan ju i för sig fråga min snälla mamma om hon kan ge mig pengar till den ;)


TH-TÄVLING!

Här får du ännu en chans att vinna en träff med Tokio Hotel :D<3!!!!

Tävlingen går ut på att man ska bevisa att man verkligen är ett "äkta fan" genom att berätta ens favoritlåt, motivering till varför man ska få äran att möta rockstjärnorna och sedan även lägga ner några minuter på att skriva ner info om tävlingen så flera har möjligheten!







Lycka till ;) <3

Ew

Sitter här och känner mig äcklig. Har fettigt hår å luktar som min pappa (svett), vill bada nu men väntar tills ikväll. Hanna ligger i sängen och typ sover? Vet inte om hon är vaken eller inte.
Just nu sitter jag och knarkar Tokio Hotels video Automatic, den är så bra och dom är sååååååå fina ;_;


I know that she knows that I'm not fond of asking

En tjej i min klass berättade för mig om den här låten här om dagen, och jag var bara tvungen att gå in på youtube och lyssna på den. Varför har jag inte hört den förut, den är så bra! Är typ beroende!


Fredag!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Den här dagen var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Första lektionen hade vi en sugig vikarie som ingen lyssnade på. Andra lektionen gick snabbt och tredje lektionen (musiken) som vi skulle redovisa på blev inställd ;D Så nur har jag en till vecka på mig att förbereda redovisningen (inte för att jag kommer börja förens dagen före).

Och ja, idag tog vi klassfoto, och jag kan direkt säga att jag ser ut som en uppstoppad apa. Mina kindben är så tydliga, jag log typ inte ens men ändå så skulle dom visa sig. D:

Idag ska jag träffa Hanna och hon ska sova hos mig. Det var så länge sen hon sov här så det ska bli jättekul! Vi vet fortfarande inte vad vi ska hitta på men något blir det vell, kanske hyr en film eller så ;)

Just nu sitter jag och plåstrar om min stackars tå som har fått lida två dagar i rad av mina skor. Varför ska högklackat vara så jävla obekvämt när det är så snyggt?! Jaja, ska inte klaga för mycket nu. Sitter och lyssnar på Tokio Hotels nya låtar, ovanligt.... ;)




Automatic!

OH MY GOD!


I'm Humanoid

Okej, så har världens onödigaste, jobbigaste musikredovisning, engelska förhör och klassfoto imorgon. Roligt. Kan inte koncentrera mig på varken läxorna eller vad jag ska ha på mig bara pga den där tävlingen.
Bara för att jag inte har några kläder till imorgon kommer jag vell se ut som en stövel och så kommer jag säkert le sådär fult på enfotot.

Jaja, just nu sitter jag och lyssnar sönder de två minutrarna av Tokio Hotels låt Humanoid. Vill höra resten av låten nu, den är så bra så jag dör! Längtar tills deras albums släpps ;D


Å Herre gud

Kan inte sluta att tänka på den dära jädrans Tokio Hotel tävlingen. Vill så GÄRNA VINNA!!!!! Kommer säkert inte vinna, inte så stor chans, men jag kan ändå inte låta bli att spela upp en scen i mitt huvud hur det skulle vara om jag stod där med Kenza på tisdag, öga mot öga med TOKIO HOTEL! Oh my god säger jag bara.
Förstå den personen som vinner, fatta va lycklig han/hon kommer vara :D Hoppas dom utser en värdig vinnare.


Mitt "bidrag" till TH-tävling

Nu har man chansen att vinna en träff med Tokio Hotel och självklart ska jag vara med och tävla! Har ju älskat dom i snart tre år så det skulle ju passa bra att äntligen få se dom för första gången. Man får även två valfria saker signerade. Shit, blir euforisk bara jag tänker på det :D. Hur som helst, tävlingen går ut på att man ska bevisa att man verkligen är ett "äkta fan" genom att berätta ens favoritlåt, motivering till varför man ska få äran att möta rockstjärnorna och sedan även lägga ner några minuter på att skriva ner info om tävlingen så flera har möjligheten!

Klicka på bilden för att komma dit!


Nu ska jag fan ta och vinna :D! Har haft sån otur med både tävlingar som den senaste (ang. spelningen i Köln) och signeringar. Var ju utomlands när de var här, åh :(. Skulle vara otroligt kul att få träffa Kenza också, hon verkar så cool att hänga med. Och Tokio Hotel som är så grymma, vet inte hur mycket pengar jag spenderat på posters och andra merchendaise XD.




Önska mig lycka till :D♥.


RSS 2.0