Jag är så trött..

...så att jag vill slita av mig håret. Varför går vi upp så här tidigt.. Jaja, snaaaart så är vi vid Paramore-kön och väntar ;) Ska bli så kul akdgjksdhakfh<3<33<3<33<33!!""!3"34<5s65
Vi kommer komma hem sent så jag kommer vara så här extra pigg imorgon. Men åh, Klara och Veronica, jag kommer prata sönder er. Jag lovar. VAR REDO!!!!!!!


!!!!!!

Nu har jag nyss badat så ska bara klä på mig kläder och sminka mig. Har inte pratat med Hanna ännu så ska ta och ringa henne snart. Åh, den här dagen kommer bli rolig, ska få träffa Hanna (<3) och sen bio, sen hem till mig och dö lite för imorgon så kommer jag dö ännu mer <'3



Måste bara visa den här också.

2:06 - 3:40, asså, hennes energi!!! o.o


Scheiß Liebe

Imorn så har jag och Hanna bestämt oss för att gå och se New Moon på bio. Vi ska åka tidigt så vi får en lugn kväll sen, jag vill ha tid på mig så att jag hinner bada osv tills vi ska gå och lägga oss för att sen gå upp tidigt och sticka iväg till Paramore-kön ;) Längtar så jag dör.

Är riktigt trött nu så funderar på att gå och lägga mig nu, jag har ju ändå ingenting att göra. Men först ska jag låta mitt nagellack torka, hehe.


Klart!!!

NU ÄR DET KLART! Äntligen! Hatar att städa rummet.


Nybäddat <3


Och nu är min käraste matta framme också, har varit utan den i ett par veckor nu för senast jag städade glömde jag att lägga fram den.


Städning

Mitt rum är riktigt stökigt nu och hur mycket jag än har försökt smita från att städa det så går det inte längre, jag måste städa det NU! Det bästa är att sätta på lite Paramore-musik och värma upp inför konserten och bara börja städa på en gång så det blir gjort någon gång.

Åh, det här kommer ta lång tid.



1:02 - 1:28 <3

Vet inte hur många gånger jag tittat på dne här videon nu. Jag kan bara inte sluta, hahaha!!!

1:02 - 1:28 <3

Avrils parfym

Nu är jag hemma. Ett par svarta leggings med paljetter på sidorna och Avrils parfym + shower gel och body lotion fick jag med mig hem! Parfymen luktar asgott.


Tower over me

Nu är det helg och PÅ MÅNDAG ÄR DET DAGS FÖR PARAMORE ATT KOMMA TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommer DÖ, är så jävla taggad!!!!!

Ska snart dra till forum med Veronica och Klara. Jag ska titta om jag hittar någon tröja och om jag inte gör det så kanske jag köper Avril Lavignes parfym som finns på åhlens. Hoppas den finns kvar.


HAHAH, en bild på mig och Veronica. Har ingen aning om vad vi gör.


Det var föressten INTE musikredovisning idag, den är till nästa vecka. Kommer skaka som en galning.

Kerli

Har tack vare den här tjejen --> http://sengas.blogg.se/ blivit helt beroende av Kerli! Är så himla glad att hon la upp en låt med Kerli på hennes blogg, annars hade jag aldrig hittat hennes musik =)







Bäst

Tänk att göra den så bra som henne. Oh my god. Hon är bäst.

2:47 till 3:30 <3 OCH 4:40


Dudidu

Ne nu har jag varit tråkig och inte skrivit på hela dagen. Har inget att berätta, tyvärr!!!!!! Brukar ju ha så intressanta saker att skriva om............

Har glömt att säga att jag har köpt lite nya kläder och armband, får visa upp dom imorgon för jag har det mesta på mig just nu HJASGHA.

Imorgon är det spanska-prov så ni får önska mig lycka till. Fick bra på det förra så har inte lust att få dåligt på det här.



-----

OCH FÖRESSTEN! JAKOB, OM DU INTE KOMMENTERAR HÄR SÅ ÄR JAG TVUNGEN ATT TA TILL MED AGNING I SKOLAN SEN.

Brick By Boring Brick




Bästa någonsin<3

"We are comin' to get ya."


Död åt harkrankar

När jag satt i badet nyss så märkte jag att en liten äcklig mini-harkrank var där och flög över mig. Eftersom den inte var så stor så var den inte så jätteäcklig, men den fick mig att komma ihåg massa harkrank-händelser från i somras. Dom äckliga jävlarna lyckas ALLTID befinna sig i MITT rum eller i badrummet när jag behöver kissa som mest eller bada. I alla fall, i somras när dom invaderade mitt hus och jag precis hade dödat några på mitt rum med mitt nalle puh gosedjur (<'3) så tänkte jag att jag skulle googla runt lite och kolla om fler tyckte lika illa om de äckliga varelserna som jag.

Så här tycker alltså en del folk om harkrankar:

Ja de äckliga små jävlarna har blivit fler i år känns det som. Jag har datorn brevid fönstret så nattetid lockas asen in av skärmljuset. Tack o lov så gillar katten att jaga, tortera, döda och förtära dessa vidriga varelser.

-----

De planerar en attack mot människan, jag lovar. De sitter och spanar på er.
Det är nog det hemskaste djuret som finns.

-----

Fruktansvärt äckliga är dom iallafall, och jag drömmer mardrömmar om att äcklen trasslar in sig i mitt hår och tappar sina ben.

-----

Ett nytt år, och nya Harkrankar. Fy fan vad jag hatar dessa odjur! Jag blir rejält äcklad
och får hjärtklappning när de dödsföraktande dyker mot mitt ansikte. Troligtvis känner de
min obehagskänsla i luften och siktar in sig på mig också, allt i en diabolisk plan föra att
utrota människan.


Ja, så jag är alltså ABSOLUT inte ensam om att hata äckel-jävlarna. Har faktiskt en mapp som inhåller endast harkranks-historier. Titta:




Nu när jag har förklarat och berättat om mitt harkranks-hat så ska jag göra Klara en tjänst och gratta Klemens på namnsdagen.

 


BBBB ikväll!!



Åh herre.. Jag kommer dö. Hoppas den är bra!!!!


HHHHHHH *dör*

OMG, blev så här fangirl-aktig nu.

1:22 till 1:33

Tjejen: Bill, vill du dricka kaffe med mig?
Bill: Vem dricker kaffe?
Tjejen: Vi, du och jag.
Bill: Vi får se.



Nu längtar jag ännu mer


Intervju

Vad fyller du din kyl med?
Bill Kaulitz:
Eftersom jag är hemma så pass sällan så fyller jag den med vanliga saker som bröd och pålägg. Jag är väldigt okomplicerad när det gäller mat och jag gillar inte heller 5-stjärniga restauranger. Jag älskar att äta pasta och pizza. Min frys är större än mitt kylskåp, där har jag massa frysta pizzor som jag tinar och kastar in i mikron.

Vem är den viktigaste personen för dig?
Bill Kaulitz:
Min familj som håller mig med båda fötterna på jorden och utan min tvillingbror Tom skulle jag inte överleva en dag. Även om vi är separerade på en dag som denna, ringer vi varandra. Jag är i stort sett Tom, vi känner oss inte hela utan varandra, vi behöver varandra.

Hur hanterar du det faktum att även killar tycker om dig och hur ofta säger folk att du är bög?
Bill Kaulitz:
Det är grejen som nästan alltid tråkar ut mig! Det händer automatiskt med sättet samhället är format - det är uppenbart att det finns rykten om det och jag tycker att det är helt okej att killar tycker om mig. Varför inte?




ÅH NEJ VAD SÖT HAN ÄR <3

:2

Asså, vet inte varför jag tyckte den var så rolig.



Gissa om jag dreglade sönder.





Looking up

Så igår och idag firade jag och min släkt massa födelsedagar. Det är sjukt många som fyller år i november så vi bestämde oss för att fira alla på en gång. Men lilla Kian (eller stooora Kian som han nu blivit ;)) firade vi idag igen så han fick ett eget litet kalas. Han är 2 år nu! Grattis till honom <3

Jag hade egentligen tänkt att gå på bio idag med Hanna och se New Moon men eftersom jag har lite att göra och hon med kanske så bestämde vi oss för att gå imorgon. Är inte världens största twilight-fan, men det ska bli kul att få se den, har faktiskt längtat. Men den är tydligen över 2 timmar lång, så bäst för den att den är jäkligt bra. Jag orkar inte sitta och titta på en film som är långtråkig.

Blir jätteglad varje gång jag tänker på Paramore konserten. Det är liksom nästan bara en vecka kvar.


Again


Agdhfjgkjhkl

Nu har jag övat så mycket så att jag fått ont i fingrarna OCH ryggen..igen. Det är faktiskt kul att spela när det går bra, men när det inte gör det vill jag bara slita av alla tangenter. Föressten så låter jag som en brunstig älg när jag sjunger, så får se om jag kommer göra det i huvud taget.


<3


;RAGE;

Okej, vad är deras jävla problem? Dom behöver ju inte dra sådär i honom  
Tänk på hans stackars små klena armar ;_;

Fittungar.


runk-regn

Kom precis hem från Vivvi. Håller på att värma mat i mikron så ska snart gå ner och äta. Det typ spöregnade när jag var på väg hem, och jag hade såklart inget paraply så jag blev helt genomblöt, mitt hår ligger nu ännu mer slickat runt huvet än vad det brukar. Ska bli skönt att ta ett varmt bad sen och få krypa ner i sängen och sova.

Nu ska jag äta <3


NO-prov <'3

Kom nyss hem men ska snart gå igen. Ska hem till Veronica och plugga NO.. får se hur det går..

HHHAAHHHA

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

asså förlåt, man han ser så rolig ut.. det där var lite för mycket för mig än vad jag klarar av <3


BBBB



ÅH!! Vill se videon nu! Den verkar så bra :(


"ÅÅH JÄVLAR! OUGHH, CHILLA"



HAHHAH kan inte sluta skratta <3

"Bill söööt" <3

Nu sitter jag här på mitt rum och passar min systerson som just nu spelar piano, så fint det låter. Han fick nyss värsta utbrottet för att jag sa att vi var tvugna att gå ner för att jag skulle dricka lite vatten, även fast jag sa att vi skulle gå upp igen så började han skrika. Fick tillslut ner honom när jag sa att nallen och trollet fick följa med ner... Nu sitter han och säger att det finns många Bill, och en till Bill! på mina väggar... nu sa han att Bill var söt också :) Undra vem som lärt honom det.......................


God Natt <3

Imorgon börjar jag klockan 8:20 så jag borde nog sova nu.. men har ingen lust, ska sova snart. Ser just nu också att det är dags att städa rummet. Bajs.

God Natt <3

btw, så ska Paramore kanske ha FYRA förband. Roligt.

.-.-.-.-

Asså, nu har jag spelat i flera timmar så nu får jag inte spela mer. Det är faktiskt ganska kul när man lär sig, men jag har absolut inte lärt mig hela låten ännu.. det är något jättekonstigt i slutet på refrängen som jag inte kan sjunga och spela till samtidigt..


Jävlar va bra han va O.O


Bild in maj hart <'3

Nu sitter jag och skriver en annan bildläxa (hatar bildläxor <'3). Eftersom jag ska ta ledigt den 30 november för att jag ska gå på konsert så måste jag redovisa min bild en veckan tidigare typ, för bildredovisningen skulle ju självklart vara just den dagen jag ska ta ledigt. Jag lovar, vi ska säkert vaccinera oss också den dagen jag inte är där, skulle vara typiskt.

Idag hade vi bara 3 lektioner så efter dom stack jag, Veronica och Klara till forum för att fråga lite olika affärer om hur mycket saker dom måste köpa in osv (SO-arbete), och det gick ju sådär.. vi fick inte reda på så mycket eftersom ingen som jobbade där vi frågade visste något. Efter det så gick vi och kollade lite kläder och jag prövade den där assnygga klänningen som jag vill ha, den satt asfint på och det kostade bara 400kr.. väldigt billigt för en sån fin klänning faktiskt. Åh va jag vill ha den..

FÖRESSTEN så vill jag berätta att det är SKITSVÅRT att spela piano, får ont i huvudet av det och fattar inte hur jag ska lära mig hela låten på två veckor, kommer aldrig lära mig den.


KLAR

Bilden är klar, jag har nyss tagit ett bad och just nu så sitter jag och lyssnar på bra musik. Känner mig riktigt avslappnad faktiskt, men bara om jag inte tänker på vad och hur mycket som ska göras och inlämnas i skolan den kommande veckan..
Är inte alls trött nu, antagligen för att jag sov så länge i morse, så jag kommer inte kunna somna innan klockan 2 säkert. Jaja, man ska vara extra trött på måndagarna, det hör till ;)

Tänkte på kläder lite extra mycket idag, märkte att jag behöver nya.



Får ångest över att jag aldrig köpte den här klänningen när jag hade pengar. Den är så fin!


Bajsbild

Andy Warhol kan dra åt helvete med sina fula tavlor :)

<3


We Are Broken

Nu har jag valt låt och det fick bli We Are Broken med Paramore. Hoppas det blir bra. Det kommer bli så jävla svårt att sjunga och spela samtidigt, för om jag inte kan spela den så bra så kommer jag tänka för mycket på hur jag spelar och då glömmer jag bort att jag sjunger och då kommer jag låta som en skogsmulle. Men jag får vell ta och lära mig låten bra då så att jag fixar det här.


Godmorgon?

Idag blir det en tråkdag, bilduppsatsen ska göras och så ska låt väljas och så ska jag öva på den. Jag gick upp för ungefär en timme sen så jag har bara hunnit äta frukost och klätt på mig, ska sminka mig också..tror jag, om jag orkar.


asBALLA!!! ;)


*hopes to get manicure too*

Tror inte jag har något liv, sitter och fnittrar åt dom här.




Och min favorit <3


GUD vad jag längtar!


All over me



In the space between what’s wrong and right,
you will find me waiting for you.

BÄST

Titta 2:11 och 3:08

HAHAHA, asså, hon är BÄST!!!!




--

HAHAHHAHAHHAHAHAH gillar kommentarerna också <3




Gaaah

Nu sitter jag och målar naglarna, om ni vill veta.. Försöker komma på vilken låt jag ska välja. Har valt ut några men är ju inte säker på vilken av dom jag ska ta. Det kommer bli så svårt att spela och sjunga samtidigt, jag kan faktiskt inte göra två saker samtidigt.

Paramore:
The Only Exception
We Are Broken
Brick By Boring Brick

Lady Gaga:
No Way
Poker Face
Paparazzi

Evanescence:
Good Enough
Breathe No More
My Immortal

Det är dom låtarna jag väljer mellan. Men vem vet, jag kanske inte tar någon av dom, kanske slutar med att jag väljer någon helt annan.


"Hon försöker läsa dina prov"

Hanna åkte nyss hem, så nu sitter jag här själv och känner mig äcklig HAHA. Dagen igår gick fort, jag och Hanna hann tillbringa ungefär två timmar tillsammans innan vi båda somnade vid 10 på min säng, med kläder och smink på. Vaknade klockan 3 på natten och satte mig upp för att titta på Hanna och fråga om vi skulle gå upp och göra oss i ordning, men hon sov så jag orkade inte, så jag la mig igen. Även fast vi la oss så tidigt så gick vi upp kl 11. Jaja, det var skönt att få sova :)


Va fint Hanna flätade mitt hår.

Suddig och äcklig bild <3

HAHAHAH, asså vet inte vad vi gör där

HSGASGH

Toffel

Kan inte sluta att tänka på den där musik grejen.. Vad ska jag ta för låt? Det är nog bäst att jag börjar öva ganska tidigt, annars kommer jag få PANIK om jag sitter där, 2 dagar innan, och inte kan något.

Har ganska tråkigt nu, måste göra något så att klockan blir 7 snart så jag kan få träffa min lilla toffel <3


HHAHAHAHAHHAHAHAHAH, asså min katt och Hanna tillsammans <'3

Paparazzi

Asså, fatta om jag hade kunnat spela sådär. MVG direkt!


<3


Freeedaaaag äntligen!!!

Äntligen HEEEEEEELG!!!!! <3<3<3<3<3

Har planerat fredagen med att vara med Hanna, åh det var så länge sen :( <3 Vet inte vad vi ska göra ännu, men om vi inte kommer på något speciellt så går vi antagligen ner till ica och köper något gott och sen går hem till mig och segar. Ska bli så kul, har saknat henne så mycket!!!!!!!!!!
Fast nu sms:a Hanna, den apan, och sa att hon måste se DET DÄR JÄVLA BUFFY VAMPIRE NGTNGT! Så hon kommer hit efter 7.

Blev föressten jättenervös idag på musiken för vår musiklärare säger att om 2 eller 3 veckor så ska alla elever, en och en, sjunga och spela för honom. Jag kan liksom inte spela någonting och jag sjunger ju som en gudinna också.. <'3 Det är nog lättare att spela något på gitarr för då kan pappa hjälpa mig lite, men jag vill så gärna spela piano. Varför är jag inte bäst på piano, ajfhjkfhkasjfhj.

 


We were born for this!

Ska nog sova snart för har ändå ingenting att göra framför datan, men jag kan inte sluta lyssna på musik. Blir så irriterad på att min ipod är trasig, brukade alltid ligga och lyssna på musik i sängen innan jag somnade.

I alla fall så sitter jag och lyssnar på den här låten just nu. Den är så bra och jag får sån härlig känsla av att lyssna på den! Så synd att dom inte kommer spela den på konserten.



Bästa delen ---> 2:39 - 3:10

 


Utvecklingssamtalet gick bra.

Okej, utvecklingssamtalet gick faktiskt bra, trodde det skulle vara värre. Är trött så jag funderar på att göra som mamma sa, alltså lägga mig tidigare.
Drack nyss två glas vatten men är fortfarande törstig. Jag kunde inte dricka mer förut för att jag hade precis borstat tänderna och då blir det så här kallt i munnen HAHA. Orkar inte gå ner för att dricka igen, men jag måste, för annars kommer jag inte kunna somna, hehe. Vilka problem jag har..


Hayley ser så liten ut <3


I asked for love, I asked for mercy

Nu är jag hungrig, ska gå och kolla om det finns något att äta.

Måste lägga upp den här bilden, för den är nästan för fin för att titta på.



Gaga, Oh la la

Okej, så vi har gympa imorgon. Det suger. Men mitt humör ska inte bli sämre för det.
Har en bilduppsats till på måndag och tänkte att jag kanske skulle kunna göra den idag istället för dagen innan som jag alltid gör :) Får se hur det blir med det..

Trodde dagen idag skulle gå snabbt men den gick nästan långsammare än onsdagarna när vi har gympa, slöjd och språk. Och det var sjukt kallt ute så jag frös ihjäl på vägen hem, det såhär sticker i fingrarna. Ryser när jag tänker på att jag måste ut igen, för jag ska ha utvecklingssamtal idag. Åh, längtar inte.


Så jävla cool! <3









GLAD

ÄR GLAD IDAG! Faktiskt. Vet inte varför, det är inte ens fredag. Men det känns så skönt, har INGA läxor och vi kommer ha slapp dag imorgon. Ingen gympa på fredag (<3<3<33<333333<33<3)!!!

Jag är glad, MEN jag fick panik för ett tag sen. TÄNK om jag är sjuk när Paramore konserten ska vara? Det skulle vara så typiskt.. Har ju bestämt mig för att jag ska vaccinera mig, men kommer göra det om två veckor. Kommer säkert hinna bli sjuk innan jag får det där jädrans vaccinet. Får hoppas på att jag inte blir sjuk, går ju inte att göra något åt det om det nu skulle hända :(

NU SKA VI VARA GLADA!

Lite bilder från Halloween.


HAHHAHAHAAH



HAHAHHAHA <3<3<3

Bad Romance

OMG, Lady Gagas nya musikvideo Bad Romance är SJUKT BRA och lite obehaglig! ÅH, VAD BRA HON ÄR!!!!

Tryck på bilden för att se den.



edit: OMG, slutet!!!!!!!!!!!!! Hon äger <3!!!


Emergency

Nu har Veronica åkt med sin bror och hans tjej till globen för att se Pink! Blir alldeles sprallig av att tänka på att jag också ska gå på konsert snart. Jag ska få se Paramore, på riktigt. Undrar hur många blåmärken jag kommer få efter den konserten.´

I alla fall så har jag lösnaglar på mig just nu och har haft det sen i måndags. Älskar lösnaglar men ibland så kan man vilja dra av all och trampa på dom hårt, slänga dom i väggen, klippa sönder dom och spola ner dom i toaletten. HATAR när dom lossnar i skolan när man har glömt nagellimmet hemma <'3

Har föressten funderat på att göra något test och lägga upp här. Vet i alla fall EN som skulle tycka det var ganska intressant (Hanna, känn dig träffad). Men måste hitta något bra först, vill inte ha något jobbigt som gör så att man vill riva sönder närmsta levande varelse (som oftast brukar vara en av mina katter).


Vår mentor <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!...........

ÄNTLIGEN är gympaskiten klar. Den blev ju så bra också.......
Imorgon blir det en jobbig dag, både slöjd och gympa. Våran mentor var föressten skitjobbig idag, mer överdriven och elak än vanligt :( HGASGHASGH <3 Men hon var asjobbig.

Har ont i ryggen (ovanligt).. säkert bara pga att jag sitter här framför datan som en tönt.

KOM TILL SVERIGE!!!<3

Blir lite irriterad när jag tänker på att jag nog aldrig kommer att få gå på en LaFee eller Skye Sweetnam konsert. Det finns nästan inga här i Sverige som jag vet om som gillar dom. Det är liksom inte ens någon ide att drömma om att dom kommer hit, det är synd, eftersom dom två är nåra av dom artisterna jag gillar jättemycket :(





Halt mich fest
Bitte halt mich fest
Lass nicht los





When you lay me down, on your pillow now
Sprinkle roses on the sheets
I get the creeps!


20 dagar kvar..

20 dagar kvar..




3:44 - 4:10 <3

Naked

Nu sitter jag här med den där jävla gympa-uppsatsen, så onödigt. Tycker jag. Finns säkert fler som tycker det. Vet några. Ve.....ro...ni..c..a....och......Kl...ar...a.. Ska försöka komma igång med den men det är lite omöjligt <3
Skitsamma, min rygg gör ont och jag tycker synd om mig själv. Det känns som det är onsdag.


Makaroner..




Say haii to de kämera

00:29 say haiii to de kkämera <3
00:52 <3


Girl like me

Imorgon har vi bildprov.. viktiga grejjer!!!!! ;)
Orkar inte med vår bildlärare, hon är så överdriven. Hon har tjatat om det där provet i över 6 veckor nu och hon nämner det nästan VARJE dag.

Har brutal ångest inför imorgon, som vanligt. Men det har vell alla på söndagen. Vill också slå ihjäl något för att min IPOD ÄR SÖNDER! VÄRLDEN GÅR UNDER PÅ RIKTIGT. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom dagen imorgon utan den.. det blir ett svårt uppdrag.
I alla fall så hoppas jag på att den här vecka går lika snabbt som förra :)



Skye, Skye, Skye <3

Maaaaaaat!!!

Just nu sitter jag nere hos Elin. Är hungrig som bajs. Hon har bakat nå konstiga bullar som är asgoda.

bajsbajsbajs :)

Om jag inte får mat snart blir jag elak.. Men Elin ska nog börja med maten nu så det är snart klart.


Söndag, bläh

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!

Helgen är redan slut. Måste helgerna gå så fort hela tiden? Man är så glad och lättad på fredagen, man är så glad över att man har HELA helgen framför sig. Men sen på två sekunder, är det söndag igen.

Hade föressten världens jobbigaste dröm. Drömde att Hanna VÄGRADE gå på Paramore konserten om hon inte fick sittplatser (?!). Jag förklarade för henne att det inte gick att få sittplatser men hon blev bara sur och hotade med att hon inte tänkte gå om hon inte fick sittplatser. Jag blev såklart asstressad för det var lixom dagen innan konserten. Vi började bråka och då sa jag att om hon inte skulle gå så skulle jag fråga Veronica om hon ville gå med mig men då blev Hanna sur och sa att jag inte fick.
Så där höll det på hela drömmen. Jag var jättelättad när jag vaknade och insåg att det var en dröm AGAHAHAHHA <3




GODNATT<3

Ne, nu ska jag sova. Har för ont i huvudet för att sitta uppe längre.. det är så tungt så jag tror jag kommer tappa det snart.

GODNATT<3!


HAHA

" (506): No I'm not okay I had a crush on the singer of Tokio Hotel for four months and now you tell me he's a dude? "


Stackars pöjk.. hela FYRA månader <3


Tre förband <'3

Sitter här som en stor, äcklig deg och har huvudvärk. Förmodligen bara för att jag typ sovit hela dagen. Gårdagen var VÄLDIGT ROLIG, faktiskt. Jag skrattade så att jag dog många gånger.

Fick typ nyss reda på att Paramore ska ha TRE förband, så trevligt.. Kommer vara asjobbigt att stå och vänta på Paramore i typ 374834534 år. Men jaja, vad gör man.

Gud va tråkig min blogg blivit.. Okej den har aldrig varit speciellt spännande men ändå.

Ger en hälsning till Jakob. Vet att du älskar att stalka min blogg :)



HAHAHA

HAHHAHAHAHHAHA Det här ska alltså föreställa mig och Veronica påväg till skolan när vi gick i 5:an <3


FREDAG

GÖR MIG I ORDNING!

Ska snart dra hem till Veronica med Klara, ovanligt. Vi ska äta chips och dricka te och julmust :)


TREVLIG FREDAG MINA VÄNNER!


EMA Tokio Hotel



YEEEEEEEEEEES BEST GROOOUUUUPPPPPP

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES





TOKIO HOTEL VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ÄLSKAR DOM OMG <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333




<3<3<33<3<3333





EMA IKVÄLL




Ja, okej då.

Satt nyss och tittade på MTV då Tokio Hotel var med ;D Kunde inte låta bli att småskrika lite då och då. Tack mamma för sällskapet också, det var trevligt att få ha sin mor där som pratade tyska till TVn.

Jag mår illa i magen. Konstig känsla, går typ inte att beskriva. Men mår typ illa och det är jobbigt eftersom vi ska äta pizza till middag för pizza mår man illa av.

Vet inte vad jag ska skriva mer... Hanna din bonde, vad ska jag skriva om :(?


Hunde

Den här dagen var HELT OKEJ faktiskt. Blev glad imorse när jag fick veta att vi hade syslöjd på morgonen istället för träslöjd. Hatar båda men hatar syslöjd mycket mindre än träslöjd.

Har inte så mycket att berätta antar jag, vi har mcyket prov + läxor den här veckan och nästa. Roligt.



Svimmade lite granna när jag såg den här. <3





OKEJ! Vill seriöst ha ALLA! Den där Humanoid-ringen ser ascool ut. Gillar ringen med Bills öga där också, där det står Alien.. och BK-halsbanden och stjärnan och alla andra. Åh, vill ha alla.

EMA komsi komsi

Snaaart, SNAAAAAAAAAAAART ÄR DET EMA!!!!!!

Jag längtar som tusan. Hoppas Tokio Hotel vinner. Kommer skrika då, struntar i om mina föräldrar sover.


EMA PÅ TORSDAG

Har sån ångest över att lovet är slut, vi har så mycket jobbiga läxor och sånt som måste göras :(
Men något som får mig på lite bättre humör är att det är MTV EMA på torsdag och snart, snaaaart Paramore konsert! Och på EMA så ska ju Tokio Hotel vara med och uppträda, och så är dom ju nominearde för Best Group tillsammans med Green Day, Jonas Brothers, Kings of Leon och Black Eyed Peas. HOPPAS TOKIO HOTEL VINNER DET!




;)

Jasså du, Bill.


Blodprov <'3

IDAG HAR JAG VARIT SÅ JÄKLA DUKTIG!!!!!!!!!!

Efter halva andra lektionen så hämtade pappa mig i skolan och vi åkte till sjukhuset. Jag går en gång om året och undersöker mig pga min otroligt mysiga sjukdom jag hade när jag var liten....<'3 I alla fall, den här gången skulle jag ta blodprov och jag DOG när pappa sa det. Tanten som tog blodprovet på mig var faktiskt ganska snäll men hon var tvungen att sticka mig med den där jävla nålen TVÅ GÅNGER! Fick panik, för första gången när hon stack in nåljäveln så grävde och gned hon runt nålen UNDER MIN HUD för att hitta en blodåder, åh va det var obehagligt. Efter blodprovsgrejjen så drog jag och pappa för att äta. Klockan 13:00 skulle vi vara tillbaka till sjukhuset då jag skulle mäta, väga mig osv.

Är glad över att allt det där är över nu :( <3


TUTTE

Förlåt, men började garva <3


RÖSTA!!!!


RSS 2.0